Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi Günler değerli kullanıcılar ...
Birkaç sorum olacaktı. cevaplanırsa çok mutlu olurum.
1) imei repair görmüş poco m3 cihazım kilidi açık, trwp yüklü değil . Otadan gelen güncellemeyi yaparsam nv data hatası alır mıyım ?
2) nv data hatası alırsam konuda bulunan dosya açılması için yeterli mi...
Cihaza trwp attım. Yeniden başlatınca sistem başlamıyor tekrar trwp ekranına atıyor. Çözümü ne olabilir ? Sıfırdan fabrika romu kurmak istemiyorum.
1627767896
Suç bende. kod ekranında sistem dosyaları yüklenemiyor, format data yapın uyarısını görmezden gelmişim. yapınca tel açıldı.
Buyrun fix dosyasi
Fix_MIUIPRO_v9.9.26_tulip.zip
1570617880
Romu indirdim dün geceden beri kullanıyorum. Pek bir albenesi yok yalnız benim gibi tvden pcye herseyi enguncel hale getirme hastalığı olanlar için indirip denemesi gerek. Birkaç fazla ayar var gorsellestirme adına. Gcam doğal olarak...
gece gece kafayı yedirtti bu rom bana tam herşeyi halettim derken tekrar hata veriyor biryerlerden. şimdide aroma yüklme ekranı gelir next diyip kuruluma geçiyorum . yüzde 60 lara gelince kulumdan çıkıp kendini başlatyor tel, yeni boot animasyonunda bekliyorum bi 10 dakika sonra restart atıp...
ZIP file is corrupt
rom dosyasını yüklerken bu hatayı alıyorum dosya mı bozuk inmiş hocam
Düzeltme: olurda bu hatayı alırsanız ya zip dosyası hatalı eksik inmiştir ya da sd kartınız düşük yazma ve okuyordur kendi hafızasına atıp deneyince oldu