Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Soğutucu ile günde 10 saat 120hz 90 fps pubg oynuyorum ve cihaz ısınmıyor bile. İşlemci de değilde global rom ve uygulama optimizasyonuyla ilgili bir sorun varmış gibi geldi bana.
Telefonu 60HZ kullanan biriyim.
8 10 saat aralıksız PUBG oynuyorum ısınma gerçekten sıfır (soğutuculu)
Ama TikTok & Instagram falan giriyorum telefon alev alıyor . El fenerini yaktırmadı bana telefon ısındığı için .
Telefonu unlock edemedim PC olmadığı için.
Bu sorun global rom da ki uygulama...
Mi 8 lite , Note 9 pro ve poco x3 pro kullanıcısıyım heosinde de eu roma geçiş yaptım. Hem daha kullanışlı hem de uygulama optimizasyonları çok daha iyi. Şuan ki mevcut olan global romda Instagram optimizasyonu sıfır diyebilirim , pubgde ısınmayan telefon Instagram da alev alıyor. Ve pil %100...
Merhabalar bende 1 hafta önce direnç kayıtlı 11 T Pro 12/256 modelini alarak aranıza katıldım. Cihazda global rom yüklü. EU Rom'a geçmek istiyorum , günde en az 10 saat pubg oynayan birisiyim, cihazın şuan ki performansı ne kadar iyi olsa da daha iyi performans alabileceğimi biliyorum ama global...
Şuan evden çıkıp sürekli alışveriş yaptığım Telefoncuma gideceğim.
Mi 11T Almayı düşünüyordum keze 7200 ₺ çok iyi fiyat ki elimdeki note 9 pro yu verip fiyat düşülecek falan.
Dün son kalan x3 Pro 6/128 i nolur nolmaz diye ayırttırdım (en kötü onu alıp çıkacağım)
Şimdi ben sadece pubg için...
Ben cihazın bana oyunda vereceği performansa bakıyorum, şuan alacağım her hangi bir cihaz elimdeki note 9 pro dan ne kadar kötü olabilir ki zaten. (ki note 9 pro da bile 58-60 fps oynuyorum) tek sorunu fps drop , gına geldi takılmalarından ondan değişmek istiyorum. 11T de imei sorunu varmış...
Şuan kapalı kutu x3 kalmamıştır , imeisi çakılıdır o gidip teslim alacağım direk. Mi 11T için ne düşüyorsunuz. MediaTek Dimensity 1200 kullanıyor, 860 tan ne kadar performanslı olur, ısınınca kasar mı oyun acaba.
Konuyu yanlış hesapla açmışım neyse buradan takip edeceğim artık.
Poco x3 Pro 128 GB modeline 5.000 fiyat çektiler, note 9 pro yu verip üzerine 2-3 bin ile kapatırım bu alışverişi ama aklımda da en kötü Note 11 Pro var. X3 256 gb olsaydı hiç düşünmezdim anında gider alırdım ama 8 yerine 6 ram...
Arkadaşlar romu kurmak isteyip kararsız olan varsa düşünmesine gerek yok. Şuan bu romun üzerine daha güncel ve stabil rom görmedim.. temiz kurulum yapmadan kurmama rağmen gayet akıcı. Temiz kurulum ile kurun başkada güncelleme istemez note9pro için. Satana kadar gider bu rom 🤌
1646428693
İmei...
Bende de öyle . Pekte umrumda değil açıkçası, artık uzun süre güncellemeyi düşünmüyorum. Telefonun bundan daha fazla performans verebileceğini düşünmüyorum, daha ne olacak sıfır takılma , %90 akıcı , sanal ramib sağladığı fayda , eskisine göre daha az ısınma ve şarj. Bu telefonun en iyi romu bu...
Dostum sadece senin yaşadığın bir sorunu neden genelliyorsun ki. Bende ilk çıktığında aldım hala daha canavar gibi. Üzerine Sanal Ram in açık olduğu romuda kurdum daha da arttı performansı. İnsanları yanlış yönlendirme bence.
Ben romu install yaptım, Cache dalvik yapıp devam ettim. Ne sıfırlanma, ne bir sorun yaşamadım. Gayet akıcı ve stabil .
Not : Temiz kurulum değil 12.5.2 den yükselttim ayrıca .
Ya ben bu romu kurdum evet bellek uzantısı özelliği geldi ama benim en merak ettiğim olay GameTurbo da ses değiştirici özelliği neden yok . Getirme şansımız mevcut mu acaba