nev2000 kullanıcısının son içeriği

1. nev2000

İnceleme Miui mint 13.0.6 Batarya Kullanımı

Merhabalar arkadaşlar İlk olarak aosp romlardan corvus kurdum Çok güzel ve hızlı bir romdu ancak Android autoda problem yaşayınca değiştirmek zorunda kaldım Sonrasında bir kaç rom denedim son olarak Miui mint denemek için kurdum ama memnun kaldım Hız ve stabilitesi güzel Takılma donma yok...
  2. nev2000

Tema Dynamic Spot Özellikli Tema

Merhabalar arkadaşlar Dynamic Spot Özelliği Olan bir tema youtubede karşıma çıktı Arayan ve kurmak isteyen arkadaşlar için paylaştım Tema ismi Smart Pill tema mağazasondan veya mtz olarak indirip kurduktan sonra Temayı Kişilelleştir Kilit Ekranı Stili Smart Pill seçiyoruz Aşağıdaki...
  3. nev2000

Soru Poco M3 Pro Hala Alınır mı?

Selamün aleyküm arkadaşlar Poco M3 pro 3000 TL fiyat civarı alınır mı sizce
  4. nev2000

Soru Tema Kilit Ekranı Düzenleme Problemi

Redmi Note 9 telefon orjinal rom yüklü yüklemiş olduğum temanın kilit ekranında değişiklik yapmak istiyorum EDİT e tıklıyorum ayarlara girmiyor ana ekrana atıyor Nasıl düzeltebilirim.
  5. nev2000

Diğer Dizüstü Bilgisayar Alacağım Tavsiye Lütfen

Selamün aleyküm arkadaşlar dizüstü bilgisayar almak istiyorum ama bu konularda çok bilgili değilim zoom üzerinden canlı ders verilecek kamerası iyi günlük işlerde kullanılacak oyunla çok işimiz yok 3000 üzerinde bir miktar vermek çok istemiyorum şimdiden teşekkürler
  6. nev2000

Yardım Eu rom tema mağaza problemi

Selamün aleyküm arkadaşlar Note5 pro cihazıma eu rom yükledim Mevcut mağazada mtz temaları yüklüyorum ama mağazada çıkan temaların dili hep çince Global tema mağazasını yükledim bu seferde Arama yapıyor aradığım tema çıkıyor ama hata veriyor order vs yazıyor ve yüklemiyor Orjinal eu rom ile...
  7. nev2000

Soru Tema markette görünmüyor

Arkadaşlar paylaşılan temaların linkine tıkladığımda temalar açılıyor ama tema bulunamadı uyarısı veriyor Bölgeyi hindistan da yaptım Eu rom kullanıyorum acaba neden linke basınca tema mağazasında göremiyorum
  8. nev2000

Yardım Bu 4 Modelden Hangisi Hafta Sonu Alacağım

Selamün aleyküm arkadaşlar Note 8 Note 8 pro Note 9 Note 9 pro veya bunlara yakın başka model Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz Oyun oynamam Sosyal medya ve müzik dinlerim Şarj önemli Resimde önemli Telefonu ben bittim diyene kadar kullanırım Tavsiyeleriniz benim için çok önemli Daha...
  9. nev2000

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

bende de olmadı ne yaptıysam notify mi band master beta mifit artık ümidi kestim resmi güncellemyi bekleyeceğim
  10. nev2000

Haber IMEI KLONLANMIŞ telefonlar ile ilgili bir kereye mahsus AF GELİYOR!

peki aldığımız fakat bir şekilde bozulduğu için kullanmadığımız telefonun imeisini bu telefonlara atsak yine kapanır mı
  11. nev2000

Haber IMEI KLONLANMIŞ telefonlar ile ilgili bir kereye mahsus AF GELİYOR!

Arkadaşlar kanun yayınladıktan sonra uygulamanın nasıl olacağına dair yönetmelik çıkınca bu sorular cevabını bulur O zamana kadar beklemek lazım
  12. nev2000

Anket Amazfit Pace Hala Alınır Mı?

Selamün aleyküm arkadaşlar mi band 2 kullanıcısıyım band 4 almayı düşünüyordum ama gözüme 2.el amazfit paceler takıldı 300-350 tl üzerinde bir para vermek istemediğim için sizce band4 mü almalıyım pace mi almalıyım Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim Burada ki arkadaşların görüşlerini...
  13. nev2000

Yardım TWRP Error:7 Problemi

hocam problem twrp de değilmiş güncel fw flashlayınca çözüldü
  14. nev2000

Yardım TWRP Error:7 Problemi

Arkadaşlar ilk defa başıma geldi Çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliyorum Telefonuma havoc romun 4.aydaki sürümünü kurduğumda sıkıntı yok Ancak 5.ayda ki sürümü kurmak istediğimde TWRP de error:7 hatası alıyorum Acaba havocda mı problem var diyerek Bootleggers romu indirdim aynen onda da...
  15. nev2000

Sohbet Game Of thrones İzleyen Yok mu?

koskoca harika 7 sezon nasıl batırılır işte tam böyle felaket kötü bir sezon dediğin gibi 7 de bıraksaydım daha iyi olurdu
Üst Alt