Night_Ghosty kullanıcısının son içeriği

1. Night_Ghosty

Rom Note 6 Pro - Havoc-OS Android 11

Havoc-OS 4.19 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- *Havoc-Os Hakkında* Havoc-OS, rafine bir Materyal...
  2. Night_Ghosty

Rom Note 6 Pro Lineage OS 18.1

LineageOS 18.1 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- *LineageOs Hakkında* LineageOS, cihazınız için stok...
  3. Night_Ghosty

Yardım Note 6 pro rom kurma sorunu

Artık miui dan sıkıldım ve yeni romlar denemek istedim ve Pixel Experince indirim flashladım . Twrp recovery ile kurdum logo geldi ve Encryption Unsuccessful hatası verdi . Silip tekrar yüklediğimde tekrar aynı hatayı verdi . Bende canıma tak ettiğinde tekrar Miui'a dönmek zorunda kaldım ? sizce...
  4. Night_Ghosty

Yardım Note 6 Pro Batarya Sorunu

Herkese selamlar . Xiaomi Note 6 Pro cihazım var. Yaklaşık 1.5 Yıldır kullanıyorum. Geçen günlerde telefonumun şarjı bitti ve ondan sonra telefon daha hızlı şarj tüketir oldu . Ondan önce bir şeyi yoktu cihazın . Bununla ilgili bilgi verirseniz sevinirim .
Üst Alt