neomate53 kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Mi Note 10 Pro Ahize Hoparlörü ( İç Kulaklık) Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. telefonumun ahizesinden çok az ses geliyor. Bildiğiniz kaliteli bir hoparlör var mıdır ? Telefonculara götürüp risk almak istemiyorum. Buralarda sağlam tamirci yok. Kendim değişeceğim ama , almışken kaliteli birşey alayım diyorum.
  2. N

Soru Mi Globe Rom Yükleyen Oldu mu ?

Merhabalar forumda mi note 10 için Mi-Globe rom görmedim , betasıda stabilide sitesinde mevcut . Hiç deneyip kuran oldu mu ? . Ben son stabili indirip kurmayı denedim ama telefon sürekli kendini yeniden başlatıyor. Benim denediğim sürüm 12.5.4 stabil sürümüydü ve bir türlü kurmayı beceremedim.
  3. N

Yardım WhatsApp özel bildirim hakkında

Merhabalar WhatsApp ta özel bildirim ayarlarını yapamıyorum. Bazen bildirimler laglı geliyor farklı romlarıda kurdum ama herhangi bir çözümü olmadı malesef ve özel bildirim ayarlarına girdiğim zaman şöyle bi ekran geliyor . Normalde direk ses penceresi açılması gerekli ama bir türlü açılmıyor ...
  4. N

Yardım imei repair sonrası sinyal yok

merhabalar imei repair işlemi yaptım ancak ne kadar ugrastıysam bir türlü sinyal sorununu halledemedim. Bütün adımları tek tek anlatıldıgı gibi uyguluyorum. En son QFIL ile restore etme işlemini yapıyorum. ancak imeiler aynı şekilde duruyor . bende tekrar twrp den orjinal efs yedeğini kurup ...
Üst Alt