Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonun bataryası cok hızlı bitiyor pil tasarrufu modunda kullansam bile asphalt 8de 1 2 dakikalık bir yarış girdim yarış başlarken şarjım %64dü yarış bitişinde %55 oldu aşırı anormalmi yoksa normalmi anlayamadım açıkcası normal kullanımda bile çok fazla gidiyor telefonu şarja takmadan...
merhaba redmi 9c cihazıma pbrp recoveryi attım ve custom rom flashladım rom açıldı ancak recoverye döndüğüm anda bootloop gibi bişeye düştü bu durumu önceden yüklediğim romlarda çözdüm ama bu romda çözemedim recoverye giriyor recovery açılıp kapanıyor fastboot girmiyor sistemde açılmıyor
merhaba redmi 9c cihazıma pbrp recoveryi attım ve custom rom flashladım rom açıldı ancak recoverye döndüğüm anda bootloop gibi bişeye düştü bu durumu önceden yüklediğim romlarda çözdüm ama bu romda çözemedim recoverye giriyor recovery açılıp kapanıyor fastboot girmiyor sistemde açılmıyor