neksin kullanıcısının son içeriği

1. neksin

Soru Güncelleme sonrası hata almamak için yapılması gerekenler ?

İyi Günler değerli kullanıcılar ... Birkaç sorum olacaktı. cevaplanırsa çok mutlu olurum. 1) imei repair görmüş poco m3 cihazım kilidi açık, trwp yüklü değil . Otadan gelen güncellemeyi yaparsam nv data hatası alır mıyım ? 2) nv data hatası alırsam konuda bulunan dosya açılması için yeterli mi...
  2. neksin

Yardım Trwp sonrası telefon açılmaması

Cihaza trwp attım. Yeniden başlatınca sistem başlamıyor tekrar trwp ekranına atıyor. Çözümü ne olabilir ? Sıfırdan fabrika romu kurmak istemiyorum. 1627767896 Suç bende. kod ekranında sistem dosyaları yüklenemiyor, format data yapın uyarısını görmezden gelmişim. yapınca tel açıldı.
  3. neksin

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Revolution Os MIUI v11 V9.10.17 Custom Rom

Centikteki bildirimler sadece tek simge gosteriyor o da saatin sağ tarafında bir ayar var mı acaba bulamadım ben
  4. neksin

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Miui Pro Beta v11 V9.9.26 Custom Rom

Hala hala acaba cihazdan cihaza fark mı ediyor? YouTube dahil hersey çalışıyor dünden beri kullanıyorum. Gayet akıcı ve hızlı
  5. neksin

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Miui Pro Beta v11 V9.9.26 Custom Rom

Buyrun fix dosyasi Fix_MIUIPRO_v9.9.26_tulip.zip 1570617880 Romu indirdim dün geceden beri kullanıyorum. Pek bir albenesi yok yalnız benim gibi tvden pcye herseyi enguncel hale getirme hastalığı olanlar için indirip denemesi gerek. Birkaç fazla ayar var gorsellestirme adına. Gcam doğal olarak...
  6. neksin

Rehber Çinde Takılı Kalan Bölgeyi Türkiye Yapma(Magisk Eklentisi)

Revolution os kullanıyorum bölge seçeneği yok bunu yükledim nereden kontrol edebilirim değiştiğine
  7. neksin

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Revolution Os MIUI v10 V9.6.23 Custom Rom

Dundun beri kullanıyorum gayet akıcı ve hoş olmuş. Sanki önceki sürüme göre azıcık daha hizlanmis ve pil ömrü daha iyi gibi
  8. neksin

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Masik P [Premium] - [MIUI v10 • V9.4.25] Custom Rom

gece gece kafayı yedirtti bu rom bana tam herşeyi halettim derken tekrar hata veriyor biryerlerden. şimdide aroma yüklme ekranı gelir next diyip kuruluma geçiyorum . yüzde 60 lara gelince kulumdan çıkıp kendini başlatyor tel, yeni boot animasyonunda bekliyorum bi 10 dakika sonra restart atıp...
  9. neksin

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Masik P [Premium] - [MIUI v10 • V9.4.25] Custom Rom

ZIP file is corrupt rom dosyasını yüklerken bu hatayı alıyorum dosya mı bozuk inmiş hocam Düzeltme: olurda bu hatayı alırsanız ya zip dosyası hatalı eksik inmiştir ya da sd kartınız düşük yazma ve okuyordur kendi hafızasına atıp deneyince oldu
  10. neksin

Soru Note 6 Pro Hindistan Modeli

Aynen ciddi şebeke problemi var. 4.5 g nerdeyse hiç çekmiyor 3 g de de kopmalar oluyor nerden bulaştik bu belaya
Üst Alt