neomate53 kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Çin Cihazı Alıpta Farklı Rom Kullananlar Lütfen Yardım

Sorunu çözemedim hocam. Çin tabanlı romları kursam bile wifi tutarsız çalışıyor çekim kalitesi çok düşük ve sürekli bağlantı kopuyor. Orjinal Çin romuna geçtiğim zaman direk düzeliyor. Hatta bugün hyperos 2 global versiyonlar çıktı onları deneyeyim belki düzelmiştir dedim ama düzelmemiş. Ne...
  2. N

HyperOS Xiaomi 14 (houji) - XiaomiEu HyperOS

Hocam link yok telegram dan miuitrdil yaz ordan indir
  3. N

Güncel tr yamayı indir , bende çince harf hiç yok hocam.
  4. N

Herşeyi denedim hocam olmuyor wifi stabil çalışmıyor. Hyperos 1 sürümünü de 2 sürümünü de denedim . Modem ve modemfirmware yide flaşladım. Hatta sadece modem , olmayınca sadece modemfirmware flaşlayıpta denedim. Şebeke de sıkıntı yok olmasa da geliyor modem dosyalarıyla. Ama wifi düzelmiyor. Çin...
  5. N

Onuda denedim wifi yine aynı düzelme olmadı. Hatta 3 ayrı stabil sürümüne denedim, düzelmedi.
  6. N

Bölgeyi denedim yine aynı hocam. Romu da denedim yine aynı
  7. N

Rom Mi 14 Houji çin romu hk.

Hocam kernelsu ile yapmanı öneririm ben o şekilde kullanıyorum şuan. Magisk bende banka uygulamalarının bazılarını gizleyemedi.
  8. N

Ben bütün romları denedim hocam çözülmedi. Dediğin gibi cn rom atıp Türkçe dil ekledim kernel ile şuanlık bir sorun yok.
  9. N

denedim hocam çok iyi stabil çalışıyor ama dediğim gibi wifi çekim sorunu oluyor. Aosp hiç bakmadım hocam ona da bakayım son çare olarak. Çok teşekkür ederim, inşallah anlayan birisi çıkarda şu dertten beni kurtarır :)
  10. N

Arkadaşlar merhaba. Xiaomi 14 çin versiyonu aldım. Model Kodu : "23127PN0CC" . Bildiğiniz üzere telefon çin telefonu olduğu için cn rom ile geliyor. Cn romda herşey sıkıntısız çalışıyor ama telefon ingilizce ve yapı olarak farklı geldi kullanamıyorum. Bootloader kilidim açık. Global Rom, EEA...
  11. N

Arkadaşlar merhaba , bende xiaomi 14 var çin cihazı. Orj çin romu hariç hangi romu yüklediysem hepsinde wifi sorunlu çalışıyor. Bunu nasıl çözerim ? EU rom un bütün stabil versiyonları , global, taiwan , rus , hindistan hepsini denedim. Hepsinde wifi tutarsız çalışıyor. Evin içinde yan odaya...
  12. N

Mod HyperOS Türkçe Dil Paketi | v1

hocam merhaba bende xiaomi 14 var magisgk yükledim ve cn rom kurulu. Modülü yüklüyorum yeniden başlatıyorum, sonra magisk e girip bakıyorum modül kurulu değil gözüküyor ve telefon hala ingilizce. Atladığım bir adım mı var acaba ?
  13. N

Yardım Mi Note 10 Pro Ahize Hoparlörü ( İç Kulaklık) Tavsiyesi

doğrudur hocam , internetten sipariş verip alacağım zaten ama , hepsinin kalitesi aynı olmadığı için yinede bi konu açıp sorayım dedim :)
  14. N

Yardım Mi Note 10 Pro Ahize Hoparlörü ( İç Kulaklık) Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. telefonumun ahizesinden çok az ses geliyor. Bildiğiniz kaliteli bir hoparlör var mıdır ? Telefonculara götürüp risk almak istemiyorum. Buralarda sağlam tamirci yok. Kendim değişeceğim ama , almışken kaliteli birşey alayım diyorum.
  15. N

Rom Mi Note 10/Pro/CC9 Pro (tucana) - CrDroid 9.13 - Android 13

Hocam rom' un geliştiricisi sizsiniz galiba. Ben bu roma miui camera yükleyebilir miyim?. Yüklenirse stabil çalışıyor mu ?
Üst Alt