nickfury27 kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Xiaomi.eu HyperOS ile imei atma ve güncelleme hakkında soru (Xiaomi 13)

bat dosyası ile fastboot modunda güncellersem imei gider mi?
  2. N

Yardım Xiaomi.eu HyperOS ile imei atma ve güncelleme hakkında soru (Xiaomi 13)

Dirençli Xiaomi 13 telefonuma bu romu yükledim. Bu rom ile imei atılır mı ve güncelleyince imei uçar mı?
  3. N

Yardım Direnç kayıtlı xiaomi 13 otomatik güncelleme alır mı?

Xiaomi eu ile mümkün değil, global rom ile olurmu bilmiyorum. Çin cihazı, global rom atıp kilitlersen brick olabilir.
  4. N

Eu sürümü değil, romun ismi öyle. Çin versiyonu üzerine yapılmış ama global rom özellikleri var gapps vs. Bootloader açmadan rom değiştirmiyor. ROM Releases
  5. N

Xiaomi eu romunu attım güzel çalışıyor ama bootloader açınca bazı yüksek güvenlik gerektiren uygulamalar kullanılmıyor.
  6. N

Evet direç işlemini onlara yaptırdım, cihazda sorun yok şebeke, wifi, bluetooth parmak izi, kamera vs hepsi sorunsuz çalışıyor. Henüz NFC kullanmadım 1701259482 Yeniliklere basınca verdiği uyarıdan dolayı emin olamadım
  7. N

Telefondan recovery romunu yüklemeye çalışınca şu hatayı veriyor "Güncelleme doğrulanamıyor. Mevcut sürüm geçersiz. Yalnızca en son kararlı ROM sürümünü yükleyebilirsiniz."
  8. N

Hiçbirşey denemedim. Recovery romu bootloader açmadan yükleyebilir miyim ve imei gider mi?
  9. N

xiaomiupdate.com sitesinde en günceli V14.0.6.0.UMCMIXM yazıyor, 25 ekimde çıkmış ve android 14 kullanıyor. Bendeki 3 ağustosta çıkmış ve android 13 kullanıyor.
  10. N

Ahmet mardinden global rom yüklü çin cihazı alıp direnç kaydı yaptırdım. Bootloader kilitli. Onlara sorduğumda otomatik güncelleme alır dediler ama cihaz hala Ağustos çıkışlı 14.0.9.0 kullanıyor. Ayrıca güncelleme kısmında yeniliklere basınca şu şekilde bir uyarı veriyor "Güncelleme kayıtlarına...
  11. N

Yardım Oneplus 10R veya Ace imei repair?

Bu cihazlarda imei repair yapmayı deneyen var mı?
  12. N

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Poco X4 GT imeisi yapılıyor mu?
Üst Alt