Nothinglose kullanıcısının son içeriği

1. N

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

Teşekkür ederim cihazım PC ye bağlanmıyor USB bozuk uyarısı veriyor ondan sürüm değişikliği deneyeyim demiştim
  2. N

Yardım Redmi note 7 en son bağladığınız USB bozuk uyarısı

Servise göndereceğiz sanırım çözümü yok
  3. N

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

Evet üstad sürüm dediğiniz gibi peki nasıl yapacağız bootloader kilidini geliştiricden açıp denesem geçermi
  4. N

Redmi note 7 global 10.3.6.0 mevcut 10.3.10.0 10.3.12.0 2 Side yüklenmiyor ayrı hata kodları veriyor resim ekledim.
  5. N

Rom Redmi Note 7 MIUI V10.3.10.0 PFGMIXM Global Rom Recovery - OTA - Fastboot İndirme Bağlantıları

10.3.12.0 sürümü için bu uyarıyı veriyor 10.3.10.0 dada başka bir uyarı
  6. N

Rom Redmi Note 7 MIUI V10.3.10.0 PFGMIXM Global Rom Recovery - OTA - Fastboot İndirme Bağlantıları

Bende bu uyarıyı veriyor olmuyor redmi note 7 global 10.3.6
  7. N

Yardım Redmi note 7 en son bağladığınız USB bozuk uyarısı

Redmi note 7 64gb 2 adet telefonum var Windows 10 64 bit sürümü kullanıyorum 2 cihazımda aynı sürüm yüklü ancak cihazın 1 ni bilgisayara başladığımda sürücü yüklenmiyor ve en son başladığınız USB cihazı bozuk diye uyarı veriyor cihaz şarj oluyor ardından diğer cihazı takıyorum ve sorunsuz okuyor...
Üst Alt