nobrain kullanıcısının son içeriği

1. N

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

Teşekkür ederim. Bütün dosyalara _Subscription01 ekleyip hem orijinalleri hem de eklenmiş dosyaları eskilerini sile sile attım. SIM1 de hala aynı sorun devam ediyor ancak SIM2'de VoLTE gayet güzel çalışıyor hatta LTE B8i de aktifleştirdim Vodafone gayet verimli oldu şu an. Ancak bu işlemleri...
  2. N

Hocam merhaba. Bende Xiaomi Mi5 var, telefonun bootloader kilidi açık, VoEnabler magisk modülü ve MIUI 10 Global Stable Rom yüklü. Verdiğiniz dosyaların SD820'ye uygun olanlarının hepsinin Vodafone ve Turkcell versiyonlarını QPST ile yüklemeyi denedim ancak hepsinde bir sorunla karşılaşıyorum...
  3. N

Bizdeki OxygenOS sizdeki MIUI gibi orijinal yazılım zaten. Bu akşam güncelleme geldi kurdum beklemedeyim şu an. APN ayarlarını sıfırladığımdan beri kopmalar iyice azaldı bir kez gördüm koptuğunu bu zamana kadar. Ancak wifi çekim gücüne çok duyarlı wifi 2-3 dişe düşünce hemen ya volteye ya da...
  4. N

OxygenOS var son sürüm orijinal yani. Ancak VoWiFi sorun çıkarmaya başladı maalesef 2-3 saniyeliğine gelip geri gidiyor nedense. Onu çözmeye çalışıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Kusura bakmayın mesajlarımı editleyemiyorum nedense. Bazen düzeliyor bazen böyle sorun çıkarıyor gelip gelip...
  5. N

Hocam çok çok çok teşekkür ederim sayenizde OnePlus3 telefonum ve Turkcell hattımla VoLTE kullanabiliyorum. Çok sağolun Hocam hatta WoWiFi bile çalışıyor hiç beklemiyordum çok teşekkürler.
Üst Alt