Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
TElefonu alalı 20 gün oldu ve hergün 19:00 da denememe rağmen bootloader açma isteği gelmedi.
Her denememde 1 sonraki güne atıyor.
Yedek telefonum olduğu için çok üstüne düşmek istemedim, ama artık ana telefon olarak bunu kullanmak istiyorum.
Forumda bu işi uzaktan yada istanbul...
Merhaba global redmi note 13 pro 5g cihazım var. Garantili orjinal IMEI buna Endonezya romu yüklemek istiyorum. Nasıl yapabilim, yardımcı olabilecek biri varmı.
Kesinlikle Xiaomi ekosistemi bitmiştir. Bu kadar zor mu? Gelen bootloader unlock taleplerine cevap vermek, hergün bir sonraki güne atıyor. Xiaomi ekibinden birileri varsa bu yazdıklarımızı dikkate alsınlar.
Madem bootloader açmaya izin vermiyorsunuz. Bari kendi orijinal romlarınız arasında...
Merhaba arkadaşlar,
Mevcutta Redmi Note 9 Pro 256GB ctelefon kullanıyorum, Redmi 13 Pro 5G 12/512GB almayı düşünüyorum.
Eskiden yazılımsal olarak yapılan değişiklikler artık direnç kaydı olmadan yapılmıyor. Onda da bazı özelliklerin tam olarak çalışmadığı söyleniyor.
Bu cihazı global imei...
Günaydın herkese,
Çok uğraştım ama sonunda başardım.
Benim gibi kalan arkadaşlara tavsiye.
Rom değiştirme, Imei repair, modem dosyası kurulumu gibi işlemlere başlamadan önce cihazda açık hesap, cihazı bul gibi özellikler varsa kapatsınlar.
Eğer MI hesabı aktif kaldı ise twrp üzerinden persist...
Yok hocam bu yöntemde de boot loop sorunu oluyor.
Yaptığım işlemler harfiyen şu şekilde.
1 - Fastboot ile TWRP
2 - TWRP üzerinden Wipe Data
3 - TWRP üzerinden internal storage ve SD cart seçeneği hariç 4 wipe kutucuğunu seçerek sıfırlama işlemi
4 - TWRP kapatmadan ilk olarak Endo romu sonra...
Hocam bunu yüklemenin bir sırası varmı, örnek veriyorum cihaz activasyon alanında kaldı.
önce sizin modemi fastboot ile atıp ardından reboot yaptıktan sonramı romu fastboot yada twrp ile yüklemelimiyim?
yoksa ilk rom sonra restart ardından modem dosyasını mı yüklemeliyim. Gerçi her ikisini de...
Hocam çok eminim wipe yapmadığıma repair sonrası update oldu sonra nv corrupt hatası alınca geri dönelim dedik. İmei yı geçtim, wifi dahi açmıyor. Yarın ekran görüntüsü yada video atacağım.
Herkes dikkatli olsun, biraz nazlı bir cihaz bu :(