Noblex kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım WhatsApp PP değiştirme hatası.

Whatscrop diye uygulama var playstore de ben onunla değiştirdim profil resmini Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. N

Yardım WhatsApp PP değiştirme hatası.

Ayni sorun bendede var Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. N

Soru Global sürüm

Ben 3 hafta once telefonu ilk aldigimda 9.2.3.0 guncellemesi vardi oyle güncellemistim. Geri çekme nedeni ne acaba. Hiçbir sorunla da karşılaşmadım Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. N

Soru Global sürüm

Benimki de aynisi Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. N

Yardım Gece sarj bitmesi

Uyku modu dediğiniz ne hocam Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. N

Yardım Gece sarj bitmesi

Gece sarj % 6 - 7 civarı azaliyor. Bunu nasil engelleyebilirim. Guc tasarrufu modunu hic kullanmiyorum gece kullansam ise yarar mi. Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. N

Soru Antutu Xiaomi Mi Mix 2

Evet hocam haklısınız en başında öyle yapilmaliydi Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. N

Hocam Mix 2 için açılmamış o yüzden açtım konuyu kusura bakmayın Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. N

Global 9.2.3.0 Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. N

AnTuTu puanı olarak kaç değer alıyorsunuz ve hangi rom ile Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. N

Çözüldü Hoparlör

Hocam bi an ecel terleri döktüm duyduğum en güzel haber Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. N

Çözüldü Hoparlör

Cihazın altındaki solda bulunan hoparlör den ses gelmiyor oradan ses gelmesi gerekmiyor mu anlamadım ? Ses çok yüksek çıkıyor cihazdan ancak şarj soketinin solunda bulunan yerden ses cikmiyor Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. N

Güncelleme Mi Mix 2 için 8.3.16 Miui 9 Global Beta Rom (Android 8 Oreo)

Çok teşekkür ederim. Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. N

Güncelleme Mi Mix 2 için 8.3.16 Miui 9 Global Beta Rom (Android 8 Oreo)

İyi gunler cihaz bugün elime ulaştı internetten aldim. Global 9.2.3.0 güncellemesi cikti. Güncelleştirme yaptıktan sonra formatlamam gerekir mi? Global rom a formattan sonra bir sey olmaz degil mi? İlk defa xiaomi kullanıyorum da pek tanımıyorum suan telefonu
Üst Alt