NightFury kullanıcısının son içeriği

1. NightFury

Yardım Yazılımsal değil donanımsal arıza için yardım gerekli

Başlıktada belirttiğim üzere mi note 10 telefonum bozuldu. Sürekli Mİ logosunda kalıyor fastboota geçiyor ama recovery rom kurduğumda aynı durum devam ediyordu. Tamirciye götürdüm anakartında sorun olabilir,yazılımsal olsaydı yapardım dedi. Bulunduğum yer Bursa İnegöl ve ilçede tamirini...
  2. NightFury

Çözüldü Güncelleme sorunu

Cihaza IMEI atıldı şu an 12.0.3 sürümünde,bazen wifi gidiyor yeniden başlatınca geliyor,güncelleme yaparsam sorun gider diye düşündüm. Güncelleme yüklemesi tamamlanıyor ,güncelleme ekranı geliyor ancak yarıda kesilip yeniden başlatıyor üstüne yeniden başlatınca wifi gene gitmiş oluyor tamamen...
  3. NightFury

Yardım Telefonun yazılımını nasıl tamamen sıfırlarım

şöyle bir sorunum var; telefonun kamerası çok can sıkmaya başladı her şekilde denedim ama düzelmiyor, kamera ne 2x te ne 5x te ne de 10x te çalışıyor,portre modu,ağır çekim modu ,vlog modu hiçbiri çalışmıyor,sanki hiç kamera yokmuş gibi donuyor CIT donanım testi yaptım kafayı yedi,fastboot dan...
  4. NightFury

Soru Kimler ne rom kullanıyor?

IMEI süremin bitmesine az kaldı son kez düzgün bir rom kurmak istiyorum,birçok rom denedim ama kararsız kaldım,her romda güzel ve kötü yanlar vardı,rica etsem herkes kullandığı romu ve neden kullandığını yazabilir mi?
  5. NightFury

Yardım Mi note 10 hidden settings sıkıntısı

Mi note 10 kullanıyorum,Vowifi için kullanılması gereken uygulama olan xiaomi hidden settings uygulamasını indirdim anca ss de gözüktüğü üzere bu özellik cihazımda desteklenmiyor hatası aldım, çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi?
  6. NightFury

Soru Mi9 SE parmak izi okuyucu yeşil animasyon

güvenlik sekmesine girip parmak izleri bölümüne gir 1568931699 1568931748 4 seçenek mevcut
  7. NightFury

Yardım Mi 9 SE OTG desteği

Sağol abim
  8. NightFury

Okumaya pek te vaktim yok şimdi çalışıyorum 1 haftaya okullar acilcak boş bulduğum vakit okurum rom değiştirmek için ne yapayin
  9. NightFury

Bootloader konusunda sıkıntım şu aldığım adam telefoncu yurtdışından getirtmis bana 6 ay sonra getir imeiyi yenilicem dedi yoksa kullanamazsınız dedi .miui güncelleme yaparsanda gider dedi bu yüzden halen miui 9 var güncelleme olduğu halde
  10. NightFury

Romu degistireyimmi peki yeniden bootloader lazım olurmu?
  11. NightFury

Bilmiyorum mesela gamestick bağladım minecraft için açmadı aynı convertoru başka telefonlardada denedim çalışıyor
  12. NightFury

Mi 9 SE kullanıyorum telefona usb converter aldım.flash klavye mouse falan bağlamak icin ancak otg desteği olmadığını farkettim.sonradan eklenirmi?romla düzelir mi?
Üst Alt