nightstalker kullanıcısının son içeriği

1. nightstalker

Yardım Mi Note 10 Lite Bootloader Süresi

Yaptım hocam, Allahtan süre uzamamış. 161 saat kaldı diyor. 1616339132 Ya o kadar çok detay var ki bi yerden sonra boğuluyor insan. 2006 yılında Sony PSP'mi jailbreak yapacağım derken brick etmiştim. O zamandan beri elim korkak biraz :D
  2. nightstalker

Yardım Mi Note 10 Lite Bootloader Süresi

Hocam video için çok teşekkürler. Keşke daha önce görseymişim:(. Sim kartı çıkarıp eski telefona takmıştım. Süre ne kadar uzayacak şimdi acaba. Kalan süreyi görmenin bir yolu var mı? Bölgeyi Çin yapmamış olmama rağmen 7 gün süre vermişti. Makul bir süreydi. İnşallah çok uzamaz. Oof of.
  3. nightstalker

Çözüldü 112'yi Aramak IMEI'yi düşürür mü?

Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Konu anlaşıldı. Eski telefonu kullanmamak en garanti yol.
  4. nightstalker

Çözüldü 112'yi Aramak IMEI'yi düşürür mü?

Merhaba arkadaşlar. Benim başka bir ülkede yaşayan bir arkadaşım var, kendisi Türkçe bilmediği için ben soruyorum onun yerine :$ Şimdi bu arkadaşımın ülkesinde de IMEI repair işi yasal değilmiş, aynı bizde olduğu gibi. Eski telefonunun IMEI'sini yeni bir telefona yazdırmış. Eski telefona sim...
  5. nightstalker

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Bana alttaki şekilde bir hata mesajı verdi ve 7 gün-168 saat sonra dene diyor. Yanlış birşey mi yaptım acaba, yoksa olması gereken mi bu?
  6. nightstalker

Ana Başlık K20 & MI 9T Genel bilgiler & Teknik özellikler

Riske girmedim, garantili aldım hocam.
  7. nightstalker

Mi Band 4 Teknik özellikler & Genel bilgiler

Kadıköy'de Yazıcıoğlu ve etrafındaki belki 20-25 dükknı dolaştım. Hatta balık pazarı civarındakileri de gezdim. Mi band 4 ekran koruyucu yok, hayret.
  8. nightstalker

Yardım Engelli numaralar listesini dışarı alma

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bu olayı forumda aradım ama bircevap bulamadım, o nedenle yeni başlık açıyorum. MIUI'nin numara engelleme sistemi başka bir programa ihtyiaç bırakmayacak kadar iyi. Açtığım bir numara eğer reklam/spam numarasıylsa kapattıktan sonra engelli listesine ekliyorum...
  9. nightstalker

Süper amoled ile normalin çok farkı var mı?
  10. nightstalker

Bu arada, TR garantili cihazların kutusundan ekran koruyucu ve kılıf çıkıyor mu?
  11. nightstalker

Anladım teşekkürler. Bir şeyi düzeltirken başka bişeyi bozmak gibi pis bi huyu var xiaomi yazılımcılarının zaten.
  12. nightstalker

Soru Bildirim ışığı

Samsung note 4te farklı programlara farklı renk atayabiliyorduk. Çok faydalıydı. Xiaomi'nin bu olayı pas geçmesi inanılmaz. Teli sipariş ettim, geldiğinde ilk deneyeceğim şeylerden birisi yukarda verilen program.
  13. nightstalker

Neden ki? Mi8 kullanıyorum 8 aydır, kurmadım. Yani olmazsa olmaz mı sizce. Teşekkür ederim bu arada, daha iyileri sizin olsun (mi 9t pro falan )
  14. nightstalker

Bende n11den mi band 4 hediyeli 128 gb sipariş ettim 3580e geldi. Yurtdışı cihazlar fiyat olarak cezbedici olsa da bir sürü acaba dedirten nokta var. Artık eskisi gibi öyle ne zamanım ne de isteğim var şu twrp falan filan işleri için. Aradaki farkın yarısını garanti için kalanını da kafam rahat...
Üst Alt