NightFury kullanıcısının son içeriği

1. NightFury

Yardım Yazılımsal değil donanımsal arıza için yardım gerekli

tamamdır araştırıp bulmaya çalışırım umarım çok pahalıya patlamaz
  2. NightFury

İnegöl'de yoktur o zaman işim zor baya
  3. NightFury

yazılımsal olmadığını söylemişlerdi zaten rom indirmeye internetim de yoktu şimdi, teşekkürler yardım için, tamir masrafı ve yapcak kişiyi nerden öğrenebilirim?
  4. NightFury

bu romlardan hangisini indirmeliyim?
  5. NightFury

elimdeki romu silmiştim ssd de yer kalmadığı için hangi romu indireyim şimdi?
  6. NightFury

Denedim zaten hiçbir şekilde romlar açılmıyor Stock Global farketmeksizin. 1663532195 bu şekilde kalıyor fastboota da alabiliyorum en azından
  7. NightFury

Başlıktada belirttiğim üzere mi note 10 telefonum bozuldu. Sürekli Mİ logosunda kalıyor fastboota geçiyor ama recovery rom kurduğumda aynı durum devam ediyordu. Tamirciye götürdüm anakartında sorun olabilir,yazılımsal olsaydı yapardım dedi. Bulunduğum yer Bursa İnegöl ve ilçede tamirini...
  8. NightFury

Çözüldü Güncelleme sorunu

telefoncuya verdim artık yapcak birşey yok fastbootta takılı kaldı kalanını ona saldım artık ne zaman yaparsa ¯\_(ツ)_/¯
  9. NightFury

Stoya merhaba dediklerinizi yaptım ancak twrpden şu hatayı aldım bu şekilde bekliyorum; https://drive.google.com/file/d/1--S3ZOZ2N_YJS0Sagaq-TXqTWEOCFGOw/view?usp=drivesdk 1628689946 müq twrp de gitti fastbootta kaldı tek tuş twrp de denedim yok fast bootta kaldı...
  10. NightFury

Yardımınız için çok teşekkür ederim hepsini yeniden okudum zaten twrp üzerinden yapılan işlemlerde IMEI gitmez yazıyormuş,yedek almayı da unutmam çok teşekkürler sun~~ Bir de konu çözüldü olarak işaretlenebilir başka sorunum kalmadı :)
  11. NightFury

bu işlemlerden sonra IMEI gitmezmi?
  12. NightFury

13. NightFury

Cihaza IMEI atıldı şu an 12.0.3 sürümünde,bazen wifi gidiyor yeniden başlatınca geliyor,güncelleme yaparsam sorun gider diye düşündüm. Güncelleme yüklemesi tamamlanıyor ,güncelleme ekranı geliyor ancak yarıda kesilip yeniden başlatıyor üstüne yeniden başlatınca wifi gene gitmiş oluyor tamamen...
  14. NightFury

Yardım Telefonun yazılımını nasıl tamamen sıfırlarım

umarım sorun budur çok teşekkür ederim yardımınız için yarın denemek zorundayim bilgisayarım dükkanda çünkü,sonucu paylaşırım
  15. NightFury

Yardım Telefonun yazılımını nasıl tamamen sıfırlarım

inşallah vardır çözümü,sizede iyi akşamlar...
Üst Alt