Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eu sürümü değil, romun ismi öyle. Çin versiyonu üzerine yapılmış ama global rom özellikleri var gapps vs. Bootloader açmadan rom değiştirmiyor. ROM Releases
Evet direç işlemini onlara yaptırdım, cihazda sorun yok şebeke, wifi, bluetooth parmak izi, kamera vs hepsi sorunsuz çalışıyor. Henüz NFC kullanmadım
1701259482
Yeniliklere basınca verdiği uyarıdan dolayı emin olamadım
Telefondan recovery romunu yüklemeye çalışınca şu hatayı veriyor "Güncelleme doğrulanamıyor. Mevcut sürüm geçersiz. Yalnızca en son kararlı ROM sürümünü yükleyebilirsiniz."
xiaomiupdate.com sitesinde en günceli V14.0.6.0.UMCMIXM yazıyor, 25 ekimde çıkmış ve android 14 kullanıyor. Bendeki 3 ağustosta çıkmış ve android 13 kullanıyor.
Ahmet mardinden global rom yüklü çin cihazı alıp direnç kaydı yaptırdım. Bootloader kilitli. Onlara sorduğumda otomatik güncelleme alır dediler ama cihaz hala Ağustos çıkışlı 14.0.9.0 kullanıyor. Ayrıca güncelleme kısmında yeniliklere basınca şu şekilde bir uyarı veriyor "Güncelleme kayıtlarına...