NightWatch kullanıcısının son içeriği

1. N

Çözüldü Mi note 3 tüketici haklarına başvuru

Sirkeciye kendim getirme şansım var mı Aksaray'da oturuyorum ayrıca ithalatçı firmanın sahibi delta servisten biriyle iletişime geçti ve değişim olmayacağı söylendi bana
  2. N

Telefon 20 derecelik yerde bile 35 derecenin altına düşmüyor bu normal mi acaba yani sabit ısı değeri kaç oluyor normalde
  3. N

Arkadaşlar 15 gün önce mi note 3 cihaz aldım. Telefonu kapalı kutuydu ve kutusundan çıkardığında sim kart yuvasının yanındaki panelde hafif beyaz bir çizik vardı. Cihazı açtığımda ise aynı kısımda soldan çok hafif siyah siyah noktalar gördüm hani ıslaklık olduğundaki gibi. Aldığım firmaya...
  4. N

Soru Mi note 3 ısı değerleri normal mi?

Çok teşekkür ederim peki ısı değerleri normal midir eski telefonumda 30 derece bataryıydı bunda 38 40 olunca rahatsız oldum normalse hissetmemek için onerebileceginiz bir kılıf var mı
  5. N

Soru Mi note 3 ısı değerleri normal mi?

Arkadaş dün note 3 aldım ve ilk defa xioami kullanıyorum. Cihazın ısısı genelde hep böyle İstanbul'da oturuyorum ve sarjdayken 42 43 oluyor elimde ısı hissediyorum bu değerler normal mi Ayrıca kullanabileceğim tamamen Türkçe karakterli klavye bulabilir miyim son olarak ta Veri açık değilken...
Üst Alt