normal73 kullanıcısının son içeriği

1. N

Çözüldü Redmi Note 8 Pro soft brick

Özel mesajınıza döndüm
  2. N

SP Flash Tool telefonu görse işlem çok daha rahat olacak gerçi... Fakat görmüyor. Ben manuel yapınca da olmuyor. Sıkışıp kaldım... 1572177670 Değerli arkadaşlar yapabildim, o kadar şey denedikten sonra xda'da bir konudan bir boot.img dosyası telefona restart attırtmadı yani bu sebepten dolayı...
  3. N

Aynen hocam dediğiniz gibi fastboot rom dosyasını indirdim, içinde images olanından tgz ile biten. Şu an bu dosyayla deneyeceğim. edit: acaba boot img dosyasını attıktan sonra boot edip sistemi açmaya çalışmasından kaynaklı bir sorun mu var? Çünkü orada da bootloopa giriyor sonra ben elimle...
  4. N

Evet, üst mesajda bahsettiğim gibi boot.img atınca restart atıyor ve diğerlerini de atıyorum sonra sıra sıra gene bootloop. Heralde EU versiyon değil de global kullanmam gerekecek bir de onu indiriyorum şu an deneyeceğim. edit: videodaki adam ne yaptıysa aynısını yaptım bir tek global rom değil...
  5. N

Cevabınız için teşekkürler, cihaz MTK, SP Flash Tool kullanmam gerekmez mi? pendroz, Bu videoyu gördüm ama nedense sonra SP Flash Tool'a sardım. Hemen deneyeyim, sağ olun araştırıp göndermişsiniz iyi pazarlar. edit: bendeki fastboot rom EU rom'u herhalde bir sıkıntı olmaz. Powershellde...
  6. N

Merhaba iyi günler, Öncelikle hepinize merhaba. Bu sabah cihazıma twrp ve magisk kurmaya çalışırken bootloop'ta sıkıştırmayı becerdim. Yapmayı deneyeceklere temkinli olmalarını tavsiye ediyorum. Şu an sadece fastboot'a erişebiliyorum. Cihazı düzeltmek için ne yapmam gerekir? Teşekkürler...
  7. N

Soru Almaya değermi ?

Merhaba ben de yeni aldim, iyi bir telefon oldugunu dusunuyorum. MTK olmasinin etkilerini uzun vadede gorurum diye dusunuyorum. Fakat bir telefonun ortalama omrunun 2 sene olacagini hesap edersek pek de onemli degil diye dusunuyorum. Performans olarak cok tatmin edici bir cihaz.
Üst Alt