notfound81 kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Hayalet ekran koruyucu

Teşekkür ederim
  2. N

Teşekkür ederim
  3. N

Bir çözümü yok mu🫤
  4. N

Merhabalar. Cihazım OnePlus 9 pro. Bir kaç yerden aldığım privacy hayalet ekran koruyucu telefonuma taktım. Hepsinde parmak izi çalışmıyor. Dokunmatik de bir sorun yok ama parmak izi hata veriyor. Parmak izi kaydını silip yeni parmak izi kaydı yapmak istedim onu da algılamıyor. Yardımcı...
  5. N

Yardım Güncelleme

Anladım çok teşekkür ederim 😊
  6. N

Yardım Güncelleme

Fastboottan yapamam recovery yok. Bir ara denedim yukleyemedim
  7. N

Yardım Sitem

Bildiğim bir konu olursa yardımcı olurum tabi. Benim eski telefon xiaomi idi şimdi OnePlus ama ailemin geri kalan fertleri hala Xiaomi kullaniyor ve onlar adına ben de hala xiaomi ailesindenim. Neyse konu farklı mecralara kaymasın. Teşekkür ederim zaman ayırıp konuya bakanlara 1688847037 Amacım...
  8. N

Yardım Güncelleme

Yerel yükleme bölümünden yüklüyorum. Yani rom şeklinde indirip yamaliyorum
  9. N

Yardım Sitem

Zaten OnePlus bölümüne yazdım güncelleme adı altında ordan alıntı yaptım. Kötü bişey yazmadım siz niye böyle bir tepki bulundunuz anlamadim
  10. N

Yardım Güncelleme

Evet 1688844288 Evet
  11. N

Yardım Güncelleme

Bir kere guncelledim şimdi yeni güncelleme geldi yine guncelliyim dedim böyle hata veriyor
  12. N

Yardım Sitem

Forumda OnePlus ile ilgili bölüm de var ondan yazdim 🫤 1688743903 Bu forumu sevdiğim için ve her konuda bilgi olduğu için. Bide yazılımsal bir sorun olduğu için yazılımdan anlayan biri belki yardımcı olur diye
  13. N

Yardım Sitem

Eskiden burda birşey sorduğumda yada yardıma ihtiyacım olduğunda hemen cevap alıyordum. Şimdi ise kimse takmıyor. Eskiden MIUI kullanicisiydim şimdi OnePlus kullanıyorum diye mi böyle. 😞😞😞 1688717650 Konu 'Güncelleme' Yardım - Güncelleme
  14. N

Yardım Güncelleme

Merhabalar. OnePlus 9 pro kullanıyorum android 13 sürümü yüklü ufak bir güncelleme geldi yerel yüklemeden yukleyecem ama bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz
  15. N

Yardım Ekran donmaları

Merhabalar. Bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki gibidir. Geçen haftaya kadar lol de 120 fps falan alıyordum şimdi ise ekran donmlari bir anda FPS ikiye üçe iniyor dakkada bir lütfen yardım edin nasıl düzeltecem bilemiyorum
Üst Alt