Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Server kayıtlı s23 ultra alma arefesindeyim, ce damgası ve fake rom durumlarından bahsettiler. Samsung tarafına yabancıyım nelere dikkat etmeliyim bilgilendirirseniz sevinirim
Bilgisayarım Windows 7 32bit. Mi flash uygulamasında flashlama esnasında hata veriyor ''errorx25852'', driverlar kurulu, herşey tam acaba sorun bilgisayarın windows 7 32bit olmasından mı ?
Merhaba arkadaşlar Elimde Mi Accont şifresi unutulmuş ve bootloader kilidi kapalı cihaz var. Cihazın içini açmadan kilidi kaldırabileceğimiz bir yöntem varmı teşekkürler.
mi flash unlock ile kilit açmaya çalıştığımda 960 saat (40 gün) bekleme süresi verdi, bunu düşürmenin yolu varmı? ayrıca neden bu kadar uzun saat vermiş olabilir teşekkürler.
redmi note 8 imei repair yaparken son aşamada qcn dosyasını yükledim telefon kapandı ancak açılırken twrp geliyor cihaz açılmıyor. sıfır rom atsam açılırmı qcn dosyası falan eski haline dönermi teşekkürler
İmei kayıtlı mi9t cihaz aldım. Cihazın boot kilidi açık ancak twrp kendi kendine silinmiş.
Twrp yüklemeden normal şekilde orjinal cihazlarda olduğu gibi güncelleme yapmak istiyorum.
Güncelleme bildirimi geldiğinde direk güncelle dersem imei gitme durumu olurmu. veya sağlıklı şekilde...
Arkadaşalar bu işlerde yeniyim, Aklıma takılan bir kaç soru var şimdiden teşekkür ederim;
1- İmei Repair işlemli mi 9t cihazım var, Cihazıma twrp üzerinden hem bu işleri öğrenmek hemde cihazımı güncellemek için miui 12 kurmak istiyorum ancak hangi room uygunsa linkini verebilirseniz sevinirim...