Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Mi 14 Ultra Server kayıtlı Global cihazım var. Şuan EU rom yüklü. Mi kilit açmak istediğimde lütfen şu tarihten sonra tekrar deneyin diyor sürekli. Sebebi nedir ve çözüm bulan var mi ?
Merhabalar. Global Server Kayıtlı Mi14 Ultra cihazimda BL kiliti avmaya çalıştığında kota asıldı hatası alıyorum sürekli çözümü nedir ? Geliştirici seçeneklerinden denedigimde de mi topluluga gidin uyarısı veeiyor.
Merhaba arkadaşlar. Cihazım Mi14 Ultra. hyperOS 2 GUNCELLEMESİNİ yaptım ancak pil sanki daha çabuk bitiyor yoksa bana mı öyle geldi ? Sizde durumlar nasıl ?
Hocam şimdi bölgeyi Almanya seçtim. Hyperos 2 güncellemesi görüntü oto gunvellemede. Fakat cihazım server kayıtlı gunvellemede herhangi bir mahsur var mı acaba ?
Merhabalar. Mi 14 Ultra Global, EU Rom Server Kayıtlı cihazım var. Cihaza HyperOs 2.0 güncellemesi gelmedi. Aynı cihazın server kayıtlısini kullanıp hyperos2.0 güncellemesini telefonda güncelleme ekranından yapan var mı ? Benim cihazda mi bir sorun var anlamadım. Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam cihazınızda EU rom mu yüklü ? Bende mi 14 Ultra var global cihaz EU rom yüklü fakat server kayitli fakat hyoeros 2.0 güncellemesi yok ? Özelden yazabilir miyim size ?
1736454633
Hocam merhabalar. Cihazınız Mi 14 Ultra mi ? Server kayitli EU rom ve hyperos 2.0 yüklü doğru mudür ? Benimde...