Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba.
Redmi Note 7 pixel experience ile kullanıyorum, ondan önce mi5 pe ile kullanıyordum. Redmi Note 7 artık yetmemeye başladı, teknik verilerde 2 katı daha fazla özelliği olan 10 pro ya geçmeyi düşünüyorum. PE indirme sayıları çok yüksek, büyük ihtimal Hindistanda çok kullanılan bir...
Bende PE 11 Plus kullanıyorum uzun süredir, PE Note 7 projesini bitirdi, bu ROM pixel gibi mi? Ben sadece google uygulamaları kullanmaya alıştım. Pil nasıl?
Pixel experie 10 kullanıyorum ama son 2 sürümdür GPS hatası ve hafifçe kasmalar yaşıyorum. Son çıkan Pie çok güzel ve hızlıydı. İnternette aradım ama bulamadım. Elinde olan var mı?
Hocam bootloader kilidi açılsın,bu konudaki yazanları uygula ve TWRP kur. Root işlemini yapmana gerek yok ben root yapmıyorum ROM kurarken. TWRP kurduktan sonra istediğin ROM'u indir,sonra firmware icin en son stabil sürümü indir (MIUI 10.2.2.0 olması lazım) sonra kuruluma geç. Kurulum için...
Garantim Delta servis neyse bir işe yaradı delta olması clap~~
Bootloader kilidi açık,MIUI kurup yollayacağım hocam. Peki TWRP konusunda ne yapmalıyım? Sıkıntı olur mu?
Merhaba. İyi bayramlar öncelikle. Pixel Experience kullanıyorum. Şöyle bir problemim var;şarj olurken çok yavaş şarj olmaya başladı,şarja bırakıyorum kendi kendine şarj olmayı bırakıyor. Bazen şarja takıyorum ve şarj olmuyor,ışığı yanıyor ama şarj olduğunu göstermiyor ve şarj etmiyor. Bu...