NightFleqS kullanıcısının son içeriği

1. NightFleqS

Yardım Tws kulaklık ses ayarı

Merhaba soundpeats marka tws kulaklığım var. Poco x3 nfc telefonumda miui 12 android 11 yüklü iken kulaklıktan ses açıp kısıtığımda telefonun medya sesini ayarlayabiliyordum. Şu an Redmi note 11S miui 13 android 11 kullanıyorum fakat kulaklıktan ses ayarı yaptığımda kulaklığın sanki kendi amfisi...
  2. NightFleqS

Soru Şarjı geç algılama

Selamun aleyküm. Şarj kablosunu telefona taktıktan 3-4 saniye sonra şarj olmaya başlıyor. sizde de böyle mi?
  3. NightFleqS

Yardım Xiaomi cloud

Merhaba apple bir cihaza geçiş yaptım. Mi clouddaki fotoğraf ve videolarımı nasıl aktarabileceğimi bulamadım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  4. NightFleqS

Soru X3 nfc son kullanılanlardaki önerileri kapatma

Hayırlı akşamlar. Endonezya Roma geçtim Bir türlü şurayı kapatamadım. Nasıl kapatıldığını bilen var mı?
  5. NightFleqS

Yardım Spotify ekolayzer ayarı yok

Merhaba Poco x3 model telefonum var. ekstra olarak tws kulaklığım var ve baslar tatmin etmediği için spotify uygulamasında ekolayzer ayarı yapıp kullanıyordum. fakat birdenbire ekolayzer ayarı kısmı ortadan kalktı. daha önceden kullanıyordum birdenbire gitmiş. bilgisi olan ya da önerisi olan var mı?
  6. NightFleqS

Çözüldü X3 NFC Twrp hatası

Merhaba Yurtdışı Poco X3 NFC cihazım var. Kaç farklı twrp sürümü denedim, yeniden yükledim, telefon ekran kilidini kaldırdım, format data vs aklınıza gelebilecek herşeyi denedim. Fakat hala dosyaların isimleri karman çorman gözüküyor. Sd card ve ota usb bellek ile rom, magisk vs yüklemeye...
  7. NightFleqS

Soru Mi band 4 hala Türkçe olmadı

Merhaba bugün mi fit e güncelleme geldiğini görüp güncelledim ve mi band 4 cihazıma güncelleme başladı. güncelleme bittiğinde sürüm 1.0.7.14 oldu fakat hala Türkçe yok çevremdeki mi band 4 kullananlar türkçe kullanabiliyor fakat bende hala Türkçe yok yardım edebilir misiniz Türkçe dil desteğinin...
  8. NightFleqS

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

Modlu APK'yı yüklediğimde güncelleme gelmemişti birkaç gün öyle kullandım. Sonra tekrar denemek için bağlantıyı kestiğim sırada güncelleme ekranı geldi ve mi fit dondu. Sonra tekrar eşleştirdiğimde güncelleme yaptı ve şu an Türkçe.
Üst Alt