nomig66 kullanıcısının son içeriği

1. nomig66

Yardım Xperia X Android Pie Yükleme

yok hocam bunu yapınca istediğinize geçebilirsiniz çünkü oem flashlama izni yoktu eski sürümlerde rom değiştirmek bootloaderi etkilemiyor
  2. nomig66

hocam şuan müsait değilim ama normal yazılım atiyorsunuz ek bir sey yapmaniza gerek yok kendisi bootloader'i guncelliyor. https://developer.sony.com/develop/open-devices/get-started/flash-tool/how-to-flash/ burada anlatiyor takıldığıniz yerde yardımcı olayım.
  3. nomig66

Yardım google play ikonu kayboldu

Linie tiklayınca açılıyor mu? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.googlequicksearchbox
  4. nomig66

fastboot ekranını atar mısın failed dediği? 1540906082 anladım sanırım. Bootloader güncellenmesi gerekiyor büyük ihtimalle. Flash tool ile yazılımı güncellersen en son bootloader'ı da almış olacaksın. Sonra oem flashlamayı dene Flash Tool - Open Devices - Sony Developer World
  5. nomig66

Yardım red mi 5 plus rom sorunu

anlıyorum hocam ama önce bunu deneyin temiz kurulum yaparak eğer sıkıntı yaşamazsınız ona geçersiniz yine.
  6. nomig66

Miui pro degil orijinal yazılım olmalı. 1540228522 MIUI官方网站 buradan indir
  7. nomig66

çöküyor derken tam olarak ne oluyor açabilir misiniz daha iyi anlamamız adına?
  8. nomig66

Yardım Fortnite oyunu

Custom rom kullandigina bakarak soyluyorum Rootlu isen ondan olabilir magisk hide ile gizlemeyi dene (oyinun silinip tekrar yüklenmesi gerekiyor), 2. olarak da usb hata ayıklamayı da kapat, ve cihazin safetynet'i geçip geçmediğini kontrol et
  9. nomig66

Yardım Miui Play Store Problemi

twrpden miui attığında stok kernel açılışta twrp üstüne yazar her şey eskisi gibi olur, ota da alır. Miflash bazen ayarlaması karışık oluyor 64bit vs. o yüzden önerdim.
  10. nomig66

Yardım Miui Play Store Problemi

Telefon zaten unlocked twrp at oradan devam et bence
  11. nomig66

Yardım Redmi 5 Plus Güncelleyemiyorum ve Unlock Sorunu

Hocam, telefon yeni zaten yollayın gitsin başka bir şey denemeyin sonra satıcı sıkıntı çıkarır. MiFlash vb. olmuyor yani çok konuşuldu bunlar.
  12. nomig66

Yardım Redmi 5 Plus Güncelleyemiyorum ve Unlock Sorunu

test noktalarıyla edl moda alacaksın başka bir şey deneme şansın varsa geri yolla. burada verilen şeyleri denesen bile miui bu cihaza yüklenemez diyecek açılmadan elinde kalır telefon öyle. tek çözüm test point metodu yani
  13. nomig66

Uygulama Çeşitli Xiaomi Cihazlar için Google Kamera

roota gerek yok bl kilidi açık olacak. kullanırsın da camera2api olmadan bi anlamı yok
  14. nomig66

Yardım Redmi Note 5 Pro india Turkiye ile uyumlu mu?

Band 20 yok, VoLTE bu frekanstan (800) veriliyor diye biliyorum. Aynı cihaz global olarak Redmi Note 5 olarak satılıyor band 20 ile. 1539232986 800 en önemlisi ayrıca kırsalda çok zor çeker 1800 verilen yerler çok yok Vodafone en sıkıntılısı olur
  15. nomig66

Yardım Mi 5s ekran problemi

denemekten zarar gelmez.
Üst Alt