NeonnTR kullanıcısının son içeriği

1. NeonnTR

Sohbet Sizce mi 9 almaya deger mi?

Aslında mi 9t proyu ilk basda dusunuyordumda magazalarda olmadığını gordum yani sadece online bir sitede var
  2. NeonnTR

Mi 9 64 gb yeterli mi

Ben mi 9 alacağım ama aklıma takılan birsey oldu ben mavi renk olan modeli almak istiyorum ama 64 gb siyah modeli sevmiyorum ama 128 gb sizce hangisini almalıyım online sitelerden almayacağım
  3. NeonnTR

Sohbet Sizce mi 9 almaya deger mi?

Oyun için(pubg,fortnite gibi terleten oyunlar)mi 9 almaya deger mi
  4. NeonnTR

Sohbet Mi 9t pro mu mi 9t mi

Merhaba aklıma takılan bir soru oldu sizce mi 9t pro mu yoksa mi 9t mi almalıyım telefonu genel olarak oyun için alacağım kamerası ile işim çok olmayacak sosyal medyada onemli degil ara sıra arama yaparım ama dediğim gibi telefonu oyun için alacağım sizce hangisi pubg mobile gibi oyunları daha...
  5. NeonnTR

Sohbet Pocophone f2 ne zaman çıkacak?1

Pocophone f2 ne zaman çıkacak bilenler varsa soyleyebilir mi
  6. NeonnTR

Sohbet Mi 9t pro için 64 gb hafıza yeterli midir

Mi 9t pro almayı dusunuyorum 64 gb hafıza yeterli midir 1568309115
  7. NeonnTR

Sohbet Snapdragon 845 mi snapdragon 855 mi

Ctnnali cevabın için teşekkürler
  8. NeonnTR

Soru mi 8 SE vs redmi note 7

Bence redmi note 7 almalısın işlemci bakımından daha iyi oyunlarda daha iyi performans alırsın
  9. NeonnTR

Antutu skoru hangisinin daha fazla
  10. NeonnTR

Siyar155 teşekkürler cevabın için bir sorum daha olacak hangisinin antutu skoru daha yüksek
  11. NeonnTR

istediğim telefon sd 855 li ama araştırdığımda sd 845 sd 855 den daha iyi oldugunu gordum oyun icin hangisi daha iyidir
  12. NeonnTR

Sohbet Mi 9t pro mu yoksa baska bir telefon mi

Garanti önemli değil ama mağazadan olmalı
  13. NeonnTR

Sohbet Mi 9t pro mu yoksa baska bir telefon mi

Oncelikle selamlar ben mi 9t pro almak istiyorum ama bütçeyi 500 tl aşıyor bazı sitelerde de sd 845 sd 855 den daha iyi gözüküyor ayrıca bana mağazalardan bir telefon lazım yani online alışveriş yapamam 4000 liraya en güzel telefon hangisidir cevaplar mısınız
Üst Alt