Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 13 eu rom yüklü 12s ultra telefonuma 14 eu rom yükledim twrp ile, twrp uçtu tel de açılmıyor fastboot modunda tekrar twrp yüklemeye çalışıyorum ama beceremedim yardımcı olabilecek biri var mı?
arkadaşlar eşim uçak yolculuğu sırasında uçak moduna aldığı telefonu havaalıından kaybetti ya da çaldırdı. telefonumu bul özelliği malesef uçak modundan dolayı telefonla iletişim kuramıyor. bunun bir yolu yöntemi var mı? ya da telefonu kilitlemek için napmak lazım?
hocam sende işe yarar mı bilemiyorum ama ben sorunu şöyle çözdüm. cihazda son sürüm miui global 10.2.28 kararlı eu stock rom yüklü. twrp 3.1.1.6 otomatik yükleme aracını kullandım. ardından magisk 19.4 son sürümü flasladım. cihazı açmadan Disable_Dm-Verity_FEC_v1.1 i flaşladım ve magisk...
hocam çok şükür sonunda magiks kurdum telefona, custom romu yükledim önce ardından twrp ile magisk 19.4 son sürümü kurdum oldu. Sorun global sanırım global ve beta romlarda denemeler yapmıştım custum rom kurunca magisk son sürüm ile sorun çözüldü. Teşekkürler...
mastrex hocam dediğin gibi yaptım magisk 19.4 flashladım twrp ile ama sonuç yine recovery ekranına dönüyorum reboot ettiğim zaman ...neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum. magisk 19.2 19.3. 19.4 denedim bir çok twrp ile ... ayrıca twrp olmadan doğrudan magisk manager üzerinden patched_boot yaparak...
hocam dediğin gibi miflash ile romu tekrar kurdum. telefon mi9 sd kart yokki. neyse sonuçra herşeyi baştan yaptım ama nafile magisk kurduktan sonra telefon normal açılmıyor twrp ile açılıyor yine olmadı...
hocam benim duruma bir çare var mı? twrp artı magsik kurduğumda sürekli android dönüyor mi yazısında 1 saat bekeldim belki açılır diye ama malesef olmuyor. tekrar rom kurunca da bu sefer twrp ve magisk siliniyor. biçare kaldım öyle...
Hocam kaç defa rom kurdum bilmiyorum artık. Şuan mi eu son sürüm yüklü twrp 3.3.1 i kuruyorum kalıcı olmuyor magisk 19.2 yi yüklüyorum ozaman telefon mi ekranında android dönüyor açılmıyor twrp ekranına dönüyorum twrp üzerinden telefonu açabilmek için rom kuruyorum yeninden bu sefer twrp falan...
hocam bana bi yardım edin. mi9 telefonuma bir türlü root atamıyorum. twrp yüklüyorum ardından magisk yükleyince telefon normal açılmıyor twrp ekranında açılıyor. her yolu denedim forumda anlatılan ama nafile. tekrar rom kurunca twrp uzerinden bu sefer de twrp ve magisk kayboluyor. nasıl yapacam...