NudeMıuı kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Xiaomi zmi z1 enginer mode-hata ayıklama-diag mode

Merhaba arkadaşlar elimde android tuşlu telefon olan zm1 var enginer mode-usb hata ayıklama ya da diag mode açamıyorum yardımcı olabilir misiniz
  2. N

Yardım Mi note 10 lite yanlış modem dosyası sonrası açılmıyor

hocam 2 defa yetkili hesapla yükleme yapıldı ama hiç bir tepki yok yanlış modemden sonra cihaz donanımsal hasar görmüş olabilir mi?
  3. N

size nasıl ulaşabiliirm hocam 1695718743 evet unlock ama hiç tepki yok cihazda ve edl moda kendi girmiyor ben arka kapağı açıp test point ile edl moda alıp bi hintliye yazılım tamir ettirdim ama sanırım sadece userdata ve modem dosyası yükledi programı çünkü yükleme çok hızlı bitti
  4. N

hocam edl den yükleme yapıldı ama bence sadece userdata ve system dosyaları yüklendi o yüzden açılmadı cihaz siz yükleme yapabiliyor musunuz uzaktan
  5. N

Arkadaşlar merhaba mi note 10 lite cihazıma yanlış modem dosyası attım daha sonra cihaz mi logosunda 50 sn kadar bekledi daha sonra kapandı bir daha açılmadı ama edl moda da girmedi bir arkadaş bağlanıp edl den yazılım yükledi ama sanırım modem dosyasında herhangi bir değişiklik yapmadı...
  6. N

Yardım Mi Note 10 Yanlış Modem Dosyası Atıldı ( Acil )

aynı hatayı bende yaptım edl moda otomatik girmiyor edl ye alıp stock rom attım ama tepki yok siyah ekran var ama edl mod yok
  7. N

Soru Mi Note 10 lite wifi paylaşımı

Mi 8 se kullanıyorum sorunsuz kullanıyorum kullandığım rom mıuıglobe rom
  8. N

Yardım Mİ 8 SE Bootloader Kılıtlendı Rom Recovery Rom Atarken

1 hafta önce başıma geldi 125 tl ye uzaktan bağlantı ile yaptırmıştım mobilpro.xyz de hala yapıyorlar mı bilmiyorum bi sorun isterseniz
  9. N

Recovery Blackshark Shark - TWRP 3.3.2B-0310 Beta Tek Tuş Yükleme Aracı

hocam kurulum çince herhangi bir tuşa basınca boş gidiyor bekleyincede herhangi bir yükleme yapmıyor 1598796881
  10. N

Yardım Güncelleme sonrası sensör sorunu

Aynı sorun bendede var
  11. N

Çözüldü Redmi Note 7 MTP Sorunu!

hocam aynı sorun bendede var çözümü sunsaydınız keşke
  12. N

Yardım Sürüm Düşürme Yaparken İmei Uçtu Yardım edin

efs yedeği yok ise sitede anlatımı vardı sanırım ordaki yöntemle repair yapabilirsiniz
  13. N

Yardım Mi 6 Ekransız veri aktarımı

şöyle yapabilirsinz edl moda alıp bütün partitionlarını yedekleyip başka bir mi 6 ya yüklerseniz aynı şekilde bütün verileriniz o cihaza geçicektir böyle bir şekilde alabilirsiniz yada daha önce hata ayıklamayı açtıysanız cihazı açık tutun bağlayıp izin verdiğiniz bilgisyaara apowersoft phone...
  14. N

Recovery Xiaomi Mi Note 3 - Twrp 3.3.0-0421 Tek Tuş Yükleme Aracı

hocam indirirsiniz twrp üzerinden installa gelip yüklersiniz
Üst Alt