NovaTR kullanıcısının son içeriği

1. NovaTR

Yardım K20 Pro Bluetooth sorunu

Cihazım tamir gördükten sonra bluetooth'unda sıkıntı oluştu,kulaklığımı bağlamaya çalışıyorum,kulağımdayken görmüyor,kulağımdan çıkartıp cihazın üstüne koyunca görüyor,bu sefer kulağıma takıyorum direk kopuyor bağlantı,kulaklığı kulağıma taktım,yüzüme çok yakın birşekilde bağlı kalıyor,cihazın...
  2. NovaTR

Yardım REDMİ K20 PRO Tamir Sonrası

Herkese selam arkadaşlar,yaklaşık 1 hafta önce cihazıma Mi Room atmamla başladı bu hadise,K20 Pro cihazıma Mi Room yüklemek istedim,gerekli herşeyi yaptım ve başarılı bir şekilde yüklememi gerçekleştirip,yedeklerimi ve kurulumumu yaptım,daha sonrasında,Mi Room rootlu olduğu için,twrp'ye girmek...
  3. NovaTR

Yardım Redmi K20 Pro MIUI 11 ROOT

Selam arkadaşla MİUİ 11.0.3.0'a güncelledim ve twrp+magisk ile root atmak istedim ancak twrp üzerinden magisk kurulumunu gerçekleştirdikten sonra cihaz yeniden başlıyor ve otomatik twrp'ye atıyor,hiçbirşekilde açılmıyor,magisk uninstaller ile magiski sildikten sonra cihaz açılıyor...
  4. NovaTR

Sohbet K 20 Pro'yu Airpods 2 İle Eşleştirmek

Selam arkadaşlar,geçenlerde abimin Airpods 2'sini kendi cihazımla kullanmak istedim ve normal birşekilde bluetooth ile eşleştirdim ancak ses full olmasına rağmen kulaklıklardan az ses geliyor,iPhone'daki performans ile uzaktan yakından alakası yok hadi biraz kısık olsa az olsa neyse,bariz bi...
Üst Alt