NudeMıuı kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Xiaomi zmi z1 enginer mode-hata ayıklama-diag mode

Merhaba arkadaşlar elimde android tuşlu telefon olan zm1 var enginer mode-usb hata ayıklama ya da diag mode açamıyorum yardımcı olabilir misiniz
  2. N

Yardım Mi note 10 lite yanlış modem dosyası sonrası açılmıyor

Arkadaşlar merhaba mi note 10 lite cihazıma yanlış modem dosyası attım daha sonra cihaz mi logosunda 50 sn kadar bekledi daha sonra kapandı bir daha açılmadı ama edl moda da girmedi bir arkadaş bağlanıp edl den yazılım yükledi ama sanırım modem dosyasında herhangi bir değişiklik yapmadı...
  3. N

Çözüldü Redmi Note 7 MTP Sorunu!

hocam aynı sorun bendede var çözümü sunsaydınız keşke
  4. N

Yardım Sürüm Düşürme Yaparken İmei Uçtu Yardım edin

efs yedeği yok ise sitede anlatımı vardı sanırım ordaki yöntemle repair yapabilirsiniz
  5. N

Yardım Mi 6 Ekransız veri aktarımı

şöyle yapabilirsinz edl moda alıp bütün partitionlarını yedekleyip başka bir mi 6 ya yüklerseniz aynı şekilde bütün verileriniz o cihaza geçicektir böyle bir şekilde alabilirsiniz yada daha önce hata ayıklamayı açtıysanız cihazı açık tutun bağlayıp izin verdiğiniz bilgisyaara apowersoft phone...
  6. N

Recovery Xiaomi Mi Note 3 - Twrp 3.3.0-0421 Tek Tuş Yükleme Aracı

hocam indirirsiniz twrp üzerinden installa gelip yüklersiniz
  7. N

Recovery Xiaomi Mi Note 3 - Twrp 3.3.0-0421 Tek Tuş Yükleme Aracı

hocam kuruyorum mıuı 9 da ama cihaz kapanıp açılıyor twrp ekranı geliyor bir kaç defa sonra hata verip kapanıyor birçok sürüm attım aynı sorun var.
  8. N

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

biri rar şifresini verebirmi artık kör olucam bulayım diye
  9. N

Yardım Mi 8 SE Rom Yükledikten sonra twrp açılmıyor.

Merhaba arkadaşlar mi 8 se ye twrp yükleyip rom yükledim ancak tekrar twrp açılmıyor tekrar yüklediğimde açılıyor anca bu seferde sistem açılmıyor rom yükleyip öyle açıyorum fakat yine twrp gidiyor ne yapsam bir türlü o yarime kavuşamıyorum yardımcı olun :(
  10. N

Yardım Lütfen yardımcı olun :(

Rehber - MI 8 SE v9.5.16 Modem Dosyası Yükleme Aracı - Şebeke Sorunu Çözümü buyrun hocam burdaki işlemi yaparak sorunu çözebilirsiniz g.olsun
  11. N

Yardım Mi Mix 2S Qcn File

mix 2 e atılıyor zaten hocam mix 3 ve mix2s e atılmıyor
  12. N

Soru Mi 8 Lite nin Kamerası mı Mi 8 Se

ön kamera mb sine bakınca mi 8 lite 24 mi 9 se 20 gözüküyordu o yüzden kafam takıldı
  13. N

Soru Mi 8 Lite nin Kamerası mı Mi 8 Se

Merhaba arkadaşlar mi 8 se alıcam ama kamera konusunda kararsız kaldım kamera konusunda mi 8 liteyimi mi 8 se yimi önerirsiniz ?
Üst Alt