Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HyperOs 3.0.304.0 şubat güncellemesinden önceki rom'a dönüş yapan yetkili hesap tanıdığınız veya tanıdıklarınız varsa ücret mukabilinde görüşmek isterim üstad ayrıca ilgi ve alakanız için teşekkür ederim
Telegram kanalında 17 serileri için yeni sürümden eski sürüme döndürme BL kilidini açmanıza olarak tanır ancak 17 serisi için dosyaları kaybettim demiştiniz dosyaları nerede aramamız gerektiğini ya da yöntemi söylerseniz aramanıza yardımcı olmak isteriz üstad.
Anladım siz güveniyorsanız sorun yok ancak ücret yüksek geldi bütçeme malesef bekleyeceğim eğer method çıkmazsa cn sürüm kullanmaya devam ederim iliginiz ve alakanız için teşekkür ederim
Authu dediğiniz yetkili hesap sanırım onu denedik olmadı demişti yapan kişi bilemiyorum belki riske girmedi pahalıymış gerçekten eğer kesin açarım derse düşünmek isterim