Night_Ghosty kullanıcısının son içeriği

1. Night_Ghosty

Rom Note 6 Pro Lineage OS 18.1

Linki güncelledim.
  2. Night_Ghosty

Yardım Redmi Note 6 pro güncelleme

cihazda TWRP yüklü ise internetten beğendiğin bir custom romu indirip kurabilirsin. Yalnız bu işin altından kalkabilirseniz bu işe girin. Siz söylediniz bilgisayarım yok diye. Cihaza yanlış müdahale yaparsanız bilgisayara ihtiyacınız olacak. TWRP olup olmadığını anlamak için cihaz kapalı iken...
  3. Night_Ghosty

Rom Note 6 Pro - Havoc-OS Android 11

Havoc-OS 4.19 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- *Havoc-Os Hakkında* Havoc-OS, rafine bir Materyal...
  4. Night_Ghosty

bu rom gerçekten çok kullanışlı diğer kullandığım rom'lara nazaran pil kullanımı daha güzel. Bu rom da yüz ile kilit açma opsiyonu yok yalnız. LineageOS Rom stock rom ve Pixel experince'nın hızlarına oranla daha hızlı. depolama oranı olarak biraz fazla yer kapladığını söyleyebilirim. Rom'da...
  5. Night_Ghosty

LineageOS 18.1 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- *LineageOs Hakkında* LineageOS, cihazınız için stok...
  6. Night_Ghosty

Yardım Note 6 pro rom kurma sorunu

Artık miui dan sıkıldım ve yeni romlar denemek istedim ve Pixel Experince indirim flashladım . Twrp recovery ile kurdum logo geldi ve Encryption Unsuccessful hatası verdi . Silip tekrar yüklediğimde tekrar aynı hatayı verdi . Bende canıma tak ettiğinde tekrar Miui'a dönmek zorunda kaldım ? sizce...
  7. Night_Ghosty

Rom PixelExperience - UNOFFICIAL | Android 12

daha fazla uğraşamadım ve miui'a geri döndüm ama sıfırlandığı için bayağı hızlanma var
  8. Night_Ghosty

Rom PixelExperience - UNOFFICIAL | Android 12

Bu romu kurduğum zaman sistemi silin diye hata veriyor silip tekrar başlıyor yine aynı menü geliyor acaba recovery den mi kaynaklanıyor ? Twrp kullanıyorum
  9. Night_Ghosty

Yardım Note 6 Pro Batarya Sorunu

Herkese selamlar . Xiaomi Note 6 Pro cihazım var. Yaklaşık 1.5 Yıldır kullanıyorum. Geçen günlerde telefonumun şarjı bitti ve ondan sonra telefon daha hızlı şarj tüketir oldu . Ondan önce bir şeyi yoktu cihazın . Bununla ilgili bilgi verirseniz sevinirim .
Üst Alt