nobren_berkay kullanıcısının son içeriği

1. N

Araçlar Qualcomm Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

Nerede karşılaştınız hocam hangi platformda incelemek isterim size zahmet DM'den paylaşır mısınız ?
  2. N

HyperOs 3.0.304.0 şubat güncellemesinden önceki rom'a dönüş yapan yetkili hesap tanıdığınız veya tanıdıklarınız varsa ücret mukabilinde görüşmek isterim üstad ayrıca ilgi ve alakanız için teşekkür ederim
  3. N

Telegram kanalında 17 serileri için yeni sürümden eski sürüme döndürme BL kilidini açmanıza olarak tanır ancak 17 serisi için dosyaları kaybettim demiştiniz dosyaları nerede aramamız gerektiğini ya da yöntemi söylerseniz aramanıza yardımcı olmak isteriz üstad.
  4. N

Yardım Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (video veya detaylı bilgilendirme)

Anladım siz güveniyorsanız sorun yok ancak ücret yüksek geldi bütçeme malesef bekleyeceğim eğer method çıkmazsa cn sürüm kullanmaya devam ederim iliginiz ve alakanız için teşekkür ederim
  5. N

Authu dediğiniz yetkili hesap sanırım onu denedik olmadı demişti yapan kişi bilemiyorum belki riske girmedi pahalıymış gerçekten eğer kesin açarım derse düşünmek isterim
  6. N

Şubat güncellemesini almış 17 pro max açabiliyor musun ücret karşılığında hocam ?
  7. N

Rehber MiUnlock Kod Gelmeme Sorunu Düzeltme

17 Pro max için geçerli midir ? Şubat güncellemsinden dolayı hala beklemedeyim
  8. N

Yardım Xiaomi 17 Pro Max Bootloader Açamıyorum.

Güncellemeyi geri çekebiliyor muyuz ? Bununla ilgili bilginiz var mı ?
  9. N

Yardım Xiaomi 17 Pro Max Bootloader Açamıyorum.

Bu hatayı alıyorum sebebi nedir ? Daha önce karşılaşan var mı ?
Üst Alt