NorkrAx kullanıcısının son içeriği

1. NorkrAx

İnceleme Mi Box S - Android 12 Geldi

Sonunda güncelleme aldı cihaz. Android 12 geldi.
  2. NorkrAx

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G (ruby) IMEI eski haline getirme

Telefon bana gönderilmeden önce IMEI atıldı telefoncu tarafından. Dirençsiz atıldı tabii. Ben IMEI'yi eski haline getirmek istiyorum. Zaten 8 ay daha kullanırım orijinal IMEI'lerle. Orijinal IMEI'leri isteme sebebim telefonu rahatça güncelleyip rahatça sıfırlama özgürlüğüne kavuşmak istiyorum...
  3. NorkrAx

Soru Redmi Note 12 Pro 5G - Rom yüklenince IMEI gider mi?

Telefonun işlemcisi MTK Dimensity 1080. Daha cihaza özel TWRP bile çıkmamış. Aldığım telefoncu güncelleme yaparsan veya fabrika ayarlarına döndürürsen IMEI gider dedi. Ki pek de şaşırtıcı olmadı bu cevap benim için. Peki yarın öbür gün bu cihaza güncelleme gelince ben bunu Mi Flash Tool ile...
  4. NorkrAx

Yardım TWRP Bootloop'da kaldı

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Yeni bir rom denemek için kurtarma moduna gireyim dedim fakat kurtarma menüsüne erişemiyorum, kurtarma menüsünün logosu açılıp kapanıyor takılı kaldı. Sisteme geri döneyim diyorum zaten olmuyor. Loop'da kaldı telefon. Fastboot modunda da çok yapabileceğim...
  5. NorkrAx

Yardım Redmi Airdots Tws Sorunu

Arkadaşlar Hepsiburada'dan Redmi Airdost Tws ürününü sipariş etmiştim, bugün elime geçti. Fakat şöyle bi sıkıntım var. Kulaklıkları kutusuna koyunca sağ kulaklıkta kırmızı bir ışık yanıyor. Kutunu kendisinde de beyaz bir ışık yanıyor. Sol kulaklıkta ışık falan yok. Çalışmıyor bile. Yanlış bir...
  6. NorkrAx

Yardım Çeşitli sorunlar

Arkadaşlar bu sorunlar romu SD karttan yüklediğim için mi oluyor acaba? Play Store'dan uygulama yükleyemiyorum veya güncelleştiremiyorum. Uygulama yüklemeye veya güncelleştirmeye çalışınca "Uygulama harici depolama gerektiriyor" vs. uyarılar alıyorum. Fakat telefonda 50gb alan var. Mi hesabıma...
  7. NorkrAx

Soru Bazı numaralar değişik şekilde kayıtlı

Arkadaşlar merhaba, konuyu nereye açacağımı bulamadım ve ben de cihazımın olduğu yere açtım. Sorunum şu. Bazı numaralar şu şekilde kayıtlı; 0553-000-0000 gayet normal. Ama bazı numaralar ise şu şekilde; 055-000-00000 biraz değişik. Bunu tek seferde düzeltmenin bir yolu var mı? Global 11.0.7.0...
  8. NorkrAx

Soru YouTube tam ekran şarj göstergesi

YouTube (Vanced) da tam ekran video izlerken şarj göstergesi falan gözüküyor düzeltmenin bir yolu var mı? Global 11.0.7.0 sürümde böyle bir şey yoktu. Tr 12.0.2.0 romuna geçtim böyle oldu Sağ üste ve sol üste bakarsanız anlarsınız.
  9. NorkrAx

Soru Global sürümde Google uygulamalarını kaldırma

Arkadaşlar konuyu nereye açacağımdan emin değildim ben de buraya açtım, sorum şu: Global sürümde Google arama, kişiler ve mesajlar uygulamalarını kaldırıp orijinal MIUI arama vs. uygulamalarını yüklemek mümkün mü? Rom atmakla falan uğraşmak istemiyorum da. MIUI arama uygulamaları APK olarak...
  10. NorkrAx

Soru Çift hatlı telefona IMEI atıldı ve uyarı geldi

Arkadaşlar merhaba, eskiden telefonum "Mi A2" idi. Cihaza IMEI atılmıştı. Telefonu anneme verdim. Telefon çift hatlıydı ve çift Imeisi vardı. İlk imeisine klon olduğu uyarısı geldi, ben de sim kartını ikinci yuvaya taktım. Birkaç gün sonra telefon kapanacak, yani uyarı o şekilde. Ben sim kartını...
  11. NorkrAx

Uygulama En iyi ArCore uygulamaları

Arkadaşlar Google Play'de fazla ArCore uygulaması bulamadım. Şöyle eğlenebileceğim arttırılmış gerçeklik uygulamaları var mı? ArCore pek yaygın değil de bilenler varsa güzel uygulamalar önerebilir mi? Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. NorkrAx

Çözüldü Bootloader açık cihaza güncelleme yüklenir mi?

Arkadaşlar ben yurt dışından "Redmi Note 9 Pro" telefonu getirmeyi planlıyorum ve bir telefoncuya IMEI artıracağım, sanırım telefoncular IMEI atarken bootloader kilidini açıyor. Bootloader kilidi açık bir cihaza güncelleme gelir mi? MIUI 12 yükleyebilir miyim? "Güncelleme gelir ama yüklenmez"...
  13. NorkrAx

Soru IMEI atılan telefona güncelleme gelir mi?

Arkadaşlar ben konuyu açtığım cihazı, yani "Redmi Note 8 Pro" almayı düşünüyorum. Fakat telefon fiyatları uçmuş olduğundan dolayı yurt dışından getirtip IMEI attırmayı düşünüyorum, bunun yasal bir şey olmadığının farkındayım ama imkanım yok. IMEI atılan telefona güncelleme gelir mi? Redmi Note 8...
  14. NorkrAx

Soru Miui 11 eu rom bootloader kapatma

Arkadaşlar mi a2 saf android telefonumda miui 11 eu romu var. Play storeda cihaz sertifikasız gözüküyor, telefona netflix yükleyemiyorum. Bir çok arkadaş sorunun bootloader kilidinin açık olmasından kaynaklı olduğunu söylüyor. Sizce bootloader kilidini kapatmalı mıyım? Kapatmalıysam da nasıl...
  15. NorkrAx

Yardım Telefon Fastboot Modunda Kaldı

Arkadaşlar telefon fastboot modunda kaldı, telefonda miui 11 romu yüklü, alakası yok ama söylemek istedim. Telefonun "tema" bölümünden bi' yazı fontu yükledim, yüklediğimde fontun uygulanması için telefonun yeniden başlatılması istendi, yeniden başlattım ve sürekli fastboot modunda takılı kaldı...
Üst Alt