Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonda ikinci sim karta kayıtlı bir kişi vardı sim kartını çıkarttım o kişi rehberde kaldı silmeye çalıştım. "Kişi kaydedilirken hata oluştu" diye bir yazı çıkıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ? Sim kart takıp deneyemem telefon yurtdışından geldi.
İki fotoğrafı birleştirmek istiyorum ama bir fotoğrafın arkaplanda kalmasını istiyorum Mesela bu fotoğraftaki kalbin içine yüz eklemek istiyorum ekleyeceğim fotoğraf bu görselin arkasında kalsın istiyorum bunu yapabileceğim bir telefon uygulaması önerir misiniz ?
Redmi 12 cihazımda kilit ekranında parmak izi ya da şifreyi girdiikten sonra ana ekrana geçerken bir geçiş efekti vardı. Redmi 10 Pro cihazımda geçiş efekti var ama Redmi 12 cihazımda bu efekt yok.
Bunun nedeni nedir ?
Redmi 12 (14.0.7)
Redmi 10 Pro (14.0.2)
İki cihazım var biri Redmi 10 Pro(14.0.2.0) diğeri Redmi 12(14.0.7.0)
Redmi 10 Pro cihazımda galeriye girip resmi düzenleye bastığım zaman AI yazan yerde görselde olan bazı yazıları "Sil" ile silebiliyordum. Redmi 12 cihazımda aynı işlemleri yaptığım zaman AI da "Sil" i göremedim. Sürümlerine...
Kulaklığı bluetooth'la telefona bağlıyorum şarkı dinliyorum whatsapp araması geliyor konuşmamı yapıyorum konuşma bittiği zaman tekrar müziği açıyorum ama bu sefer müzik hem kulaklıktan hem de telefon hoparlöründen geliyor sorun telefonda mı yoksa kulaklıkta mı ? Bu sorunu nasıl çözebilirim ...
Telefonum Xiaomi 10T Pro telefonumun kilit ekranında wifi açma kapama yaptığım zaman şifre istiyor şifre ekranına geçiyor. Bu özelliğin aynısını hücresel veri açma kapama ve bağlantı noktası yani internet paylaşımı yapmak için bir simge daha var bunların hepsinin açma kapamasını yaptığım zaman...
Duvar kağıdı döngüsünü açtıktan sonra galeriden fotoğraflar seçtim ama arada galeriden seçmediğim görseller çıkmaya başladı sadece galeriden seçtiğim fotoğrafların gözükmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?
Bu konuyla ilgili bir başlık daha açmıştım ama istediğim cevabı tam olarak alamadım " Benim sorduğum kulaklıkta arabalarda olan titreme gibi bir etki bırakması yani şarkıdaki basslarda bir titreme olması. Bunun için nasıl bir ayar yapmam gerekiyor şarkıyı duymaktan çok o etki önemli. Hem...
Her zaman açık kilit ekranı ile telefon açılış ekranı için fotoğrafları yada animasyonları nereden bulabilirim ya da beğendikleriniz varsa benimle paylaşabilir misiniz ?
Poweramp uygulamasındaki bass ayarıyla ilgili yardımcı olabilir misiniz ?
Dinlediğim şarkılar genelde bass şarkılar kulaklığımda o etkiyi dinlerken hissetmek istiyorum buradaki ayarları nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ?
Başka bir ülkeye geçerken değişiklik yapmıştım. İnternetten baktığım zaman 1 senelik bir bekleme süresi olduğunu gördüm. Herhangi bir yolla tekrar ülkeyi değiştirebili miyim ? Yapmak istememin nedeni bazı uygulamaların "Bu öğe ülkenizde kullanılamıyor" yazması.
Gif yapmak için bazı uygulamaları denedim ama telefonu kapatıp açınca ya da yeniden başlatınca ekrandaki gif kayboluyor. Kalıcı olarak temalardan yapıldığını biliyorum ama ordaki görselleri pek beğenmedim bu konuda yardımcı olur musunuz ?
Telefonum Xiaomi 10 Pro Görev yöneticisini sildim. APK olmadan nasıl tekrar ana ekranda simgesini görünür yapabilirim. Uygulamaları yönet kısmında uygulama gözüküyor Play Store'da da gözüküyor ama telefonun ana ekranında gözükmüyor.