Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
size nasıl ulaşabiliirm hocam
1695718743
evet unlock ama hiç tepki yok cihazda ve edl moda kendi girmiyor ben arka kapağı açıp test point ile edl moda alıp bi hintliye yazılım tamir ettirdim ama sanırım sadece userdata ve modem dosyası yükledi programı çünkü yükleme çok hızlı bitti
Arkadaşlar merhaba mi note 10 lite cihazıma yanlış modem dosyası attım daha sonra cihaz mi logosunda 50 sn kadar bekledi daha sonra kapandı bir daha açılmadı ama edl moda da girmedi bir arkadaş bağlanıp edl den yazılım yükledi ama sanırım modem dosyasında herhangi bir değişiklik yapmadı...
şöyle yapabilirsinz edl moda alıp bütün partitionlarını yedekleyip başka bir mi 6 ya yüklerseniz aynı şekilde bütün verileriniz o cihaza geçicektir böyle bir şekilde alabilirsiniz yada daha önce hata ayıklamayı açtıysanız cihazı açık tutun bağlayıp izin verdiğiniz bilgisyaara apowersoft phone...