NrsnOnk kullanıcısının son içeriği

1. NrsnOnk

Yardım Xiaomi 14 Ultra cihazım hakkında yardım

Hocam uygulama hangisi. Uygulama simgesinin SS alıp paylaşabilir misiniz ?
  2. NrsnOnk

Yardım Mi 14 Ultra Kilit Açma.

Merhabalar. Mi 14 Ultra Server kayıtlı Global cihazım var. Şuan EU rom yüklü. Mi kilit açmak istediğimde lütfen şu tarihten sonra tekrar deneyin diyor sürekli. Sebebi nedir ve çözüm bulan var mi ?
  3. NrsnOnk

Yardım Mi 14 Ultra HyperOS-2 BL Kilidi Acma

Cihazım global cihaz hocam. Mi comunity de ve geliştirici seçeneklerinden talepte bulunduğunda lütfen şu tarihden sonra yeniden de eyin diyor.
  4. NrsnOnk

Hocam hala aynı hatayı almaktayım. Hesabım da eski hesap üstelik.
  5. NrsnOnk

Merhabalar. Global Server Kayıtlı Mi14 Ultra cihazimda BL kiliti avmaya çalıştığında kota asıldı hatası alıyorum sürekli çözümü nedir ? Geliştirici seçeneklerinden denedigimde de mi topluluga gidin uyarısı veeiyor.
  6. NrsnOnk

Diğer Xiaomi 14 Ultra EU Rom HyperOS 2.0 HyperAI yapay zeka özelliği.

Teşekkürler. Peki ne işe yarıyor ?
  7. NrsnOnk

Yardım Xiaomi 14 Ultra HyperOs2 EU Rom Pİl süresi.

Nasıl yani hocam ? Hyperos 1 dekinimi
  8. NrsnOnk

Yardım Xiaomi 14 Ultra HyperOs2 EU Rom Pİl süresi.

Merhaba arkadaşlar. Cihazım Mi14 Ultra. hyperOS 2 GUNCELLEMESİNİ yaptım ancak pil sanki daha çabuk bitiyor yoksa bana mı öyle geldi ? Sizde durumlar nasıl ?
  9. NrsnOnk

Yardım Xiaomi 14 Ultra CPID server kaydı

IMEI kendim eski cihaziminkini verdim hocam sknti yaşamamak adına.
  10. NrsnOnk

Yardım Mi 14 Ultra Global cihaz EU Rom

Hocam şimdi bölgeyi Almanya seçtim. Hyperos 2 güncellemesi görüntü oto gunvellemede. Fakat cihazım server kayıtlı gunvellemede herhangi bir mahsur var mı acaba ?
  11. NrsnOnk

Teşekkür ederim bir deneyeyim.
  12. NrsnOnk

Merhabalar. Mi 14 Ultra Global, EU Rom Server Kayıtlı cihazım var. Cihaza HyperOs 2.0 güncellemesi gelmedi. Aynı cihazın server kayıtlısini kullanıp hyperos2.0 güncellemesini telefonda güncelleme ekranından yapan var mı ? Benim cihazda mi bir sorun var anlamadım. Şimdiden teşekkür ederim.
  13. NrsnOnk

Yardım Xiaomi 14 Ultra CPID server kaydı

Hocam cihazınızda EU rom mu yüklü ? Bende mi 14 Ultra var global cihaz EU rom yüklü fakat server kayitli fakat hyoeros 2.0 güncellemesi yok ? Özelden yazabilir miyim size ? 1736454633 Hocam merhabalar. Cihazınız Mi 14 Ultra mi ? Server kayitli EU rom ve hyperos 2.0 yüklü doğru mudür ? Benimde...
  14. NrsnOnk

Rehber Mi PC Suite 3.0 (Türkçe)

90. sayfada arkadaşın belirttiği hata veriyor. Tarayıcınız güncel değil şeklinde bir uyarı. Sebebi nedir acaba
  15. NrsnOnk

Yardım miui 13 güncelleme yapan ?

Merhabalar. Miui 13'e güncelleme yapan oldu mu. EU Rom stabil olan.
Üst Alt