NovtyX8 kullanıcısının son içeriği

1. NovtyX8

Tavsiye Tüm Mi ve Redmi Modellerindeki Isınma & Kasma Problemi Çözümü

Merhaba herkese iyi akşamlar dilerim. Son zamanlarda telefonumda karşılaştığım sorunların, aslında herkesin ortak sorunu olduğunu gördüm. Son zamanlarda neden herkesin bu sorunu, aynı anda yaşadığını hala anlamadım. Ama işin aslı; Ne kadar da, günümüzdeki akıllı telefonların temel bileşenleri...
  2. NovtyX8

Yardım WhatsApp Sohbet Yedeği

Merhaba herkese iyi akşamlar. Benim bi sorum olacaktı. Benim kullandığım 2 tane gmail hesabım var. Kullanmadığım gmail hesabımdaki Drive WhatsApp Yedeğini nasıl yükleyebilirim. Whatsapp'ı kaldırıp yüklüyorum hatta diğer gmail hesabımı da Google'dan kaldırdım. Drive'daki yedeğin olduğu gmail...
  3. NovtyX8

Tavsiye 3700 TL'ye kadar Akıllı Telefon Önerisi

Yakın bir arkadaşım yeni telefon alacak. Bütçe başlıktaki gibi 3700 TL. Azıcık üstü veya altı olabilir. Şimdiden teşekkür ederim.
  4. NovtyX8

Yardım Kilit Ekranında Bildirim Panelinin İnmemesi

Merhaba arkadaşlar iyi günler. Başlıkta belirttiğim gibi bu sorundan muzdaribim. Ana ekranda aşağıya iniyor fakat kilit ekranında aşağıya inmiyor. Sorun durduk yere ortaya çıktı ya da bi kaç yazı tipi denedim ondan sonra da olmuş olabilir. Eski yazı tipini yükledim, temalardan sistem temasını...
  5. NovtyX8

Sohbet MIUI 12 İlk İzlenimlerim

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Sonunda beklenen güncelleme geldi herkese hayırlı olsun. Maksat sohbet amaçlı gözüme çarpan, MIUI 12 ile gelmiş bir kaç özelliği sizlere de göstermek istiyorum. Daha yeni kurduğum için Ekran Süresi hakkında bir şey söyleyemeyeceğim yarın eklerim...
  6. NovtyX8

Soru Mi 8 Lite için Rootsuz Gcam

Arkadaşlar forumda belki vardır görmedim ama sorum şu yönde; Telefonu rootlamadan nasıl gcam yükleyebilirim? Yüklenebiliyor mu desem daha doğru olur aslında. Teşekkürler.
  7. NovtyX8

Soru Mi 8 Lite Ekran Süresi

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Sizce bu ekran süresi normal mi? Ekran parlaklığı %80-90 civarında kullandım.
Üst Alt