Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba uygun fiyatlı laptop arıyorum.amacı pubg gta 5 gibi oyunları medium da açmak.en düşükte oynamak istemiyorum.ve fps olarak iyi bir rakam vermesini istiyorum.70 80 olabilir mesela veya daha iyisi.bütçe olarak 4 bin falan düşünüyorum.piyasada o fiyata en düşükte açan biliyorum...
arkadaşlar merhaba.saç sakalımızı kendimiz keseceğimiz için bir makine arayışına girdim.bir sürü her çeşit makine var.yorumlarda hepsinde bir sürü beğenilmeyen özellik var.bu şekilde tercih yapmam çok zor olduğu için kullandığınız veya yeni aldığınız saç sakal kesen bir makine var mıdır acaba...
arkadaşlar bir firmanın satış müşteri temsilcisi olarak çalışan var mı acaba.zor mu çalışılacak bir iş midir.maaşları ve nasıl davranıldığı veya bilgisi olanda yazabilirse sevinirim.
arkadaşlar uygun fiyatlı powerbank tavsiyesi var mıdır.10.000 en az olsun.telefonumda 2.0 hızlı şarj var.uyumlu olursa iyi olur.neler önerirsiniz.3.0 destekli almak daha mı mantıklı
arkadaşlar spigen şarj aleti gördüm ve almak istiyorum.açıklamalarında 3.0 qc destekli yazıyor.benim telefonumda hızlı şarj var fakat 2.4 a olması lazım.peki ben bu şarj aletini alırsam benim telefonda 3.0 yok diye desteklemez mi acaba.araç şarj aleti bu arada
arkadaşlar laptopa format atmadan önce airdotsu direk bağlıyordum.fakat format attıktan sonra laptop airdotsu görmüyor.telefondan bağlayıp dinliyorum fakat pc de olmuyor.driver falan mı yüklü değil acaba.win10 sistem.yardımcı olabilir misiniz
Arkadaşlar aile bireylerine telefon arıyorum.hem ucuz olsun böyle 700 800 civarı ve hemde iş görsün.yani face girsin internette dolasilsin.oyun oynanmayacak.oneri bekliyorum
Redmi 6 olan model 32 GB ve 3 GB ram
Redmi 7a modeli 32 GB ve 2 GB ram
Arkadaşlar bunlar fiyatları aynı fakat ram farkı var ve 7a nin bataryası daha büyük.7a snapdragon kullanıyor fakat rami daha düşük.cok kararsız kaldım hangisi daha iyi performans verir
arkadaşlar redmi 6 alınır mı acaba.telefonda internette gezinilecek face arama bunlar yapılacak çok şey olmayacak.nette gezinirken kasmasın istiyorum.ekranı biraz küçük gibi geldi sadece.
Sporda kullaniyorum kulaktan düşmüyor sesi memnun etti.ayrica küçük olması güzel birşey.2 saat kullandım hala ayarlarda şarjı çok yüksek olarak yazıyordu.
1574192912
Sizce bu kulaklık ile işimiz bittiğinde kutusuna takip kendini şarj etmesine bırakmali miyiz.sonucta şarjı tam bitmeden doldurmak...
ben çok beğendim daha 1 müzik dinlememe rağmen.ses seviyesi sonda ve 2 kulaklıkta takılı olarak bir denedim çok fena ses veriyor.parasını hak ediyor.ucuz kılıf var mı nereden alabilirim.