Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese iyi akşamlar dilerim. Son zamanlarda telefonumda karşılaştığım sorunların, aslında herkesin ortak sorunu olduğunu gördüm. Son zamanlarda neden herkesin bu sorunu, aynı anda yaşadığını hala anlamadım. Ama işin aslı; Ne kadar da, günümüzdeki akıllı telefonların temel bileşenleri...
Merhaba herkese iyi akşamlar. Benim bi sorum olacaktı. Benim kullandığım 2 tane gmail hesabım var. Kullanmadığım gmail hesabımdaki Drive WhatsApp Yedeğini nasıl yükleyebilirim. Whatsapp'ı kaldırıp yüklüyorum hatta diğer gmail hesabımı da Google'dan kaldırdım. Drive'daki yedeğin olduğu gmail...
Merhaba arkadaşlar iyi günler. Başlıkta belirttiğim gibi bu sorundan muzdaribim. Ana ekranda aşağıya iniyor fakat kilit ekranında aşağıya inmiyor. Sorun durduk yere ortaya çıktı ya da bi kaç yazı tipi denedim ondan sonra da olmuş olabilir. Eski yazı tipini yükledim, temalardan sistem temasını...
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Sonunda beklenen güncelleme geldi herkese hayırlı olsun. Maksat sohbet amaçlı gözüme çarpan, MIUI 12 ile gelmiş bir kaç özelliği sizlere de göstermek istiyorum. Daha yeni kurduğum için Ekran Süresi hakkında bir şey söyleyemeyeceğim yarın eklerim...
Arkadaşlar forumda belki vardır görmedim ama sorum şu yönde;
Telefonu rootlamadan nasıl gcam yükleyebilirim?
Yüklenebiliyor mu desem daha doğru olur aslında.
Teşekkürler.