nrdn kullanıcısının son içeriği

1. N

MIUI 11 Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 PEKMIXM İndirme Bağlantıları

Bölge çin ve degistiremiyorum normal mi yoksa kurulumda bir sıkıntımı var cihazimda daha önce miuipro yukluydu MIUI 11 i orangefox twrp üzerinden yükledim yüklemeden önce wipe işlemini gerçekleştirdim sıkıntı çıkmadan kuruldu ama bölge kısmı değişmiyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz ....
  2. N

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Miui Pro Beta v11 V9.10.3 Custom Rom

cihaz açıldıktan sonra ilk kurulumda bulut durmaya devam ediyor şeklinde bir hata alıyorum ve kurulum devam etmiyor...
  3. N

Mod Miuipro romda sorun yaşayanlar çözüm içeride:)

konuyu görmedim kusura bakmayın.....
  4. N

MIUI 11 REDMI 6 PRO MIUI11 xiaomi.eu HM6ProV11.0.3.0.PDICNXM

bu rom redmi note 6 pro değil galiba redmi 6 pro yazılımı
  5. N

Mod Miuipro romda sorun yaşayanlar çözüm içeride:)

Gelişmiş seceneklerde bulunan USB üzerinden yükle tikini açmak istediğimde cihaz geçici olarak kısıtlandı gibi bir hata alıyorum çözümü nedir acaba
  6. N

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Miui Pro Beta v10 V9.7.4 Custom Rom

Temalardan tema indirmek istediğimde ağa baglanılamıyor hatası alıyorum cözümü nedir acaba?
  7. N

Ana Başlık Xiaomi Redmi Note 5/Pro - Resmi ROM Koleksiyonu | Global Kararlı • Global Beta

cevabınız için teşekkür ederim cihaz arka kapak açık edl modda yükleme yapıyorum twrp yüklü değil ve unlock değil linkteki konu twrp den yükleme galiba...
  8. N

Ana Başlık Xiaomi Redmi Note 5/Pro - Resmi ROM Koleksiyonu | Global Kararlı • Global Beta

Merhaba elimde redmi note 5 pro cihaz mevcut cihaza çin yazılımı yüklü ve türkçe dili yok cihaza türkçe dil desteği olan global veya eu rom yüklemek istiyorum fakat denedigim tüm yazılımlarda recovery mod açılıyor ve alt kısımda yazılım uyumsuz şeklinde hata veriyor ve cihaz açılmıyor cihaz...
Üst Alt