Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayarda oyun oynarken telefon şarjdaydı. Telefona bakmak için elime aldığımda ekran kapalıydı. Güç tuşuna basılı tuttuğumda telefon biraz geç te olsa açıldı. Herhangi bir sorunu yoktu kullanmaya devam ettim. Bir saat sonra instagramda gezinirken telefon dondu. başlat tuşuna basılı...
Bugün bir arkadaş yakının bir telefonunu getirdi. İyi bakayım dedim. Şimdi cihazda işletim sistemi yok. Yeni rom kurmaya çalışıyorduk diyorlar. Ek olarak Nvram hatası veriyor. Düzeltmeye çalışırken bootloader kilidini kapatmışlar. Mi hesabı bilinmiyor. Ben bu cihazda bootloader kilidini...
Magisk yüklü cihazda ilk twrp kurduğumda magisk kurmuştum ancak ses arttırma ve güö tuşuna basılı tuttuğumda twrp yerine miuı ın recovery moduna giriyor
Tamam ilk kurduğumda açılıyor sonra twrp den çıkıyorum tekrar girmek istediğimde nerdeyse tüm kombinasyonları denedim ancak twrp ye giriş yapamadım hangi tuş kombinasyonu ile twrp açılıyor