Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
V2 ve V3 de yasadigim buyuk bir sorunu var cozemedim.
Rehbere giriyorum isimler gozukuyor ama kayitli hangi numaradan cagri alirsam alayim isim yerine numara cikiyor. Ben birisini aradigimda rehberden tikladigimda isim var ama arama ekraninda yine numaraya donusuyor. Rehber ve Telefon tum...
Telefonda Oyun oynamadigim için farketmedim ama benzer şekilde sorun uygulamalarda oluyordu advenced texturesi kapatınca düzeldi. Denemediysen bı dene derim.
Düzenleyici çalışıyor.
Temizleyici olara SD maid kullaniyorum daha güzel.
Kısa kullanimdaki problemlerini aktarayım belki çözümünü bilen vardır
- Bölge değiştiremiyorum. Çoğu Xiaomi uygulaması çince widgetlar, temalar vs.
- Geliştirici seçenekleri deki MIUI optimizasyonunu acinca APK kuramiyorum, kapatincada simgeler, widgetlar, arkaplan vs. Aktif olmuyor.
- Ekran...
google play ile ilgili ne indirdiysem kurmadı hepsi hata verdi. en sonunda kendim kurcalarken bulduğum yöntemi anlatayım belki birilerinin işine yarar.
ayarlardan app bölümüne girip "google play" uygulamasını buluyoruz. aslında yüklü geliyor ama anamenüde çıkmıyormuş. force stop yapıp clear all...
eyvallah hocam ama daha magisk kısmına geçemedim google play yok bunda. manuel kurma şansımız var mı? yoksa her şeyi apk mı indirmek zorundayız?
Ekran tazeleme aktif olmuyor. bende mi sıkıntı var göstermelik mi koymuşlar ayarlara.?
Arkadaslar uzun yillar yaptigim inat sonrasi aosp roma gecis yaptim ve bayildim. Ama isim geregi 1den fazla instagram kullanmam gerekiyor. Aosp romlarda uygulama klonlama yok ve playstorede bukgugum uygulamalar saglikli calismiyor. Magisky uzerinden patch ya da baska bir yontemle daha fazla...
Cok yuzeysel bir cevap olmus.😁 Benim derdim hizlansin (90hz), Gorselligi guzel ves sade olsun, Uygulamalarim sorunsuz calissin, menusu miui gibi olsun istiyorum. (Miui da oldugu gibi ana ekran, baslatici degistirme gibi bir ihtimal var mi?
arkadaşalar merhaba uzuuuun yıllardır k20 pro kullanmaktayım eu rom olsun stable rom olsun herşeyi denedim hatta şu aralar ghost rom ve şu an miui ori kullanmaktayım aslında sevdim ama gerek asistan olsun gerek arama problemleri olsun sıkıntı yaşamaktayım. yıllardır saf android deneyimi yaşamak...