nrdn kullanıcısının son içeriği

1. N

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Şu an kullandığım Xiaomi eu stabil sürümünün herhangi bir sorunu yok gayet stabil çalışıyor. Xiaomi weekly developer yani geliştirici sürümü oluyor bu sürümde ufakta olsa sorunlar olabilir ben weekly sürümüne android 11 ve MIUI 12.5 olduğu için geçmek istiyorum. Açıkçası daha önce mi note 10...
  2. N

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim....
  3. N

Merhaba mi 10 ultra cihazımda xiaomi eu stabil 12.0.15 sürümü yüklü telefonuma xiaomi eu weekly 21.128 sürümünü yüklemek istesem twpden wipe data yapmam gerekiyor mu bilgilerimin silinmesini istemiyorum. Diyelim xiaomi eu weekly 21.1.28 sürümünü yükledim xiaomi eu weekly güncellemesi geldiğinde...
  4. N

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

bende alabilir miyim?
  5. N

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Tesekkur ederiz ...
  6. N

Uygulama Belki de en iyi müzik indirici

tabi paylaşırım ama ücretsiz deezer hesabı açıp bir kaç işlem yapmalısınız.. buradan indirebilirsiniz 1578331830 tabi paylaşırım ama ücretsiz deezer hesabı açıp bir kaç işlem yapmalısınız.. programı kurduğunuzda size yapmanız gerekenleri söylüyor biraz karışık takıldığınız yer olursa yazın...
  7. N

Uygulama Belki de en iyi müzik indirici

en iyisi deezloader flac kalitesinde kayıpsız müzik indirebiliyorsunuz..
  8. N

Rom Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel]

redmi note 6 pro cihazıma romu yükledim fakat bölge değiştirmek istediğimde bölge kısmı açılmıyor kurulumda bir eksiklik mi var acaba çözüm konusunda yardım alabilir miyim?
  9. N

MIUI 11 Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 PEKMIXM İndirme Bağlantıları

Bölge çin ve degistiremiyorum normal mi yoksa kurulumda bir sıkıntımı var cihazimda daha önce miuipro yukluydu MIUI 11 i orangefox twrp üzerinden yükledim yüklemeden önce wipe işlemini gerçekleştirdim sıkıntı çıkmadan kuruldu ama bölge kısmı değişmiyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz ....
  10. N

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Miui Pro Beta v11 V9.10.3 Custom Rom

cihaz açıldıktan sonra ilk kurulumda bulut durmaya devam ediyor şeklinde bir hata alıyorum ve kurulum devam etmiyor...
  11. N

Mod Miuipro romda sorun yaşayanlar çözüm içeride:)

konuyu görmedim kusura bakmayın.....
  12. N

MIUI 11 REDMI 6 PRO MIUI11 xiaomi.eu HM6ProV11.0.3.0.PDICNXM

bu rom redmi note 6 pro değil galiba redmi 6 pro yazılımı
  13. N

Mod Miuipro romda sorun yaşayanlar çözüm içeride:)

Gelişmiş seceneklerde bulunan USB üzerinden yükle tikini açmak istediğimde cihaz geçici olarak kısıtlandı gibi bir hata alıyorum çözümü nedir acaba
  14. N

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Miui Pro Beta v10 V9.7.4 Custom Rom

Temalardan tema indirmek istediğimde ağa baglanılamıyor hatası alıyorum cözümü nedir acaba?
  15. N

Ana Başlık Xiaomi Redmi Note 5/Pro - Resmi ROM Koleksiyonu | Global Kararlı • Global Beta

cevabınız için teşekkür ederim cihaz arka kapak açık edl modda yükleme yapıyorum twrp yüklü değil ve unlock değil linkteki konu twrp den yükleme galiba...
Üst Alt