NrsnOnk kullanıcısının son içeriği

1. NrsnOnk

Yardım miui 13 güncelleme yapan ?

Merhabalar. Miui 13'e güncelleme yapan oldu mu. EU Rom stabil olan.
  2. NrsnOnk

Yardım Mi 9 pro 5 G muiu 12.0.5 hata.

Merhabalar. Cihazim mi 9 pro 5G vakifbank uygulamasini bugunden itibaren acmamaya basladi. Vakifbank durmaya devam ediyor seklinde hatayi veriyor ve durduruyor uygulamayi. Sorun nedir. Cozumunu bilen yardimci olabilir mi . Tesekkurler simdiden.
  3. NrsnOnk

Yardım İnternet Kullanan Uygulamalardaki Sıkıntı

Herkese merhabalar. Bir konuda yardiminiza ihtiyacim var ve simdiden tesekkur ederim. Kullandigim cihaz Xiaomi Mi 9 Pro 5G 12/512, bu son zamanlarda internet kulllanan uygulamalar cok yavas. Misal instada videolar gec aciliyor ya da sayfanin yarisi acilmiyor, oyuna girerken baglanti hatasi diyor...
  4. NrsnOnk

Soru Miui Güncellemesi

Merhaba arkadaşlar. MİUİ 13 güncellemesi yapan var mı ?
  5. NrsnOnk

Yardım Magisk son surum yukleme. ?

Merhabalar. Mi 9 Pro 5G icin Magisk son surumu nereden temin edebilirim ? Yuklu magiske guncelleme geldi guncelle dedim yuklemedi ? Suan uygulamayi aciyor ancak bir hata var. Yardimci olursaniz sevinirim.
  6. NrsnOnk

Yardım Pil tuketimi

Merhaba arkadaşlar. Mi 9 pro 5 g cihazim son zamanlarda batarya %20 ye ulastiginda aniden gozle gorulur bir sekilde sarj bitiyor. Sebebi ne olabilir. Batarya durumuna baktigimda ilk aldigimda iyi yaziyordu simdi de iyi. Ama bu sekilde yuzde 20 den sonrasi iciyor resmen. pil istatistiklerinde...
  7. NrsnOnk

Yardım Mi 9 Pro 5G Ekran filmi sorunu.

Herkese merhaba arkadaşlar. Mi 9 Pro 5G Cihazım bu gün düşürdüm, düşürme sonucu ekranda herhangi bir kırık yok fakat ekran yarım yamalak ve farklı renkler var. Anlayacağınız ekran filmi hasar görmüş sanırım. Çözümü tamiri konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı ? Şimdiden teşekkürler
  8. NrsnOnk

Yardım Sim kart değiştirdim şebeke görmüyor.

Merhabalar. Cihaz yurt dışı IMEI kayıtlı. Yeni numara hay aldım Sim kartı değiştirdim şebeke çekmiyor. Sebebi nedir ? Yeniden IMEI mi atilmasi lazım ?
  9. NrsnOnk

Yardım Mı 9 pro 5 g IMEI

Merhabalar. Mı 9 pro 5g cihazına çift sim IMEI atabilen var mı ?
  10. NrsnOnk

Soru İmei

Düzenlenmiştir
  11. NrsnOnk

Soru M9 PRO 5 G Mi suite ile yedekleme.

Merhaba arkadaşlar. Mi9 pro 5g cihazımı misuite ile yedekledim. Yazılım güncelledikten sonra tekrar bu bilgisayara yedeklediğim yedeği geri telefona yükleyebiliyor muyum ? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi. Şimdiden teşekkür ederim.
  12. NrsnOnk

Yardım Mı 9 pro 5g TWRP bilinmeyen klasörler.

Öncelikle herkese merhabalar. Mi 9 pro 5g cihazım var. Cihazımda MIUI 12 sürümü indirdim yüklemek için twrp ekranına girdiğimde bir sürü karışık isimli klasörler var ve indirdiğim romu görmüyor. Cihazdaki bütün sifreleri ve parolaları da kaldırdım. Ama bir türlü çözemedim. Sifirlamadan...
  13. NrsnOnk

Yardım Mi 9 Pro 5G TWRP Ekranı Bilinmeyen Karakterler

Merhaba arkadaşlar. Mi 9 Pro 5G bl kilidi acik cihazımda daha önceden TWRP ekranında install kısmına girdiğimde bilinmeyen karalterli değişik ve karışık harflerden oluşan bir sürü klasör vardı ve telefon hafızasına attığım hiçbir zip dosyası görünmüyordu. Telefonu sıfırladım fastboot ekranından...
  14. NrsnOnk

Yardım TWRP Ekranı Bilinmeyen karakterler.

Bugün cihazımı sıfırladım ve yeniden twrp kurdum, magisk i sorunsuz bir şekilde yükledim. Ardımdan eu rom yükledim reboot dedikten sonra telefon kapandı ve twrp ekranına geri döndü. Sonra install ekranına girdiğimde değişik harflerin ve karakterlerin yazılı olduğu klasörler gördüm. Bunun sebebi...
  15. NrsnOnk

Yardım . Yedekleme ve Rom yükleme.

Merhaba arkadaşlar. Xiaomi Mi 9 Pro 5G. Telefona IMEI atacağım. Şuan beta eu rom ile rootlu olarak kullanmaktayım. Hangi romu yuklemeliyim sizce. Bide romu yükleyip IMEI attıktan sonra her güncelleme ile IMEI silinmesini istemiyorum. Bir de telefonu sağlam bir şekilde rehber ve uygulamaları...
Üst Alt