Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yakınlık sensörü konusunda katılıyorum bazen çıldırtıyor. Ama şöyle bir şekilde çözüm buldum cihaza Hard reset atıyorum recovery üzerinden wipe data yapıp sifirliyorum cihaz kurulumu bitince ilk aramada deniyorum eğer yakınlık sensörü düzgün çalışıyorsa geçmiş demektir. Her sıfırlamam da bu...
Sürüm 12.5.6 global Türkiye garantili cihazım da ne zaman 4k ya da fhd 60 fps e alsam video da sürekli odaklama yapmaya çalışıyor gcam de yüklü onda da aynı sorun devam ediyor çözümünü bilen ya da ne ile ilgili olduğunu bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Sürüm 12.5.5 stock garantili cihazım da şarjda takılıyken bildirim gelince(hangi uygulama olduğu farketmiyor) ekran tekrar uykuya geçmiyor parlaklık en kısık ayara düşüp öyle kalıyor çözümünü bilen var mı?
yabancı bir form da şöyle bir cevap buldum rojinal halini yapıştırıyorum denemedim benim böyle bir sıkıntım olmadığı için ama dileyen deneyebilir
Had the same issue.
Classic m365 with pro dashboard and custom firmware. Worked fine.
Had the scooter on charge and connected m365 tools to check...