Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle hata olabilecek gözüme çarpan şeyleri listeleyeyim size, daha hızlı bi süreç olur bizler için, (play store şçinde play protect sertifikası kısmında cihaz sertifikalı değil yazıyotw )
1- magisk i twrp içinden kurdum otomatik yükleme yaptı sonrasında telefonu açtık ve uygulama kurulumu...
aynen başka telefonun wp uygulamasında problemsiz açılıyor cihaz kaynaklı içerisindeki romdan, bu modellerde çin romu türkçeleştirilip geliyor sahte oluyor diye biliyorum, eğer çözemezsem mecburen farklı bir rom deneyeceğim bu seferde imei işlemi için tekrar ücfret vermem gerekecek ;(
Hocam dediklerinizi harfiyen yerine getirdim lakin yine hata veriyor bi müsaitliğiniz var ise birlikte kontrol etme şansımız varmı? saat gecenin 5 buçuğu 12 den beridir buna uğraşıyorum, wp olmayınca eliim kolum bağlı gündelik hayatım sekteye uğradı, yardımcı olursanız çok minnettar olurum.
hocam aynı rom bende de yüklü, üzerinde gelen rom smoixn, bl kilidim 6 gün sonra açılacak, sizce hangi rom yüklememi önerirsiniz? birde xiaomi redmi note 12 pro plus 5 g ye özel bi başlık bulamadım yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Bana yardımcı olabilecek olan varmı arkadaşlar ? Bu rom için fw yüklemem gerekmiyor galiba konudaki mesajları okuyunca bu kanıya vardım MIUI romlarda fw içinde gömülü geliyormuş öyle yazmıştı bi arkadaşta şuanda kullandığım rom MIUI 12.0.8 EU Android 11 fw atmam gerekiyormu ?
Aşağı yukarı bi 6 aydır kullanıyorum evet sararma gibi problemi Google ın duvar kağıdı uygulamasında yaşadım ama uygulamayı silince düzeldi MIUI 12 Android 11 kullanıyorum şu anlık mükemmel iyiki almışım
Bende hala kullanmaya devam ediyorum herhangi bir problem yaşamadım şuana kadarki problemler çözüldü zaten tek sıkıntı arkadaşın dediği gibi aramadan sonraki ekran olayı onuda sensör problemim var zannediyordum ama arkadaş yazınca genel bi sorun olduğunu gördüm , şuanda bu roma uygun kernel yok...
Bende bu Rom a geçtim şuanda 3 . Günümdeyim herhangi bi kapanma yaşamadım APK kurma, batarya ,akıcılık gayet güzel bi kaç problem yaşadım sizinde bilginiz olsun YouTube Vanced kuramadım bi türlü Vanced Manager den sadece YouTube müziği kurabildim APK kurmaya çalıştım başaramadım ama sonra...