Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler birde boe panel note 7 aldığımızda ghost screen gelmiyor mu? Yani 1500 TL verip alacağım eğer öyleyse. Ama her türlü ghost screen gelebilme ihtimali varsa mi8 se ye yonlenecegim. Boe panelde ghost screen asla gelmiyor mu yani?
Bende de aynı sorun oldu.Stable rom yüklemiştir ve telefon acilmadi.Daha sonra developer romu telefona attım ve açıldı ama stable rom güncellemesini en sonra tekrar stable Roma döneceğim
Merbaha.Ben 1 yil once 2.el xiaomi redmi note 4 aldim.Bu islerden pek anlamadigim icin normal bir xiaomi sandim ama ustunde rr costum rom yukluymus.Ben nasil normal miui ya donebilirim. Bu islerden hic anlamam o yuzden detayli anlatabilirmisiniz?.
Ayrica telefonumun basina olumsuz bir durum...
Hocam ben ayni cihazi costum rom yuklu bir sekilde 2. El aldim.Stable roma donmek istiyorum.bu yontem ise yararmi? Ayrica syable romun bana artilari ne olur
Arkadaslar merhaba.Ben xiaomi redmi note 4 /4x cihazini kullaniyorum.ikinci el aldim ve aldigimda costum rom yukluydu.ben bunu nasil tekrar miui roma dondurebilirim.ayrica dunuda belirteyim.Telefonlarda yazilim,rom vs hakkinda en ufak bir bilgim dahi yok.ben bu isi kalkissam yapabilirmiyim.ha...
Miflash dediginiz seyi daha yeni duydum.gerisini siz dusunun (:
1539027692
Bi
Bilgisayar gereklimi?
1539028164
Stable rom mu yoksa developer rom mu acaba