nubia kullanıcısının son içeriği

1. N

Rehber OnePlus 8T Unbrick Dosyaları / Firmware İsimlendirmeleri

Oneplus marka telefon ilk defa kullanıyorum. O yüzden emin olmak istedim. Başka marka telefonlarda china rom global rom geçişlerinde brick olmuştu telefonum. Yani geliştirici romunu aktif etmeden yada oem kilidini açmadan , resmi sitesinden global romu indirip bahsettiğiniz şekilde geçiş...
  2. N

Rehber OnePlus 8T Unbrick Dosyaları / Firmware İsimlendirmeleri

Bu işlem unbrick olması durumunda. Peki ben çalışır durumda ki hindistan romundan Global Rom'a geçmek istiyorum. Adım adım anlatabilir misiniz?
  3. N

Yardım Cevapsız Çağrı Bildirimi sorunu !

Redmi s2 konulurken başka arama geldiğinde bildirim gelmiyor bendede
  4. N

Sohbet Sohbet köşesi

Tüh olmassa 2 hafta sonra denerim 2 hafta izne ayrılıcam teşekkür ederim . Sadece miui 8 için mi global rom var bu resmi rommu acaba . Zaten bu telefonu Türkiyeye getiren firma kimse artık . Arkadaş hepsibuaradam almış . Rom yok piyasada
  5. N

Sohbet Sohbet köşesi

Ayyıldız hocam saolsun windows 7 bilgisayarda çin romunu yükledi miappten google uygulamlarını yükledim ingilizce olarak verdim arkadaşa . Sabahtan beri beynim yandı. Ne saçma telefonmuş global romda yok miui 9 çin romu yükledik hocam. 1562943074 Hocam öyle stres altındaydım ki konu açıyim...
  6. N

Sohbet Sohbet köşesi

abi böyle lanet bi telefon görmedim ya delirecem çok yavaş iniyor rom miui 8.5 bl kilitsiz rommudur inşallah olur bu olmassa vakit kalmadı of 1562938278 Kocaelide xiaomi mi 4c rom yükleyebilecek bi dükkan varmı
  7. N

Sohbet Sohbet köşesi

Şimdi geldim hocam deniyorum eu romlarda fastboot yokmu hocam 3 saatim kaldı arkadaşa teslim etmem lazım telefonu :/ bulamadım global rom 1562933195 offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff hocam miui 8.5 fastboot rom buldum çin romu bide bunu deniyecem iniyor
  8. N

Sohbet Sohbet köşesi

hocam yardım edinnolur xioami mi 4c için fasboot rom varmı mi yazısında kaldı telefon ne yapacam bilmiyorum
  9. N

Rehber Mİ4C Bootloader Kilidi Kaldırma & EU Rom Kurma

belirtilmemiş hata 0x80004005:failed critical partition flashing is not allowed hatası veriyor mi flash hocam
  10. N

hocam arkadaşın telefonu halletmem lazım nerde yanlış yaptım acaba off ya tekrar mı kurayım twrpye girmeye çalıştım tekrar olmadı fastboot a girdim çıktım falan derken şimdi mi yazısı kapanıp açılmadan bekliyor o şekilde bekleyeyim mi böyle biraz 1562917702 abi mi yazısından kaldı açılacak mı...
  11. N

kurulumu tamamladım açılış ekranında mi yazısı gidip gidip geliyor 1-2 sanie aralıklarla açılır mı telefon stres yaptım
  12. N

Yardım Mi4c Rom

Hocam orjinal Miui 10 rom yükleyebilirmuyuz mi 4c ye
  13. N

Güncelleme MIUI 10 Global Kararlı [Stable] ROM Güncellemesi

teşekkür ederim. bootloader kilidinin açılması için başvuru yaptım 72 saat süre verdi. Kilidi kaldırdıktan sonra romları sırasıyla mı yüklemem lazım yoksa direk miui 10 u yüklesem olur mu? miflashtan mı yoksa telefona rom atarak mı yükleme yapmalıyım?
  14. N

Rom Mi 5/Prime/Pro MIUI 7/8/9/10 Global Kararlı Rom Koleksiyonu

Bilgisayarımda linux yüklü bilgisayardan işlem yapamıyorum ve mi 5 telefonum miui 7 (7.2.8.0.0) global sürümde . Recovery 7.5.2 yazan miui 7 sürümünü indirsem telefondan kurabilirmiyüm lütfen cevap verirmisiniz
  15. N

Güncelleme MIUI 10 Global Kararlı [Stable] ROM Güncellemesi

Arkadaşlar merhaba arkadaşın babasında mi 5 var miui 7.2.8.0.0 sürümü bu telefonu direk miui 10 a güncelleyebilirmiyim yada sıralı yapılması gerekiyorsa hangi romları yüklemem gerekir 32 gb lık 3 gm ram li modeli Miui sitesinden miui 10 rom indirdim ama yüklenmiyor otadanda güncelleme gelmiyor
Üst Alt