Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar uzun yillar yaptigim inat sonrasi aosp roma gecis yaptim ve bayildim. Ama isim geregi 1den fazla instagram kullanmam gerekiyor. Aosp romlarda uygulama klonlama yok ve playstorede bukgugum uygulamalar saglikli calismiyor. Magisky uzerinden patch ya da baska bir yontemle daha fazla...
arkadaşalar merhaba uzuuuun yıllardır k20 pro kullanmaktayım eu rom olsun stable rom olsun herşeyi denedim hatta şu aralar ghost rom ve şu an miui ori kullanmaktayım aslında sevdim ama gerek asistan olsun gerek arama problemleri olsun sıkıntı yaşamaktayım. yıllardır saf android deneyimi yaşamak...
arkadaşlar elimde 2. el mi9t pro var.
daha önce kaçak imei atılmış... (samsung s3mini)
ben aldıktan sonra her ihtimale karşı twrp üzerinde efs yedeğini aldım.
cihazı sıfırladığımızda imei gider diye biliyorum.
kafamı karıştıran olay şu.. eu betaya geçmek istiyorum ve xiaomimitool2...
arkadaşlar 2. el m9t pro aldım. aslında çin versiyon redmi k20pro almış oldum.
magisk kurmak istiyorum ama cihazda twrp bile yok. görseldeki menü geliyor.
temiz ve sorunsuz twrp atmak için nasıl bir yol izlemeliyim ve risk durumu nedir? çünkü cihaza samsung imesi atılmış. daha önce kaçak imeili...
merhaba arkadaşlar.
eşim mi band kullanıyor benim ise samsung active saatim var ve ikimizinde genel sorunu, aşağıdan yukarıya ekranı kaydırıp açık olan uygulamarı gördüğümüz kısımda çıkan çarpıya bastığımızda tüm açık uyğulamaları kapatan bir tuş var, işte ona bastığımızda saat ile bağlantı...
merhana arkadaşlar yıllardır pasaport kayıtlı mix 3 kullanıyorum eşime 2. el redmi k20 pro almaya karar verdim yakın çevremde temiz güzel uygun bir cihaz buldum malum artık xiaomi cihazların pasaport kayıtlı olanını bulmak çok zor.. alacağım kişi 3 aydır kullanıyormuş ve satın aldığı telefoncu...
arkadaşlar merhana bugun yeni room kurmadan önce tvrp yi 3 versiyondan 3.4 e güncellemek istedim. install bölümünden img doyasını seçerek flashladım ama tvrpye girdiğim anda fatbot erkanı gekliyor..telefon normal açılıyor sıkıntı yok ama tvrpye giremiyorum acil yardım edermisiniz?
1601993628...
arkadaşlar twrp üzerinden hangi bölümleri wipe yaparsam ne olur diye ayrıntılı anlatan bir konu var diye hatırlıyorum ama 20 dakikadır arıyorum bulamadım..
şimdiyekadar başka bir rooma geçiş yaparken veya full wipe yaparken kullanmıştım ve mesela eu betaya güncelleme geldikçe wipe atmadan...
Arkadaslar yaklasik 1 senedir mi mix 3 kullaniyorum ister istemez ilk günler aldigim pil performansini alamiyorum ama yinede pilden memnunum. Dun pil sagligini merak ettim ve birkac uglulama denedikten sonra pil sagligini gosteren bir uygualama buldum ve cok dusuk bir deger gosteriyor. Bu normal...
Launcher degıstırmek ıstemıyorum. Illakı baska bırısı temasını yaparken bu ozellıgı eklemıstır. Tek ıstedıgım denk gelen varsa lutfen o temayı benımle paylassın.
Merhaba arkadaslar orjinal tema disinda hangi temayi uygularsam uygulayayim kilit ekraninda bildirimleri guruplamaya basliyor. Öreğin whatsapp 3 bildirim yaziyo icerigini gostermiyor.
Kullandiginiz yada bildiginiz bu şekilde guruplama problemi olmayan tema var mi?
merhaba arkadaşlar mi mix 3 sahibiyim ve bu cihazda kablosuz sarj teknolojisi var..
aracımda mıknatıslı telefon tutucu kullanmak istiyorum ve bildiğiniz gibi telefonun arkasına metal parça yapıştırmak zorundayım, bu metal parça telefonu kablosuz sarj ünitesine koyduğumda üniteye veya telefona...