Np_Overlord kullanıcısının son içeriği

1. N

Soru S22 ye İmei atılıyor mu ?

Tahminen ne kadar tutar cihaz 13 bine geliyor yani almaya değer mi ?
  2. N

Soru S22 ye İmei atılıyor mu ?

Merhaba Yakın zamanda Gürcistana gideceğiz gitmişken S22 alıcaz Snapdragon işlemcili acaba yazılımsal imei atılıyor mu telefoncuda eskiden basitti bu işler
  3. N

Yardım flash_all.bat dosyasında set CURRENT_ANTİ_VER yok

Bu rehberdeki gibi yaptım ama flash_all.bat dosyasında CURRENT_ANTİ_VER kod'u yok
  4. N

Yardım flash_all.bat dosyasında set CURRENT_ANTİ_VER yok

Merhaba. ARB kontolü yapıyordum brick olmasın diye.Minimal ADB and Fastboot uygulamasında cihazın anti değeri yazmıyor bazı yerlerde normal sayılıyormuş galiba. Örnek; anti: Sonrada rom'un anti ver değerini kontrol etmek için flash_all.bat dosyasına girdim fakat hiçbir yerde CURRENT_ANTİ_VER...
  5. N

Yardım Cihaz Kitlendi

Evet neyseki açıldı yoksa verileri silmek zorunda kalacaktım :-)
  6. N

Yardım Cihaz Kitlendi

Hocam desenimin tam tersini yaptım açıldı cidden çok enteresan bir durum :-)
  7. N

Yardım Cihaz Kitlendi

Mi hesabı malesef yok :-( garip olan şey ben sadece uygulama kilitini değiştirdim cihazın kiliti açılmıyor böyle bişey mümkünmü acaba
  8. N

Yardım Cihaz Kitlendi

Merhaba Sadece Uygulama kilit desenini değiştirdim ve cihazı kitlediğimde cihaz açılmadı ek güvenlik kilidini girin dedi bilmediğim için cihazı kapatıp açtım fakat doğru deseni girdiğim halde açılmıyor verileri silmeden açabilirmiyim teşekkürler BL kiliti kapalı
  9. N

Yardım Redmi 5 Plus Ekran Donuyor

Önerileriniz için teşekkür ederim
  10. N

Yardım Redmi 5 Plus Ekran Donuyor

Son 1 haftadır ekran donmaya başladı özellikle pubg vs oyunlarda yazı yazarken bile hissediliyor bu sorunu basit yoldan nasıl çözmeliyim Miui 11.0.2
  11. N

Yardım Sol Kontrolcü Sorunu

Teşekkür ederim
  12. N

Diğer İnstagram Güvenlik Açığı

Merhaba Bugün şok bir olay yaşadım Akşam üzeri instagrama girdim birde ne göreyim kendi kendine grup açmış 3-4 kişi eklemiş ve grupta 3 yıl önce konuştuğum arkadaşımla mesajlarım ve onu herkes gördü baya saçma bir durum sizce bu nasıl oldu ve nereye bildirmeliyim ? Teşekkürler
  13. N

Yardım Sol Kontrolcü Sorunu

Merhaba 2-3 gündür pubg mobil,pes mobil gibi oyunlarda soldaki kontrolcü garipleşti ilerletirken kendi kendine duruyor acaba nasıl düzeltebilirim teşekkürler Miui 11.0.2
  14. N

Çözüldü Fabrika ayarları

Teşekkürler hocam yani attığınız gönderidekini yaparsam imei gitmez demi :)
Üst Alt