Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu an kullandığım Xiaomi eu stabil sürümünün herhangi bir sorunu yok gayet stabil çalışıyor. Xiaomi weekly developer yani geliştirici sürümü oluyor bu sürümde ufakta olsa sorunlar olabilir ben weekly sürümüne android 11 ve MIUI 12.5 olduğu için geçmek istiyorum. Açıkçası daha önce mi note 10...
tabi paylaşırım ama ücretsiz deezer hesabı açıp bir kaç işlem yapmalısınız..
buradan indirebilirsiniz
1578331830
tabi paylaşırım ama ücretsiz deezer hesabı açıp bir kaç işlem yapmalısınız..
programı kurduğunuzda size yapmanız gerekenleri söylüyor biraz karışık takıldığınız yer olursa yazın...
redmi note 6 pro cihazıma romu yükledim fakat bölge değiştirmek istediğimde bölge kısmı açılmıyor kurulumda bir eksiklik mi var acaba çözüm konusunda yardım alabilir miyim?
Bölge çin ve degistiremiyorum normal mi yoksa kurulumda bir sıkıntımı var cihazimda daha önce miuipro yukluydu MIUI 11 i orangefox twrp üzerinden yükledim yüklemeden önce wipe işlemini gerçekleştirdim sıkıntı çıkmadan kuruldu ama bölge kısmı değişmiyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz ....
cevabınız için teşekkür ederim cihaz arka kapak açık edl modda yükleme yapıyorum twrp yüklü değil ve unlock değil linkteki konu twrp den yükleme galiba...