Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Cihazım OnePlus 9 pro. Bir kaç yerden aldığım privacy hayalet ekran koruyucu telefonuma taktım. Hepsinde parmak izi çalışmıyor. Dokunmatik de bir sorun yok ama parmak izi hata veriyor. Parmak izi kaydını silip yeni parmak izi kaydı yapmak istedim onu da algılamıyor. Yardımcı...
Bildiğim bir konu olursa yardımcı olurum tabi. Benim eski telefon xiaomi idi şimdi OnePlus ama ailemin geri kalan fertleri hala Xiaomi kullaniyor ve onlar adına ben de hala xiaomi ailesindenim. Neyse konu farklı mecralara kaymasın. Teşekkür ederim zaman ayırıp konuya bakanlara
1688847037
Amacım...
Forumda OnePlus ile ilgili bölüm de var ondan yazdim 🫤
1688743903
Bu forumu sevdiğim için ve her konuda bilgi olduğu için. Bide yazılımsal bir sorun olduğu için yazılımdan anlayan biri belki yardımcı olur diye
Eskiden burda birşey sorduğumda yada yardıma ihtiyacım olduğunda hemen cevap alıyordum. Şimdi ise kimse takmıyor. Eskiden MIUI kullanicisiydim şimdi OnePlus kullanıyorum diye mi böyle. 😞😞😞
1688717650
Konu 'Güncelleme' Yardım - Güncelleme
Merhabalar. OnePlus 9 pro kullanıyorum android 13 sürümü yüklü ufak bir güncelleme geldi yerel yüklemeden yukleyecem ama bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz
Merhabalar. Bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki gibidir. Geçen haftaya kadar lol de 120 fps falan alıyordum şimdi ise ekran donmlari bir anda FPS ikiye üçe iniyor dakkada bir lütfen yardım edin nasıl düzeltecem bilemiyorum