Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RN 11 pro 4g versiyonuna sahibim cihaz video çekerken hem kendi uygulamasında hemde farklı uygulamalarda boğuk bir ses kaydediyor cihazın kendi ses kaydedicisi uygulamasında da aynı durum mevcut örnek ses dosyasını ekledim .rar olarak içeriğine bakabilirsiniz cihazı sıfırlasam bi faydası olur mu...
Redmi note 1 pro 4g versiyonunu kullanıyorum pil kullanımına baktığım zaman android sisteminin çok yüksek pil tükettiği görülüyor cihaz daha 5 günlük bu yüzden olabilir mi acaba ve pil kısmında ekran süresi yazmıyor onu nasıl öğrenebilirim
Redmi note 11 pro 4g versiyona sahibim cihazın pil kısmında ekran süresi ile alakalı hicbirsey yok bunun ayarı falan mı yapilmasi gerekiyor pil kısmında görünmüyor
Yt vanced music kurduğum zaman çalışmıyor direk durduruldu hatası veriyor ama normal youtube vanced çalışıyor sorunsuz Cihazım android 6.0 acaba o yüzden mi uyumluluk göstermiyor
Vanced manager üzerinden kuruyorum programı
Telefon: Samsung note 4 android 6.0.1
başlıkta belirttiğim gibi 5 bin tl ye kadar hangi telefonu almalıyım yurtiçi yurtdışı farketmez fazla oyun oynamıyorum günlük kullanım + fotoğraf kalitesi tatmin etmeli
Şu an için gözüme redmi note 11 pro 4g ve redmi note 10 pro ilgimi çeken modeller var ne tavsiye edersiniz 11 pro 4g 67w...
Kayıtlı redmi note 11 pro 4g alınır mı genel olarak sosyal medya youtube ağırlıklı kullanıyorum fotoğraf kalitesi nasıl tatmin eder mi gece çekimleri vs kullanan varsa yardımcı olabilir mi ve birde 67w Şarj desteği var sanırım ne kadar sürede şarj oluyor şarjin dayanma kapasitesi nasıl kaç saat...