NeSSeN kullanıcısının son içeriği

1. NeSSeN

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

Bende bi sorun yok bende çift hat kullanıyorum sim kartlar ın yerini değiştir bak bakalım bu sefer de mi 2 . Sim de aynı sorun oluyor bu şekilde sıkıntının nereden kaynaklandığını bulabilirsin
  2. NeSSeN

Soru Xiaomi mi band 2

Aynı sorun bende de var ama çözüm yok galiba varsa garanti ye yolla derim
  3. NeSSeN

Yardım Ağır çekim modu problemi

Aynı sorun bende de var hocam bi türlü yapamadım en sonunda gcam a geçtim, düzelir, ama elbet birgün .
  4. NeSSeN

İpucu Redmi Note 7 Hakkında Herşey [Mutlaka okuyun]

Merhaba arkadaşlar benim telefonumda slow motion çekiminde FPS düşüşü oluyor telefonu ilk aldığımda çektiğim Slow Motion yağ gibiydi format attım ayarları sıfırladım ama nafile gcam kullanıyorum onda sıkıntı biraz dah az başka bi Note 7 de denedim ondada aynı acaba geliştirici lerin haberi varmı...
  5. NeSSeN

Normal internetten indirdiğim ve kurduğum gcam de slow motion da atıyordu uygulamadan ama bunda atmadı sağolasın reis
  6. NeSSeN

Yok estağfurullah benim amacım sadece genel bi sorunmu diye bakmaktı
  7. NeSSeN

Arkadaşlar bugün sabah halk otobüsünde yanımda ki bir bayanda da note 7 vardı ve tanışıp rica ettim slow motion çekimi yapmak istedim aynı FPS drop sorunu ondada vardı Note 7 nin kamerası fena ben beğeniyorum ama çok ufak bi sorunu var o da slow Motion da FPS düşüşü donanım la mı ilgili yoksa...
  8. NeSSeN

Hocam konuyu hortlatmak gibi olmasında ben telefonu yeni aldım 1 hafta olmadı yavaş çekim felan yağ gibiydi dün tekrar çekeyim dedim ama FPS tahminimce 20-25 arası geziyor video da donma oluyor anlam veremedim format attım gcam kullandım gcam da yavaş çekime gelince uygulama durduruldu diyor...
Üst Alt