NightFleqS kullanıcısının son içeriği

1. NightFleqS

Rom Xiaomi 13 HyperOS 2 Stabil Sürüm xiaomi.eu_FUXI_OS2.0.3.0.VMCCNXM_15

hayırlı olsun cihaz gerçekten çok seri miui14 de kullandım her şekilde çok seri.hala yavaşlama belirtisi göstermedi istediğiniz sürümde uzun süre kullanabileceğinizi düşünüyorum
  2. NightFleqS

Rom Xiaomi 13 HyperOS 2 Stabil Sürüm xiaomi.eu_FUXI_OS2.0.3.0.VMCCNXM_15

Geçmeyi gerektirecek aman aman farklar yok. Hyperos 1e göre aynı ekran süresini alıyorum. Dirençli cihaz imei gitmedi. eu romdan fastbootta güncelleme yaptım. yapacaklara fikir olsun
  3. NightFleqS

Mod Xiaomi 13 Direnç Sonrası Isınma Sorununa Çözüm (GPU Undervolt)

benim şarj süreme az da olsa fayda etti. %5te kapanma sorunu bende olmadı büyük ihtimalle telefonunuz desteklemedi. Şu ara aktif oyun oynuyorum sabit 120fps verebiliyor daha geç ısınıyor.
  4. NightFleqS

Mod Xiaomi 13 Direnç Sonrası Isınma Sorununa Çözüm (GPU Undervolt)

Merhaba. Siz de benim gibi cihazınızın direnç işlemi sonrası günlük kullanımda ısındığını fark ettiyseniz ve şarjınız hızlı bitiyorsa bu konu tam size göre. Yapacağımız işlem sonrası bootloop olma ihtimali var. Düzeltmek için vendor_boot.img dosyasını fastboot üzerinden flaşlamanız yeterlidir...
  5. NightFleqS

İpucu Xiaomi 13 Pil Performansı

Bende global romda ekran süresi gözükmüyor nasıl düzeltiriz? GPU undervolt yaptım ekran süresinin nasıl değiştiğini görmek istiyorum hatta grubu da bilgilendiririm.
  6. NightFleqS

Soru note 11s imei

Çözüm için teşekkür ederim. Global romda sanırım bu özelliği kapatma yok
  7. NightFleqS

Teşekkür ederim
  8. NightFleqS

Dijital dengeyi nasıl devre dışı bırakıyoruz kısaca tarif edebilir misiniz
  9. NightFleqS

Mod Android 14 için Dolby Atmos Magic Modülü

siz söyleyince tekrar denedim, evet gerçekten kendi dolbysine göre çok daha iyi. Teşekkür ederim
  10. NightFleqS

Mod Android 14 için Dolby Atmos Magic Modülü

uygulamadan atıyor çalışmıyor maalesef
  11. NightFleqS

Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

hyperos a geçeli 9 gün oldu. ben global verisiyonuna geçtim değişen hiçbirşey olmadı sanırım. tek beğendiğim cihaz çok hızlı açılıyor ve kilit ekranı duvar kağıdı özelliği güzel
  12. NightFleqS

Mod Xiaomi 13 Fuxi Android 14 destekli TWRP

rehberi birebir uygulamama rağmen cihaz açılmıyor fastbootda kaldı. boot kısmında hata veriyor teşekkürler
  13. NightFleqS

Yardım Xiaomi 13 rom

kamerasını çok övüyorlardı fakat abartıldığı kadar güzel değil. evet netlik zoom vs çok iyi fakat renkler doğru değil
  14. NightFleqS

Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Aldığım kişinin yazılımcısı ile görüştüm kilidi açtıktan sonra globale dönersem imei gider mi dedim gitmez dedi. peki imeinin gitmemesi için ne yapmam gerekiyor
  15. NightFleqS

Yardım Xiaomi 13 rom

Merhaba imei gitmeden rom değiştirebildiniz mi acaba?
Üst Alt