Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sabah miui güncellemesi yaparken twrp ekranına attı. sonra evde pcden kendim birşeyler denedim twrp atma uygulaması her zaman olduğu gibi bir bende çalışmadı. Kafayı bozup aparat aldım bu seferde açmama rağmen fastboot ekranına atıyor cihazı açılmıyor
redmi note 9s kullanıyorum root atan telefoncunun attığı twrpde dokunmatil çalışmıyor. Ankarada yaşıyorum semtimde herşey var şansa teknik servis yok. Olayı biliyorum ona rağmen yok virüs girmiş çökmüş. yok işte batarya yanmış falan sallayıp duruyorlar. her kapandığında 1 saat yol gidip...
redmi note 9s kullanıyorum root atan telefoncunun attığı twrpde dokunmatil çalışmıyor. Ankarada yaşıyorum semtimde herşey var şansa teknik servis yok. Olayı biliyorum ona rağmen yok virüs girmiş çökmüş. yok işte batarya yanmış falan sallayıp duruyorlar. her kapandığında 1 saat yol gidip...