NoquitgamE kullanıcısının son içeriği

1. NoquitgamE

Yardım Mi 8 SE Kameralar Sensörler Çalışmıyor

Merhaba herkese iyi forumlar. Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi daha önce miui 11.0.3 EU sürümü vardı twrp ile format data olarak sıfırladım sonrasında sensör kamera çalışmadı. Tekrar ne yaptım ise olmuyor denemediğim rom kalmadı. Persist dosyası modem dosyası denedim sonuç olumsuz...
  2. NoquitgamE

Yardım Redmi Note 8 Kamera Hatası ( Arka Ön )

Merhaba arkadaşlar. Redmi Note 8 kamera açınca bağlanamadı hatası veriyor. Miui 11 ve farklı yazılımlar güncellemeler denendi sonuç olumsuz. 3.Parti kamera programları ile açılıyor sorun yok.
  3. NoquitgamE

Yardım Xiaomi Note 8 64 GB Kamera Sorunu ( Teknik )

Merhaba arkadaşlar. Redmi Note 8 sadece ön kamera ve 06x kamera ( geniş açı kamerası) çalışıyor. Ana kamera 48 MP porte modu kamera çalışmıyor. Yazılım ve farklı kamera denendi sorun devam ediyor.
  4. NoquitgamE

Yardım Redmi Note 8 Pro Türkçe Dil Sorunu

Merhaba öncelikle. Redmi Note 8 Pro çin yazılımı var üzerinde kilit kapalı nasıl türkçe yapabiliriz. Şimdiden teşekkürler.
  5. NoquitgamE

MIUI 11 Redmi Note 8 Global Stable V11.0.10.0.PCOMIXM

Changelog : Other Optimization: Increased system stability Optimization: Reduced system lag MIUI11 Android9.0 Update at 2020-09-18 08:10:07 Recovery Link : https://bigota.d.miui.com/V11.0.10.0.PCOMIXM/miui_GINKGOGlobal_V11.0.10.0.PCOMIXM_d713b2dbf8_9.0.zip OTA ...
Üst Alt