Noblex kullanıcısının son içeriği

1. N

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Merhaba cihazımda şuan global MIUI 12.0.8 yüklü, güncellemesini yapmadım, bazı yerlerden aldığım bilgilere göre MIUI 12.0.11.0 da bazı sorunlar varmış. Güncelleme yapmadan şuan yüklü olanla devam etmeli miyim. Yoksa ben mi yanlış biliyorum MIUI 12.0.11.0 sorunsuz çalışıyor mu. Şu yakınlık...
  2. N

Yardım WhatsApp PP değiştirme hatası.

Whatscrop diye uygulama var playstore de ben onunla değiştirdim profil resmini Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. N

Yardım WhatsApp PP değiştirme hatası.

Ayni sorun bendede var Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. N

Soru Global sürüm

Ben 3 hafta once telefonu ilk aldigimda 9.2.3.0 guncellemesi vardi oyle güncellemistim. Geri çekme nedeni ne acaba. Hiçbir sorunla da karşılaşmadım Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. N

Soru Global sürüm

Benimki de aynisi Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. N

Yardım Gece sarj bitmesi

Uyku modu dediğiniz ne hocam Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. N

Yardım Gece sarj bitmesi

Gece sarj % 6 - 7 civarı azaliyor. Bunu nasil engelleyebilirim. Guc tasarrufu modunu hic kullanmiyorum gece kullansam ise yarar mi. Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. N

Soru Antutu Xiaomi Mi Mix 2

Evet hocam haklısınız en başında öyle yapilmaliydi Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. N

Hocam Mix 2 için açılmamış o yüzden açtım konuyu kusura bakmayın Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. N

Global 9.2.3.0 Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. N

AnTuTu puanı olarak kaç değer alıyorsunuz ve hangi rom ile Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. N

Çözüldü Hoparlör

Hocam bi an ecel terleri döktüm duyduğum en güzel haber Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. N

Çözüldü Hoparlör

Cihazın altındaki solda bulunan hoparlör den ses gelmiyor oradan ses gelmesi gerekmiyor mu anlamadım ? Ses çok yüksek çıkıyor cihazdan ancak şarj soketinin solunda bulunan yerden ses cikmiyor Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. N

Güncelleme Mi Mix 2 için 8.3.16 Miui 9 Global Beta Rom (Android 8 Oreo)

Çok teşekkür ederim. Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt