northampten kullanıcısının son içeriği

1. N

Soru Pixel Experience 13 Hakkında

Merhaba. Redmi Note 7 pixel experience ile kullanıyorum, ondan önce mi5 pe ile kullanıyordum. Redmi Note 7 artık yetmemeye başladı, teknik verilerde 2 katı daha fazla özelliği olan 10 pro ya geçmeyi düşünüyorum. PE indirme sayıları çok yüksek, büyük ihtimal Hindistanda çok kullanılan bir...
  2. N

Yardım Pixel Experience Pie Son Sürüm Olan Var mı?

Pixel experie 10 kullanıyorum ama son 2 sürümdür GPS hatası ve hafifçe kasmalar yaşıyorum. Son çıkan Pie çok güzel ve hızlıydı. İnternette aradım ama bulamadım. Elinde olan var mı?
  3. N

Duyuru 6. Geleneksel MIUI Türkiye Fan Buluşması

Hocam kendi aracınız var mı? Varsa sizle gelebilir miyim?
  4. N

Kartal tarafından giden var mı? Bana lyft lazım :D
  5. N

Beni de eklerseniz sevinirim.
  6. N

Soru TWRP Wipe seçenekleri

Ben gelişmiş seçeneklerden telefonun dahili depolaması hariç hepsini seçiyorum.
  7. N

Soru Custom ROM kullanıyorum,garantiye göndereceğim?

Garantim Delta servis neyse bir işe yaradı delta olması clap~~ Bootloader kilidi açık,MIUI kurup yollayacağım hocam. Peki TWRP konusunda ne yapmalıyım? Sıkıntı olur mu?
  8. N

Soru Custom ROM kullanıyorum,garantiye göndereceğim?

Merhaba. İyi bayramlar öncelikle. Pixel Experience kullanıyorum. Şöyle bir problemim var;şarj olurken çok yavaş şarj olmaya başladı,şarja bırakıyorum kendi kendine şarj olmayı bırakıyor. Bazen şarja takıyorum ve şarj olmuyor,ışığı yanıyor ama şarj olduğunu göstermiyor ve şarj etmiyor. Bu...
  9. N

Rom Mi5 Pixel Experience Rom [AOSP] [8.1]-[9.0] [Gemini]

Tamamdır kurdum pek bir değişiklik göremedim. Dediğiniz gibi herhalde. 5 Nisan Android güvenlik yaması ekli. Süper birşey P.E :D
  10. N

Hocam yanlış anlattım galiba :D TWRP var ama TWRP uygumalaması yok,PE'yi rootlamadan kullanıyorum. Güncellemeleri de TWRP üzerinden yapıyorum. Şimdi OTA dan yükleyeceğim.
  11. N

Hocam PE kullanıyorum ama telefon rootlu değil,TWRP uygulamasıda yok. OTA kurmalı mıyım? Sıkıntı olur mu? Yoksa kendim mi kurmalıyım?
  12. N

Yeni güncelle geldi. OTA üzerinden kurmayı deneyeceğim, bakalım yenilikleri ve sonuçları yazarım. 1554672413 Hocam PE kullanıyorum ama telefon rootlu değil,TWRP uygulamasıda yok. OTA kurmalı mıyım? Sıkıntı olur mu? Yoksa kendim mi kurmalıyım?
  13. N

Tamamdır hocam sadece beklemem gerekiyormuş :D sağolun tekrardan
  14. N

Wipe yaparken hangi seçenekleri seçmem gerekiyor? 1551629799 Off hocam panik kötü bir şey ya 1551629811 Neyse bekleyeceğim 10-15 dk
  15. N

Hocam kendim TWRP üzerinden kurayım dedim wiping Cache, Data, Dalvik/ART Cache and System bu seçenekleri seçip kurdum ama G harfinde kaldı. Şimdi en son developer kurup tekrar kurmayı deniyorum. 1551629645 Hocam G harfindeyim tekrar neden olmuyor? Acaba ilk açılışta beklemem mi gerekiyor...
Üst Alt