Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Geçen hafta bir konu üzerinde yardımınızı rica etmiştim bana verilen bilgiler doğrultusunda haraket ettim fakat bir sonuç elde edemedim telefonu bir yazılımcıya verdim fakat onlarda halledemediler sizlerin bildiği bu işlerden anlayan veya yönlendireceğiniz birileri varmıdır ?
kardeşim unlock başvurusu nedir nereye yapılıyor bilmiyorum sen bu siteden araştır dedin ama öyle birşey yok yani herkes birşey anlatmış bendeki tel ingilizce olduğu için bu telefon hakkında diye biryer var orda geliştirici seçenekleri açmak gerekiyormuş ama bununla ilgili paylaşım yapanlar...
araştırmalarım sonucu şu ekrana kadar geldim bu arada cihaz tamamı ile ingilizce bu ürün türkiyede yok mi mix 2s 256 gb türkiyede 128 gb lığı var
aynımı bilmiyorum resimde gösterilen yere kadar geldim unlocking kısmı hata verdi telefon tamamı ile ingilizce olduğu için videolardan bakarak...
kardeşim bilgi için sağol dediğin şekilde yaptım resimdeki gibi bi sonuç çıktı
1542149970
unlock başvurusunu nereye yapıyoruz kardeşim sizide uğraştırıyorum kusurabakmayın hakkınızı helal edin pek anladığım bir konu değil :/
Kardeşim bilgilendirmen için çok teşekkür ederim öncelikle.
açıklamada bahsettiğin programı indirdim hesap oluşturdum fakat telefonu bağladığımda unlock butonu aktif olmuyor resimde gördüğünüz üzere
Merhaba arkadaşlar çinden Xiaomi Mi Mix 2S hediye geldi burada kayıdını yaptırdık fakat android yüklü değil kendi store sayfası ve kendine özgü işletim sistemi mevcut android ve türkçe yazılımı nasıl yükleyebiliriz yada bunu yapan teknik servis vs varmıdır yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..