nick9 kullanıcısının son içeriği

1. N

Soru Cihazın Hangi Rom'u Kullandığını Nasıl Anlarız?

Merhaba değerli arkadaşlar, bu işlerde yeniyim ve ilerleyen dönemlerde telefonu flashlamayı düşünüyorum. Ne denediysem bildirim gelmeme sorununu çözemedim. Cihazın hangi romu kullandığını ve rom yüklerken hangilerini yükleyebileceğimi nasıl öğrenebilirim? Örneğin; Global rom yüklü bir cihaza Eu...
  2. N

Yardım Rootsuz Full Yedek

Herkese selamlar, Daha önce kullandığım Samsung Note 8 marka telefonumda Smart Switch uygulamasını kullanarak uygulamaların ekran yerleşimine kadar (rootsuz) telefonun full yedeğini alabiliyordum. Format attığımda her şey kaldığım yerden devam ediyordu. Şimdi Redmi 9 Pro kullanıyorum ve bunun...
  3. N

Soru Görüşme Kayıt Programı

Arkadaşlar, Redmi Note 9 Pro modeli için görüşmeleri kaydedebildiğimiz bir program var mı? Mümkünse rootsuz kullanabileceğim.
  4. N

Soru Redmi Note 9 Pro Ahize ve Çentik Problemi

Herkese selamlar; Dün Redmi Note 9 Pro serisini satın aldım ve gayet beğendim fakat telefonun ahizesinde yer alan ızgaranın sağ tarafı tıkanmış gibi bir görüntüye sahip. Yıllarca telefon kullanıp ahize deliklerinin tıkanması gibi. Fotoğrafta ok işaretiyle gösterdiğim yer cihazın bildirim...
Üst Alt