niko_006 kullanıcısının son içeriği

1. niko_006

Yardım Twrp redmi note 12 pro plus

merhaba redmi note 12 pro plus android 13 versiya twrp yok. ben simdi android 12 twrpe android 13 rom kurarsam hatami vericek?
  2. niko_006

Yardım Redmi note 12 pro plus wifi sorunu

Selam. Wifi sorunu yasiyorum. ne yaptimsa alinmadi. fastboot rom yine attim hard reset yaptim. buradaki onerilen seylere baktim fakat ayni durum. ne yapayim?
  3. niko_006

Soru Recovery ROM'da NFC calişıyor mu?

Selam. Bootloader kilidi acik iken Fastboot ROM'da NFC calişmadi. Bootloader kilidi kapattim. Sonra NFC calisti. Simdi recovery roma gecmek istiyorum. Sualim soyle recovery ROM'da Bootloader kilidi acik kalıyor. NFC calisıcak mı?
  4. niko_006

Soru Magisk yetkili kullanıcı listesi gelmiyor

Selam. Magisk yükledim. Ama bir sorun var. Yetkili kullanıcı listesi gelmiyor. Bank uygumalasi var onu devre dışı bırakmak lazım. Ama hide gizle bolmesi gelmiyor. Yardım lazım bana.
  5. niko_006

Soru Anx camera kurulum yükleme

Selam. Anx camera kurmam gerek. Cihaz Redmi Note 8. pixel Experience ROM. Pixel ROM'unda TWRP olmuyor. Kendine ozel recovery modu bulunuyor. Magisk rootumda yok. Anxcamera nasıl kururum? MIUI camerasini ozledim. GCAM pek sevmedim.
  6. niko_006

Yardım Custom Rom önerisi?

Hangi Custom Rom önerirsiz? En iyilerden?
  7. niko_006

Yardım Pixel Experience Google camera kapaniyor

Selam. Redmi Note 8 cihazıma pixel Experience yukledim. Her şey gayet iyi. Ama kamera sorunu beni delirtiyor. Google kamera yukluyorum aciliyor o anda kapaniyor. Kendi kamerasi eski surumlu bir şey. Cok saçma. Adi kameradan sorun olduğunu dusunuyorum belki. Sistem program kamerasını nasıl...
Üst Alt