NeoSlayer kullanıcısının son içeriği

1. NeoSlayer

Yardım Aynı uygulamanin APK sini indirmek

Merhaba. Bende play store den indirdiğim uygulamanın APK sini yüklemek istiyorum,yani telefonumda hem APK sı hemde orjinali olması gerekiyor.Nasil yapacağım?
  2. NeoSlayer

Yardım Şarj başlığı

Merhaba turbo şarj veren başlığım var, farklı kablonun ucunu kesip pil için dolum yaptım işim bittiginde telefonun şarjını takip şarj edecektim ama turbo şarj bozuldu neden oldu?
  3. NeoSlayer

Yardım Cihaz ısınması

Merhaba. Redmi note 10s cihazım çok ısınıyor bu genel bir sorunmu yoksa sadece bende mi var. Ve ne yapabilirim
  4. NeoSlayer

Yardım Note 10s hayalet erkan

Redmi note 10 s telefonumda hayalet ekran çıktı ne yapabilirim
  5. NeoSlayer

Yardım Bulanık video

Xiaomi redmi note 10sYouTube vb programlarda video pixeli yüksek olduğu halde bulanık gibi gösteriyor mesela tiktokda da aynı bunu nasıl düzeltirim 1641067444 bu video 1080p ama kötü gösteriyor
  6. NeoSlayer

Soru Kırılmaz Cam Önerisi

Merhaba.Bugün redmi 10s aldım ve kırılmaz cam almak istiyorum hangisini alayım,öneride bulunur musunuz
  7. NeoSlayer

Çözüldü mi true wireless earphones lite sol kulaklık az ses gelme sorunu

bende mi true wireless earphones lite kulaklık var sol kulaklıktan cok az ses geliyor ama erişebilirlik ayarları ile alakası yok cünkü telefonu daha bağlamadan kulagınıza taktığında ses geliyor ve o ses cok az ama sağ kulaklıkta ses gayet iyi geliyor hatta dün gece kulaklıkla video izliyordum...
Üst Alt