Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayırlı olsun cihaz gerçekten çok seri miui14 de kullandım her şekilde çok seri.hala yavaşlama belirtisi göstermedi istediğiniz sürümde uzun süre kullanabileceğinizi düşünüyorum
Geçmeyi gerektirecek aman aman farklar yok. Hyperos 1e göre aynı ekran süresini alıyorum. Dirençli cihaz imei gitmedi. eu romdan fastbootta güncelleme yaptım. yapacaklara fikir olsun
benim şarj süreme az da olsa fayda etti. %5te kapanma sorunu bende olmadı büyük ihtimalle telefonunuz desteklemedi. Şu ara aktif oyun oynuyorum sabit 120fps verebiliyor daha geç ısınıyor.
Merhaba. Siz de benim gibi cihazınızın direnç işlemi sonrası günlük kullanımda ısındığını fark ettiyseniz ve şarjınız hızlı bitiyorsa bu konu tam size göre.
Yapacağımız işlem sonrası bootloop olma ihtimali var. Düzeltmek için vendor_boot.img dosyasını fastboot üzerinden flaşlamanız yeterlidir...
Bende global romda ekran süresi gözükmüyor nasıl düzeltiriz? GPU undervolt yaptım ekran süresinin nasıl değiştiğini görmek istiyorum hatta grubu da bilgilendiririm.
hyperos a geçeli 9 gün oldu. ben global verisiyonuna geçtim değişen hiçbirşey olmadı sanırım. tek beğendiğim cihaz çok hızlı açılıyor ve kilit ekranı duvar kağıdı özelliği güzel
Aldığım kişinin yazılımcısı ile görüştüm kilidi açtıktan sonra globale dönersem imei gider mi dedim gitmez dedi. peki imeinin gitmemesi için ne yapmam gerekiyor