Niziply kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Redmi Note 10 Pro Arama Yapınca Şebeke Gidiyor –

Modem dosyası kaynaklı olabilirmi ?
  2. N

Yardım Note 13 Pro 5G Ekran Kilidi Unutuldu – Mi Assistant Dışında Seçenek Yok!

Cevaplarınız için teşekkür ederim telefon arkadaşındı kendi başının çaresine bakıcak artık yaptırmayı kabul etmedi :)
  3. N

Yardım Redmi Note 10 Pro Arama Yapınca Şebeke Gidiyor –

Merhaba arkadaşlar, Telefonum Redmi Note 10 Pro. Cihazda şöyle bir sıkıntı yaşıyorum: Arama yapmaya çalıştığım anda şebeke tamamen gidiyor. Arama sonlandığında şebeke geri geliyor. İlginç olan şu: Wi-Fi bağlıyken bu sorun olmuyor. Sadece mobil veri/şebeke üzerinden arama yaparken oluyor. Ek...
  4. N

Yardım Note 13 Pro 5G Ekran Kilidi Unutuldu – Mi Assistant Dışında Seçenek Yok!

Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 13 Pro 5G cihazımın ekran kilidini unuttum. Kilit ekranında "şifremi unuttum" seçeneğine bastığımda direkt recovery moda yönlendiriyor. Ancak recovery modda sadece Mi Assistant seçeneği görünüyor, başka hiçbir şey yapamıyorum. Format atma, sıfırlama gibi...
  5. N

Yardım Google Arama Degiştirme

Merhaba EEA Rom Kurdum Xaomi Arama uygulaması yerine google arama ve mesajları var bunları kaldırıp mi arama ve mesaj uygulamasını nasıl yapıyoruz yardımcı olurmusunuz
  6. N

Yardım Note 10 Pro Siyah Ekranda Kaldı

Merhaba note 10 pro rom yüklerken bir sıkıntı çıkmadı tekrar başlatmaya çalıştım siyah ekranda takılı kaldı pc bagladıgımda qualcomm hs-usb qdloader 9008 yazıyor arka kapagı söktüm bataryayı çıkardım ikitane noktaya telleri degdirdim yine bişey fark etmedi şimdi rom flashlamaya çalışıyorum...
  7. N

Sohbet Redmi Note 10 Pro (Global) Ekran Süresi Paylaşımı

crdroid şarj aynı gidiyor kral denedim 2 aydır aynı hiç bir degişiklik yok kamera sorunu felan yaşadım harita sorunu yaşıyorum bence hiç geçme
  8. N

Yardım Telefonla konuşurken şebeke gidiyor

Hatla alakalı bir durum degil samsungda böyle bir sorun yok
  9. N

Yardım Telefonla konuşurken şebeke gidiyor

Merhaba telefonla konuşurken şebeke kesiliyor aramayı kapattıktan sonra şebeke geri geliyor 3g ye alırsam sorun kalmıyor ozamanda internet yavaşlıyor. Yardımcı olurmusunuz.
  10. N

Yardım Crdroid Sonrası twrp hatası

yaptım format data yaptım hiç bi fark yok
  11. N

Yardım Crdroid Sonrası twrp hatası

Merhaba note 10 pro cihazıma crdroid rom yükledikten sonra sürekli twrp ekranına atıyor sorun ne olabilir.
  12. N

Yardım Note 10 Pro Flash Sorunu

Merhaba telefonum normalde global ama ben romu degiştim hınt romu yüklerken 4800 saniye oldu hala flashing yazıyor ne tür bir sorun olabilir.
Üst Alt