Netscout kullanıcısının son içeriği

1. Netscout

HyperOS Saat 7 bootloader başvurusu yaptım hesap hatası verdi Yardım

Bu hatayı kafasına göre veriyor, benim telefonu 2 defa 10 ar gün sonraya attı
  2. Netscout

Soru Redmi note 13 pro 5g garnet kayıt

Arkadaş cihazın globalden eski sürüme geçemeyeceğini söyledi o yüzden başka arıyorum.
  3. Netscout

Yardım Redmi Note 13 Pro 5G - Sıkıcı Bootloader süreci

Merhaba, TElefonu alalı 20 gün oldu ve hergün 19:00 da denememe rağmen bootloader açma isteği gelmedi. Her denememde 1 sonraki güne atıyor. Yedek telefonum olduğu için çok üstüne düşmek istemedim, ama artık ana telefon olarak bunu kullanmak istiyorum. Forumda bu işi uzaktan yada istanbul...
  4. Netscout

Yardım Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G Cihazımın Yazılımı için ücretli yardım istiyorum

Hesabım 3 senelik hergün tam saatinde deniyorum, yine de bir cacık olmuyor.
  5. Netscout

Yardım Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G Cihazımın Yazılımı için ücretli yardım istiyorum

Merhaba global redmi note 13 pro 5g cihazım var. Garantili orjinal IMEI buna Endonezya romu yüklemek istiyorum. Nasıl yapabilim, yardımcı olabilecek biri varmı.
  6. Netscout

Soru Redmi Note 13 Pro Bootkilidi?

Kesinlikle Xiaomi ekosistemi bitmiştir. Bu kadar zor mu? Gelen bootloader unlock taleplerine cevap vermek, hergün bir sonraki güne atıyor. Xiaomi ekibinden birileri varsa bu yazdıklarımızı dikkate alsınlar. Madem bootloader açmaya izin vermiyorsunuz. Bari kendi orijinal romlarınız arasında...
  7. Netscout

Soru Redmi Note 13 Pro 5G Almayı düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar, Mevcutta Redmi Note 9 Pro 256GB ctelefon kullanıyorum, Redmi 13 Pro 5G 12/512GB almayı düşünüyorum. Eskiden yazılımsal olarak yapılan değişiklikler artık direnç kaydı olmadan yapılmıyor. Onda da bazı özelliklerin tam olarak çalışmadığı söyleniyor. Bu cihazı global imei...
  8. Netscout

Yardım Redmi Note 10 Pro - Activasyon ekranı

Günaydın herkese, Çok uğraştım ama sonunda başardım. Benim gibi kalan arkadaşlara tavsiye. Rom değiştirme, Imei repair, modem dosyası kurulumu gibi işlemlere başlamadan önce cihazda açık hesap, cihazı bul gibi özellikler varsa kapatsınlar. Eğer MI hesabı aktif kaldı ise twrp üzerinden persist...
  9. Netscout

Yine varsa bir tavsiyeniz denerim artık bu telefon adam olmayacak gibi clap~~
  10. Netscout

Yok hocam bu yöntemde de boot loop sorunu oluyor. Yaptığım işlemler harfiyen şu şekilde. 1 - Fastboot ile TWRP 2 - TWRP üzerinden Wipe Data 3 - TWRP üzerinden internal storage ve SD cart seçeneği hariç 4 wipe kutucuğunu seçerek sıfırlama işlemi 4 - TWRP kapatmadan ilk olarak Endo romu sonra...
  11. Netscout

Hocam bunu yüklemenin bir sırası varmı, örnek veriyorum cihaz activasyon alanında kaldı. önce sizin modemi fastboot ile atıp ardından reboot yaptıktan sonramı romu fastboot yada twrp ile yüklemelimiyim? yoksa ilk rom sonra restart ardından modem dosyasını mı yüklemeliyim. Gerçi her ikisini de...
  12. Netscout

tavsiye bir rom varmıdır ? şuan v12.0.1 global çekiyorum onu deniyeceğim.
  13. Netscout

Hocam çok eminim wipe yapmadığıma repair sonrası update oldu sonra nv corrupt hatası alınca geri dönelim dedik. İmei yı geçtim, wifi dahi açmıyor. Yarın ekran görüntüsü yada video atacağım. Herkes dikkatli olsun, biraz nazlı bir cihaz bu :(
  14. Netscout

Ne yazıkki TWRP ve Fastboot modem dosyaları işe yaramadı. Activate ekrannda Wifi daima kapalı, açmaya çalıştığımda wifi ağları görünmüyor.
Üst Alt