northampten kullanıcısının son içeriği

1. N

Soru Pixel Experience 13 Hakkında

Merhaba. Redmi Note 7 pixel experience ile kullanıyorum, ondan önce mi5 pe ile kullanıyordum. Redmi Note 7 artık yetmemeye başladı, teknik verilerde 2 katı daha fazla özelliği olan 10 pro ya geçmeyi düşünüyorum. PE indirme sayıları çok yüksek, büyük ihtimal Hindistanda çok kullanılan bir...
  2. N

Rom Redmi note 7 pixel rom önerisi

Pixel experience recovery kurmaya gerek var mı ve varsa nasıl kuruluyor
  3. N

Rom AwakenOS v2.6 Offical |Android 12 Redmi Note 7

Bende PE 11 Plus kullanıyorum uzun süredir, PE Note 7 projesini bitirdi, bu ROM pixel gibi mi? Ben sadece google uygulamaları kullanmaya alıştım. Pil nasıl?
  4. N

Rom Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Miui 12 Beta 21.2.3/Kararlı 12.0.3.0 Rom

Bu rom'a nasıl geçebilirim? Stabil mi?
  5. N

Rom Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Miui 12 Beta 21.2.3/Kararlı 12.0.3.0 Rom

Android 11 stabil versiyon gelecek mi RN7'ye?
  6. N

Rom Redmi Note 7 Pixel Experience/Plus Android 10 14.10.2020

PE 11+ kullanıyorum. Google Chrome donuyor ve çöküyor. Sizce neden oluyor?
  7. N

Yardım Pixel Experience Pie Son Sürüm Olan Var mı?

Pixel experie 10 kullanıyorum ama son 2 sürümdür GPS hatası ve hafifçe kasmalar yaşıyorum. Son çıkan Pie çok güzel ve hızlıydı. İnternette aradım ama bulamadım. Elinde olan var mı?
  8. N

Rom Mi5 için Android 10 ve MIUI 11 arayuzlu rom var mıdır?

Hocam bootloader kilidi açılsın,bu konudaki yazanları uygula ve TWRP kur. Root işlemini yapmana gerek yok ben root yapmıyorum ROM kurarken. TWRP kurduktan sonra istediğin ROM'u indir,sonra firmware icin en son stabil sürümü indir (MIUI 10.2.2.0 olması lazım) sonra kuruluma geç. Kurulum için...
  9. N

Rom Pixel Experience Pie (9.0)

Kullandığım en güzel ROM budur! Mi5 cihazıma tekrardan hayat verdi.
  10. N

Duyuru 6. Geleneksel MIUI Türkiye Fan Buluşması

Hocam kendi aracınız var mı? Varsa sizle gelebilir miyim?
  11. N

Kartal tarafından giden var mı? Bana lyft lazım :D
  12. N

Beni de eklerseniz sevinirim.
  13. N

Soru TWRP Wipe seçenekleri

Ben gelişmiş seçeneklerden telefonun dahili depolaması hariç hepsini seçiyorum.
  14. N

Soru Custom ROM kullanıyorum,garantiye göndereceğim?

Garantim Delta servis neyse bir işe yaradı delta olması clap~~ Bootloader kilidi açık,MIUI kurup yollayacağım hocam. Peki TWRP konusunda ne yapmalıyım? Sıkıntı olur mu?
  15. N

Soru Custom ROM kullanıyorum,garantiye göndereceğim?

Merhaba. İyi bayramlar öncelikle. Pixel Experience kullanıyorum. Şöyle bir problemim var;şarj olurken çok yavaş şarj olmaya başladı,şarja bırakıyorum kendi kendine şarj olmayı bırakıyor. Bazen şarja takıyorum ve şarj olmuyor,ışığı yanıyor ama şarj olduğunu göstermiyor ve şarj etmiyor. Bu...
Üst Alt