nonameno kullanıcısının son içeriği

1. nonameno

Yardım Note 9 bl kilitli 12.04 ota guncelleme sorunu

Cıhazıma box ıle atılmıs sadece sım 2 yuvası calsıyor .12.03 var ve 12.04 guncellmesi geldi. kapatsamda gelıyor sureklı. Güncelleme yaparsam ımeı ucar mı acaba ?
  2. nonameno

Yardım Bl kılitli Note9 Sım yuvası 2 kayıtlı bl acılmıyor

Merhabalar bugun bır cıhaz aldım cıhazın ımeı 2 kayıtlı mı hesabıda yok dıye aldım ama cıhaz kılıt acma durumu kılıtlı dıyor ve ben sım 2 de oldugumdan kılıdı kaldıramıyorum . Sanırım guncellemlerde ımeı ucuyormus yardımcı olabılır mısınız nasıl acıcam bu kılıdı sım 2 deyken. sımdıden tesekkurler
  3. nonameno

Yardım Bootloader kilitli china versiyonlu cihazı yukseltmek

Note 8 pro cihazım var yutdısı imei atılmıs ama bootloaderrr kılıdını kapaatmıs zekı arkadasımız. mı hesabı x10000 hatasası verıyor ne guncelleme yapabılıyorum ne boootloader acamıyorum. YArdımcı olabılırsenız sevınırım ucretlı ıse uzaktan baglamıpta yapabılırız. cınce ıngılızce kullanmak...
  4. nonameno

Soru Hat Açık Locked Çince Olan Cihaza Yazılım Atmak

Arkadaslar merhaba ve sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkurler. Elimde çince hattı su anlık acık locked bı cıhaz var bunu turkce yapmak ıstıyorum ama locked oldugundan beceremedım.. YArdımlarınız ıcın tesekkurler sımdıden
  5. nonameno

Yardım Mİ8SE anabant surumu bılınmıyor hatası

Arkadaslar merhaba Elimde 8se var neredeyse butun romları attım qcn ımeı olayını yaptım ama ne sım kartları goruypor ne baska bırsey. chına versıyonunu atıyorum mı logoda saatlerce kalıyor degısık mıflahlı romları denıyorum 1 sanıyede don dıyor dolayısı ıle acılmıyor. Delirmek uzereyım lutfen...
Üst Alt