Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar.
Benim başka bir ülkede yaşayan bir arkadaşım var, kendisi Türkçe bilmediği için ben soruyorum onun yerine :$ Şimdi bu arkadaşımın ülkesinde de IMEI repair işi yasal değilmiş, aynı bizde olduğu gibi.
Eski telefonunun IMEI'sini yeni bir telefona yazdırmış. Eski telefona sim...
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bu olayı forumda aradım ama bircevap bulamadım, o nedenle yeni başlık açıyorum.
MIUI'nin numara engelleme sistemi başka bir programa ihtyiaç bırakmayacak kadar iyi. Açtığım bir numara eğer reklam/spam numarasıylsa kapattıktan sonra engelli listesine ekliyorum...
Samsung note 4te farklı programlara farklı renk atayabiliyorduk. Çok faydalıydı. Xiaomi'nin bu olayı pas geçmesi inanılmaz. Teli sipariş ettim, geldiğinde ilk deneyeceğim şeylerden birisi yukarda verilen program.
Bende n11den mi band 4 hediyeli 128 gb sipariş ettim 3580e geldi. Yurtdışı cihazlar fiyat olarak cezbedici olsa da bir sürü acaba dedirten nokta var. Artık eskisi gibi öyle ne zamanım ne de isteğim var şu twrp falan filan işleri için.
Aradaki farkın yarısını garanti için kalanını da kafam rahat...
Ben kendimi tam ifade edemedim galiba ama, neyse boşverin. Teşekkürler.
Son söylediğiniz kısma katılıyorum. Ben de alanında Türkiye'nin hatta belki de dünyanın en büyüğü olan bir forumda yöneticilik yaptım yıllarca. Dediğiniz gibi vakaları çok yaşadık.
Başlık dağınık değil. Karşılaşılması muhtemel problem dağınık demek istedim. Kimi başlıklarda Papua Yeni Gine BTK'sının yeni getireceği sistem nedeniyle IMEI'SI markayla uyuşmayan cihazların kolaylıkla tesbit edilip kayıtlarının uçurulacağıdan bahsedilmiş. Başka bir başlıkta bu şekilde IMEI...
IMEI'si malum yöntemlerle değişmiş olan Papua Yeni Ginel'li bir arkadaşım var. Telefonda karşılaşması muhtemel sorunlar nelerdir derli toplu bir bilgi var mı ? Başlıkta ve forumda yazılı elbette var ama çok dağınık ve farklı biçimlerde yazılı. Derlenip toparlanmış bir hali varsa aslında çok...
Hocam operatör benim elimdeki cihazı nerden görecek de analyacak içindeki kayıtlı IMEI ile cihazın farklı olduğunu ? Operatör IMEI numarasından öğrenmiyor mu cihaz modelin. Ben IMEI'yi bozuk bi samsung cihazdan alıp yazsam (tabi örnek olarak. yoksa yasak yani, ben yapmam :)) operatör o cihazın...