Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu 60HZ kullanan biriyim.
8 10 saat aralıksız PUBG oynuyorum ısınma gerçekten sıfır (soğutuculu)
Ama TikTok & Instagram falan giriyorum telefon alev alıyor . El fenerini yaktırmadı bana telefon ısındığı için .
Telefonu unlock edemedim PC olmadığı için.
Bu sorun global rom da ki uygulama...
Merhabalar bende 1 hafta önce direnç kayıtlı 11 T Pro 12/256 modelini alarak aranıza katıldım. Cihazda global rom yüklü. EU Rom'a geçmek istiyorum , günde en az 10 saat pubg oynayan birisiyim, cihazın şuan ki performansı ne kadar iyi olsa da daha iyi performans alabileceğimi biliyorum ama global...
Şuan evden çıkıp sürekli alışveriş yaptığım Telefoncuma gideceğim.
Mi 11T Almayı düşünüyordum keze 7200 ₺ çok iyi fiyat ki elimdeki note 9 pro yu verip fiyat düşülecek falan.
Dün son kalan x3 Pro 6/128 i nolur nolmaz diye ayırttırdım (en kötü onu alıp çıkacağım)
Şimdi ben sadece pubg için...
Arkadaşlar buradaki wallpaperlardan başka nerede bulabilirim. Geliştiriciler mi sağlayacak yoksa bizim indirebileceğimiz bir yer var mı.
Şuan kullandığım duvar kağıdı mükemmel. Hayatımda binlerce wallpaper kullandım ama böylesini görmedim. Gece olunca güneş gidiyor. Sabah olunca güneş dağa...
Arkadaşlar biliyorsunuz cihaz 40 Fps alıyor. Dengeli modda 40 fps alıyor ama HD ye alınca 30 Fps. 60 fps konuları mevcut ama ben HD ayarlarda 60 değil 40 fps almak istiyorum. Sonuçta 40 ile 60 arasında gözle görebileceğimiz bir fark yok 60 fps ayarını yapıp cihazı boş yere yormak istemiyorum...
2 kere 2.5gb lık güncellemeyi indirip denememe rağmen twrpye girince güncellemeden hızlıca kapanıp reboota geçiyor. Biri yardım etsin güncelleyelim şu cihazı.
Ayrıca telefoncunun kurduğu twrp saçma sapan bir twrp, kocaman note 9S yazıyor ve sdcarda girince ( Djdkf6dmZaCgkhal47 ) tarzında içi...
Konu başlığında yazdığım gibi..
kablolu kulaklık kullandığımda pubg'de sesler boğuk ve derinden geliyor. Özellikle takım arkadaşlarımın sesini anlamıyorum. Ama kablosuz clone airpods kullandığımda sesler standart, gayet net.
200 tllik kablolu kulaklığım çöp gibi kenarda duruyor ona acıyorum...
Evet arkadaşlar çok araştırdığım ve Mi Browser için olmayan bir özelliği farklı bir browser ile sizleri bu dertten kurtarmaya geldim.
Evet konumuza gelelim..
Samsung İnternet Browser indiriyoruz..
Ayrıca adblock desteklediği için reklamlardan da kurtuluyoruz ve videoları (film/dizi) Tam Ekran...
Ben ekran kaydı ile Pubg videosu çekiyorum ama oyun ve takım arkadaşlarının seslerini alırken benim sesimi almıyor. Araştırdığım da ise ya mikrofonu ya da sistem seslerini seçmemiz gerekiyormuş. İkisini birden nasıl aktif edebilirim ? Cihaz rootlu.