Nstalker1 kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Mı Max 3 şebeke şarj sorunu

%60 - %50 arası hücre kullanımı gösteriyor gerçekten çok canım sıkılıyor bu işe
  2. N

Yardım Mı Max 3 şebeke şarj sorunu

Arkadaşlar merhaba Daha önceden bir defa konu açılmış ancak neyin yapildigi hakkında detaylı bilgi payladilmamis Arkadaşlar mı max 3 pil kullanim sekmesinde hücre kullanımı %60 a kadar yükseliyor ben telefonumu en kısa 2 günde bir şarj ederken şuan günlük doldurmaya başladım Bunun sebebi nedir...
  3. N

Ana Başlık Xiaomi Mi Max 3 Kullanıcılar Kulübü

Ben tam izah edemedim Bölge Türkiye tüm uygulamalar silinmiş vaziyette zaten
  4. N

Ben ne soruyorum sen ne cvpliyorsun
  5. N

Arkadaşlar telefonun yüz tanıma sistemini kullanmak için bölgeyi Hindistan yapmıştım biraz kullandım tekrar bölgeyi Türkiye yaptım Bölgeyi değiştirmeme rağmen sürekli Hintçe bildirimler video önerileri vs geliyor Bunu nasıl kapatabilirim sizce
  6. N

Sonunda bana da geldi çok şükür
  7. N

Teşekkür ederim
  8. N

Arkadaşlar telefonun ekranında çok ufak bir çatlak oluştu ileriki zamanda buyeyecek gibi duruyor Ankara'da da yada kargo ile tamir yapabilecek yetkili servis biliyor musunuz Xiaomi nin Yetkili servis olması şart Konunun yeri burası mı uyarirsaniz düzeltirim Saygılarımla
  9. N

Beni ekler misiniz arkadaşlar saygilarimla
  10. N

Evet Ay sonu ise bekleyelim o zaman Teşekkür ederiz
  11. N

Ya yakın ne zaman kiracagim telefonu 2 yıl önce çıkan telefonlar 11 güncellemesi aldı Niye bu kdr cimri davranıyor Xiaomi
  12. N

Arkadaşlar mı Max 3 hepsi buradan dan alınma telefonum mevcut neden miui 11 güncellemesi hala gelmedi
Üst Alt