Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Endonezya MIUI 13'e mi geçtiniz ? Forumda konusu mevcut ama diğer sürümlere karşın Mi Pilot ibaresi bulunuyor. Özel bir ayar yapmak gerekli mi yoksa aynı yöntemle direkt flashlayabilir miyim.
Hocam denemek durumunda kaldım, öncelikle sadece clean all ile endonezyayı flashladım akabinde sistem açıldıktan sonra hiç hesap eklemeden CMD ve Fastboot aracılığı ile oem lock komutunu takip ettim. Cihaz tekrardan wipelanmış oldu ve sorunsuz şekilde açıldı. Dediğiniz gibi Çin ise Çin Hindi ise...
Denemek durumunda kaldım hocam, sıkıntısız geçti clean all yapıp daha sonra cmd fastboot üzerinden oem lock yaptım terkardan otomatik wipe attı zaten. Safetynet vs geçiyor her şey. Global cihaz var ise endonezya tayvan gibi romlar kurulabiliyor lakin çin ve hindistan ise söylediğim yöntemde...
hocam merhaba, bende Türkiye garantili cihaz var bootloader'ini açtım endonezya romunu clean all ile kursam sonra tekrardan clean all & relock yapsam sıkıntı olur mu? brick olayları sadece global den hindi veya china'ya geçince oluyor diye okudum lakin emin olamadım
Redmi Note 10 Pro cihazımı Türkiye garantili şekilde almıştım. 3 gün önce bootloader açıp custom romlar vs kurdum lakin stock'a dönmek istiyorum. Endonezya romunu kullandım fakat bootloader açık olduğu için safetynet den geçmiyor ek olarak magisk kullanmak istemediğim için çözüm bulamadım. Mi...
Çok teşekkürler hocam sorun kalktı, ek olarak şunu sorayım benim cihazım TR romu ile gelmişti. Ben Endonezya romunu kurarken clean and lock yapsam brick olur mu? açıkcası magisk vs kullanmadan düz bir şekilde romu kullanmak istiyorum.
Hocam gece 2 de telefonu %48 şarj ile bıraktım sabah 9 %47 şarj. MIUI'dan sonra inanılmaz bir deneyim oldu benim için kerneli çok başarılı. Oyun oynamadığım için performans hakkında bir şey diyemeyeceğim.
Pixel Extended Romunu kurdum. İlk kurulum diye mi bilmiyorum lakin 2 saat 40 dakika ekran süresinde sadece %20 gitti. Kuruluma devam edip bir taraftan uygulamaları deniyorum. Hertz ayarı 120 de şuan. Dileyen 60-120 dinamik kullanabilir. Uygulama aktarması ve geçişler çok hızlı. Root ve magisk...
Valla denemek lazım hocam, ek olarak PixelUIPlus gelmiş lakin kurmanızı önermem. Daha önceki bir kullanıcı avast ile taratıp sistem dosyalarında virüs bulmuş. Telegram gruplarında sordum aldığım cevap romun derleyicisinden hakaret içerikliydi kibarcası "yemiyorsa kullanma" diyeyim. Ek olarak...
epsilon ve yuki kernel'i deneyen arkadaşlar varsa ufak bir karşılaştırma yapabilir mi rica etsem. 6 saat sonra kilit açılıyor ve Crdroid kuracağım. Kernel olarak kararsız kaldım.