Neutron kullanıcısının son içeriği

1. N

Diğer Uygun fiyatlı f/p laptop

arkadaşlar merhaba uygun fiyatlı laptop arıyorum.amacı pubg gta 5 gibi oyunları medium da açmak.en düşükte oynamak istemiyorum.ve fps olarak iyi bir rakam vermesini istiyorum.70 80 olabilir mesela veya daha iyisi.bütçe olarak 4 bin falan düşünüyorum.piyasada o fiyata en düşükte açan biliyorum...
  2. N

Sohbet Saç Sakal Makinesi Önerisi Önemli

arkadaşlar merhaba.saç sakalımızı kendimiz keseceğimiz için bir makine arayışına girdim.bir sürü her çeşit makine var.yorumlarda hepsinde bir sürü beğenilmeyen özellik var.bu şekilde tercih yapmam çok zor olduğu için kullandığınız veya yeni aldığınız saç sakal kesen bir makine var mıdır acaba...
  3. N

Sohbet satış müşteri temsilcisi

öyle düşünüyorum ilk başta hocam.biraz daha pahalıya gelebilir fakat en azından bütün yıllık kirayı ödemekten iyidir.boş durmaktansa denemeyi düşünüyorum.hem ortam olur hem zevkli olur.
  4. N

hocam bende çok şanssızlık var artık hiçbirşeye iyi taraflı bakamıyorum.bilmiyorum ilk önce gidip bir konuşayım ondan sonra eğer olacak gibiyse ev aramaya başlarım artık
  5. N

teşekkür ederim.eğer kabul edilirsem gidip ev tutacağım için sonuçta 1 senelik anlaşma yapacağım.eğer erken çıkarsam ev parasını ne yapacağım diye düşünmem gerekiyor
  6. N

o zaman hocam ben en iyisi mülakat tarihi isteyeyim gideyim ve şartları ne yapacağımı konuşayım belki ortam güzeldir.gidip konuşucam sonuçta ön mülakat diyorlar.gidip bilgi vericekler ve bende içimde bir düşünce kalmadan rahat edeceğim.
  7. N

aslında bir denemek isterim sonuçta kaybedecek birşey yok boş oturmaktansa diye düşünüyorum fakat gidip orada ev tutucaksın masraf ediceksin boşa giderse de cebimize zarar olucak.onun için kararsız kaldım.ön mülakata çağırdılar ve gittiğimde o anda alırlarsa kabul etmek zorunda mıyım.yoksa orada...
  8. N

siz ve diğer arkadaşların yorumları sayesinde olaya biraz daha iyi gözle bakmaya başladım.eğer görüşmeye gidersem ve olur ise işten sıkıldığım an bırakabilirim yani değil mi.peki istediğim zaman bırakmanın bir zararı zorluğu var mıdır. firma açısından bir sorun yapar mı
  9. N

peki diyelim şimdi girdim ve 5 6 ay sonra çıkmak istedi.hemen çıkabilir miyiz yoksa belirli bir sözleşme süresi var mı 1582294952 doğru diyorsunuz daha yenil başlıyoruz fakat acaba çağrı merkezi gibi olduğumuz için önüne gelen laf söyler mi çok kötü söylemlere maruz kalır mıyız...
  10. N

şu yazınızdan sonra düşüncelerim baya yükseldi.doğru diyorsunuz oturduğumuz yerden iş yapıcaz üstüne yemek kartı falan vericekler.ev yakın olucak.kart ile yemek ihtiyacımızı gidereceğiz.belki de işimi iyi yapıp atılmayacağım.fakat çağrı merkezi elemanları pek önemsenmiyor diyorlar.yani etkinlik...
  11. N

o zaman eğer yapabileceğim bir iş olduğunu düşünmüyorsam hiç uğraşmaya değmez.yani telefonla arayıp müşteri kazandırmak için potansiyel yoksa boşa kürek çekmeye gerek yok galiba
  12. N

prim ve müşteri kazanımı üzerine çalıştıkları için ben müşteri kazandıramazsam benim işime son mu verirler.yani işin sürekliliği belirsiz mi oluyor
  13. N

peki bu işin primi nedir tahmin olarak.ve bu işler çok resmi mi giyinmeyi gerektiriyor.hani sakala falan karışıyorlar mı.çağrı merkezinde karışmazlar diye biliyorum
  14. N

asgari ücret bile olsa tahmini olarak giderleri hesapladım.maaş açısından primde varmış.ayda ufak tefek de prim alsam bana rahat rahat yeter fakat işi acaba yapabilir miyim.yani günümüzde bizi bile telefonla biri arasa tele satışa pek iyi bir gözle bakmıyoruz.telefonda olduğu için önem vermeden...
  15. N

çok yardımcı oluyorsunuz öncelikle teşekkür ederim hocam.fakat ilk deneyimim böyle telefonla pazarlama yapmak olmasını istemem açıkçası.çünkü verilecek belirli bir hizmet yok.telefonla satış yapamıyorsan işten çıkabilirsin gibi bir mantık olucak.yani böyle bir iş değilde banka tarzı oturup...
Üst Alt