Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam k20 pro için miuipro buldum lakin romu flaşladıktan sonra klavye rusça olduğu için şifremi giremiyorum ingilizcede olmuyor klavye artı google da translate klavye ile çevirip rusça yazdım yine şifreleri kabul etmedi bunu çözebilen varmı yada romu flaşlarken sonradan google klavye zip...
Evet şu an itibariyle yükledim Türkçe dilde galeri sorunu devam ediyor yine kameradan galeriye geçiş yok telefon ve SMS de Google uygulaması kararlı da bile bu kamera sorunu düzelmedi
Siz egamer misiniz bende pubg oynuyom çabuk vuruolar son 10 8 e kalıom kalıom biri beni gelip vuruor nasıl 1. Olurum püf noktalı silah varmı bu olmassa olmaz dediniz teşekkürler
Gözüktüğü kadar düzelmemiş globalde yasak galiba kayıt özelliği falan varya arama kayıt falan o sebepten ötürü hindistan ve çin dılı romlarda muhtemelen hiç gelmicek gelse şimdeiye çoktan gelirdi
Aynen miunlock ile mihesap şifrenizi falan kayıt edin onunla unlock ile aynı şekilde hemen açabilirsiniz bu sefer 1 hafta 15 gün neyse beklemessiniz yani dk sında açılır