Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba değerli arkadaşlar, bu işlerde yeniyim ve ilerleyen dönemlerde telefonu flashlamayı düşünüyorum. Ne denediysem bildirim gelmeme sorununu çözemedim. Cihazın hangi romu kullandığını ve rom yüklerken hangilerini yükleyebileceğimi nasıl öğrenebilirim? Örneğin; Global rom yüklü bir cihaza Eu...
Herkese selamlar,
Daha önce kullandığım Samsung Note 8 marka telefonumda Smart Switch uygulamasını kullanarak uygulamaların ekran yerleşimine kadar (rootsuz) telefonun full yedeğini alabiliyordum. Format attığımda her şey kaldığım yerden devam ediyordu. Şimdi Redmi 9 Pro kullanıyorum ve bunun...
Herkese selamlar;
Dün Redmi Note 9 Pro serisini satın aldım ve gayet beğendim fakat telefonun ahizesinde yer alan ızgaranın sağ tarafı tıkanmış gibi bir görüntüye sahip. Yıllarca telefon kullanıp ahize deliklerinin tıkanması gibi. Fotoğrafta ok işaretiyle gösterdiğim yer cihazın bildirim...