Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Yakın zamanda Gürcistana gideceğiz gitmişken S22 alıcaz Snapdragon işlemcili acaba yazılımsal imei atılıyor mu telefoncuda eskiden basitti bu işler
Merhaba.
ARB kontolü yapıyordum brick olmasın diye.Minimal ADB and Fastboot uygulamasında cihazın anti değeri yazmıyor bazı yerlerde normal sayılıyormuş galiba.
Örnek;
anti:
Sonrada rom'un anti ver değerini kontrol etmek için flash_all.bat dosyasına girdim fakat hiçbir yerde CURRENT_ANTİ_VER...
Merhaba
Sadece Uygulama kilit desenini değiştirdim ve cihazı kitlediğimde cihaz açılmadı ek güvenlik kilidini girin dedi bilmediğim için cihazı kapatıp açtım fakat doğru deseni girdiğim halde açılmıyor verileri silmeden açabilirmiyim teşekkürler
BL kiliti kapalı
Merhaba
Bugün şok bir olay yaşadım
Akşam üzeri instagrama girdim birde ne göreyim kendi kendine grup açmış 3-4 kişi eklemiş ve grupta 3 yıl önce konuştuğum arkadaşımla mesajlarım ve onu herkes gördü baya saçma bir durum sizce bu nasıl oldu ve nereye bildirmeliyim ?
Teşekkürler
Merhaba
2-3 gündür pubg mobil,pes mobil gibi oyunlarda soldaki kontrolcü garipleşti ilerletirken kendi kendine duruyor acaba nasıl düzeltebilirim teşekkürler
Miui 11.0.2