Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende bi sorun yok bende çift hat kullanıyorum sim kartlar ın yerini değiştir bak bakalım bu sefer de mi 2 . Sim de aynı sorun oluyor bu şekilde sıkıntının nereden kaynaklandığını bulabilirsin
Merhaba arkadaşlar benim telefonumda slow motion çekiminde FPS düşüşü oluyor telefonu ilk aldığımda çektiğim Slow Motion yağ gibiydi format attım ayarları sıfırladım ama nafile gcam kullanıyorum onda sıkıntı biraz dah az başka bi Note 7 de denedim ondada aynı acaba geliştirici lerin haberi varmı...
Arkadaşlar bugün sabah halk otobüsünde yanımda ki bir bayanda da note 7 vardı ve tanışıp rica ettim slow motion çekimi yapmak istedim aynı FPS drop sorunu ondada vardı Note 7 nin kamerası fena ben beğeniyorum ama çok ufak bi sorunu var o da slow Motion da FPS düşüşü donanım la mı ilgili yoksa...
Hocam konuyu hortlatmak gibi olmasında ben telefonu yeni aldım 1 hafta olmadı yavaş çekim felan yağ gibiydi dün tekrar çekeyim dedim ama FPS tahminimce 20-25 arası geziyor video da donma oluyor anlam veremedim format attım gcam kullandım gcam da yavaş çekime gelince uygulama durduruldu diyor...